Kaiken alku

Hei kaikki Lilyläiset!

Täällä ollaan, upouutena Lilyläisenä opettelemassa tätä kaikkea.  Hieman jopa jännittää, mutta vain hyvällä kutkuttavalla tavalla.

Minä, 32-vuotias äiti ja vaimo kirjoittelen elämää ja arkea täällä paritalon puolikaassa maaseudun rauhassa. Rauha ja seesteisyys on välillä kyllä kaukana meidän kolme vuotiaan vilperin kanssa, mutta arki on ihanaa ja elämässä on paljon väriä. Kohta kolmiossa täyttyy värit vielä enemmän, sillä keväinen pikkuveikka olisi saapumaisillaan. Mutta katsotaan josko lumet kerkeisi ensin sulamaan.

Kotona siis kuuluu ja näkyy elämä. Ja vaikka kuinka rakastan siistiä kotia ja sisustamista, niin olen joutunut myöntymään monsteriautoille ja legoille, mutta aina energiapuuskan yllättäessä myllään ja mallaan tavaroita uuteen uskoon.

Olen impulsiivinen touhuaja, jolla asiat myös välillä meinaa jäädä vähän vaiheeseen, mutta onneksi aviomies vähän patistaa. Arjessa on kuitenkin välillä pakko saada rauhaa ja tasapainoa, jolloin pyrin pakenemaan joogan ja pilateksen maailmaan.

Tämä on siis äitiyslomalaisen blogi, jossa näkyy värikkäät kuvat ja varmasti moneen kertaan kuullaan sana kahvi, kahvi ja kahvi.

Tervetuloa mukaan! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *