Vegaaninen kulmavärigeeli KICKSiltä testissä

Hei ja tervetuloa uuden blogini pariin! En ajatellut kirjoittaa mitään ”aloituspostausta” erikseen. En vain näe siinä oikeastaan mitään pointtia itselleni, kun en tiedä mitä muuta sanottavaa minulla olisi,  kuin että tervetuloa lukemaan juttujani tänne Plant Based Paulan puolelle. Yhtä hyvin voin siis aloittaa bloggaamisen suoraan äskettäin ostamani meikkituotteen arvostelulla. Luulen että se on paljon kiinnostavampaa luettavaa kuin jokin diipadaapa -postaus. Haluan esitellä täällä blogissa mm. hyväksi havaitsemiani vegaanisia meikkejä ja muita vege-tuotteita, joita suosittelen.

Olen oikeastaan vasta lähiaikoina alkanut kiinnostua meikkaamisesta enemmän. Aiemmin olen meikannut todella vähän ja hillitysti tai en ollenkaan arkipäivisin ja juhliin olen sitten saattanut laittaa vähän räväkämmin pakkelia naamaan, eli vaikkapa punaista huulipunaa tai kissarajaukset silmiin.

Kulmakarvoistani olen kuitenkin ollut aina tarkka, miltä ne näyttävät. Ne ovat päivittäisen lookkini niin sanottu A ja O. Koska minulla on luonnostaankin aika vahvan väriset ja malliset kulmat, niin olen havainnut hyväksi käyttää kynän sijaan vain kulmageeliä antamaan vähän lisää skarppiutta niihin. Tilasin joskus reilu vuosi sitten netistä todella laadukkaan kulmageelin, joka on ollut minulla nyt päässyt loppumaan. 

Siksi ajattelin katsoa jospa täältä ihan Suomen kaupoista löytyisi jotain hyvää vastaavanlaista tuotetta aiemmalle luottovärilleni. Haluan myös tukea meikkejä ostaessani eläinkokeettomia ja vegaanisia brändejä, joten olin tosi positiivisesti yllättynyt kun löysin just sellaisen kulmavärin, joka oli saman tyylinen kuin se aiemmin käyttämäni tuote ja lisäksi myös arvoiltaan vastasi haluamaani. Ostin siis KICKSin omalta nimikkobrändiltä kulmageelin, jossa on vähän väriä, mutta se näyttää silti luonnolliselta ja se on ilahduttavasti kuulema myös täysin vegaaninen.

 

 

 

KICKS - Fibre Brow gel,.png

 

KICKS – Fibre Brow gel, N.03 Dark

Tältä paketti näyttää ulkoa ja testasinkin tuotetta tänään jo kulmiini, eli voisin kertoa, mitä pidin siitä. Minusta tuote teki kulmakarvoistani luonnollisen näköiset ja siistit. Ostin tuotteen sävyssä ”03 dark”, joka kieltämättä hieman epäilytti minua, sillä pelkäsin sen olevan minulle liian tumma. Onneksi se levittyy kuitenkin sillä tavalla, että se sulautuu aika hyvin luonnollisten kulmakarvojeni sävyyn. Joten ei se sitten ollutkaan liian tumma vaan juurikin sopivan sävyinen. Alla päin näette kuvia lopputuloksesta.

 

 

 

brow gel 2.png

 

 

Tälläinen lopputulos sitten  tuli, eli hyvin luonnollinen :), mutta silti huomaan ainakin itse huiman eron kulmiini. Alemmassa kuvassa toisessa kulmakarvassani vasemmalla puolella on kulmageeliä ja oikealla taas ei ole. Tämä tuote ei siis luo yksinään ehkä kovin radikaalia muutosta, mutta se viimeistelee huolitellun ilmeen ja saa mulle ainakin aikaan siten fressimmän, huolitellumman olon. 

Mitä pidit postauksestani ja entä oletko kokeillut itse tätä tuotetta? Laita kommenttia alle tulemaan ihmeessä. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *