Dear Dahlia

Yesstylelta tilaamani meikit tulivat pari päivää sitten postista. Tänään pääsin tutustumaan niihin paremmin ja esittelen ne samalla myös teille. Tilasin merkiltä nimeltä Dear Dahlia kaksi tuotetta; huulikiillon ja luomiväripaletin, jota voi käyttää myös poskipunana, mikä on ihan kätevää. 

Photo 15.2.2019 15.13.58.jpg

Paradise Aurora Shine Lip Treatment / Twilight

Tässä on kivan marjaisa sävy ja tulee hyvä glitter kiilto huulille. Olin tosin odottanut että väri olisi vähän vahvempi, mitä se on oikeasti. Tässä on aika vaalea ja ”luonnollinen”sävy, eikä niin kovin pinkki niinkuin putelista olisi voinut luulla. Toisaalta tämä on just sopiva arkikäyttöönkin.

Chill over a cup of coffee. (2).png

 

Photo 15.2.2019 15.18.24.jpg

En ollut aiemmin kuullut tästä brändistä, vaan löysin sen ihan sattumalta Yesstylen sivuilta, kun laitoin hakusanaksi ”vegan”. Se vaikutti kiinnostavalta, joten päätin kokeilla. Nämä pakkaukset ovat tosi hienoja myös, kun niissä on marmoripäällys ja kultaa – teema.

 

Photo 15.2.2019 15.19.34.jpg

Paradise Dual Palette Match /Strawberry Crush

Tämä taas on hyvin monipuolinen pieni paletti, jolla saa loihdittua kevätmeikin koko kasvoille. Koska meikkaamisen pitää olla minusta helppoa ja nopeaa, tämä tuote istuu minulle kuin nenä päähän. 

 

Photo 15.2.2019 15.21.05.jpg

Eikö olekkin ihania sävyjä? Niin keväisiä!<3

ilman meikkiä (1).png

Tsadaa~, tässä näette meikkaukseni tuloksen. 

 

Photo 15.2.2019 15.13.15.jpg

Sumuakin kiinnostaa ilmeisesti kovasti korealainen kosmetiikka, kun hän pyöri kokoajan pöydällä, kun yritin kuvailla kuvia tätä postausta varten…

ilman meikkiä (2).png

Keväinen meikkilook:

Ensiksi levitin luomille ja poskille persikkaista sävyä. Sen sai hyvin tuputeltua hellästi käyttämällä apuna  omia sormenpäitä. Sitten lisäsin vaaleaa glitteriä hieman silmien sisänurkkaan, joka toi kivasti heleyttä kasvoille.

Pohjana minulla oli ensin laitettu Klairsin BB-voidetta ja kulmissa kulmageeliä, muttei muuta.

Lopuksi laitoin viellä sipaisun ripsaria ja that’s it!

Nyt voikin lähteä ulos nauttimaan aurinkoisesta kelistä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *