Ladataan...

Ai kappas, täällä oli tämmöinen blogi! 

Pistäydyin tänne vain nopeasti promoamaan itseäni: jos musiikkihorinat kiinnostaa myös puhemuodossa, pidän Radio Säteilyssä eli Lapin yliopiston opiskelijaradiossa musiikkiohjelmaa Marraskuun laulut tänään maanantaina ja kahtena seuraavana klo 21-22. 

Otetaan marraskuun synkistelypotentiaalista kaikki irti, eli luvassa kuolemaa, pimeyttä ja punaviiniä. Tervetuloa seuraan! Facebook-tapahtumakin kyseisestä spektaakkelista löytyy, jos haluat jokaviikkoisen muistutuksen. 

Radio Säteilyä voi kuunnella Rovaniemen alueella taajuudella 89 MHz ja verkossa ihan missä vain. 

 

P.S. On mulla kyllä pitkästä aikaa postausideoitakin. Ainaki kaks. 

Ladataan...

Toukokuuta on jäljellä jämäkät kaksi ja puoli tuntia. Mikäs sen parempi aikaa pistää ilmoille maaliskuun alussa aloitettu kevätsoittolista! (Sitäpaitsi parin päivän päästä taannutaan kuitenkin taas niihin huhtikuun lämpötiloihin, että palatkaa viimeistään silloin tänne.)

Tällä kertaa listalta löytyy, tättädädää...

...vielä edellistäkin sinkkua ihanampaa räppiYonaa,

...uutta Plutonium 74:ää, jonka ilmestyminen oli hyvin iloinen yllätys,

...freesiä ysärisoundia,

...biisi, joka on tästä lähtien minulle The Ballad of Hank and Karen, koska katsoin taannoin Californicationin vihdoin loppuun (nyyh),

...ja tietty sitä ihanaa ruotsalaista kaihoa (tämä veto alunperin Ruotsin Vain elämäästä, jonka sikäläinen nimi on, kuinkas muutenkaan - Så mycket bättre.)

 

JA sitten siellä on kaikkea muutakin ihanaa elikkäs KLIKETIKLIK ja hyvää kevättä, tai jotain!

Ladataan...

Tämän postauksen linkkejä klikkaat omalla vastuulla. Korvamatotakuu.

Aloin eilen illalla katsomaan uudelleen ihanista ihaninta Lookingia. Jos ette ole tutustuneet niin suosittelen laittamaan välittömästi HBO Nordicin tilaukseen – sarjan peruminen kahden kauden jälkeen oli ehkä television suurin vääryys.

Ykköskauden toisessa jaksossa Jonathan Groffin esittämä Patrick ja Raúl Castillon Richie ovat treffeillä. Tanssikohtauksen taustalla soi Erasuren A Little Respect (ja Patrickin nousuhumalaisen antaumukselliset tanssimuuvit ovat kuin suoraan omasta repertuaaristani).

Tänä aamuna käynnistyminen meinasi olla vähän hidasta, joten hain lisävoimaa Erasuresta. Sen jälkeen olenkin hyräillyt biisiä kirjaston vessassa, opiskelijaravintolan jonossa, toisen opiskelijaravintolan jonossa, kesken skypekeskustelun, pyöräillessä ja Tampereen tuomiokirkossa. Tai no, hyräillyt, jammaillut ja välillä myös laulanut ääneen. Ihan vaan kerran saatoin myös irrottaa kädet pyörän ohjaustangosta, että pystyisin tanssimaan paremmin.

Siis: tarttuu kuin tauti. Tässä Scrubs-pätkässä ei ole yhtään liioittelua. "Nurse - Erasure!" Paitsi kuka tätä muka voisi vihata? Oh baby pleaaaaaaaase...

Looking on muutenkin täynnä loistomusiikkia, ja sarjan virallinen Spotify-lista ihan täydellinen etkosoittolista. Siis ainakin siinä tapauksessa, että jonkun muunkin kuin minun sielussa on heikko kohta puolitörkeille discoanthemeille.

Pages