Hei muistatteko vielä?

Kukkuu! Täällä ollaan edelleen ja ahkerasti kirjoitellaan, vaikka en ole huhuillutkaan mitään sitten…ömmm…huhtikuun! Luonto ja ajatukset kääntyvät jo syksyyn, mutta kesä, OI KESÄ, oli niin upea ja lämmin! Ei siis unhoiteta sitä aivan vielä, ja tässä muutamia postauksia Pöpelikön kesästä.

KESÄKUUSSA

Kesäkuun, tai koko kesän, jännittävimmät ja pelottavimmat hetket elettiin, kun nuori rescuetaustainen kissamme karkasi ikkunasta ja löytyi yli kaksi vuorokautta myöhemmin tontin laidan kasvavasta männystä, noin kymmenen metrin korkeudesta. Tässä postaus siitä, kuinka karkuri saatiin kotiin.

Kesäkuu oli myös ahkeraa puutarhassa mylläämisen aikaa ja tuolloin valmistui muun muassa raparperilaattoja ja betonikäsiä!

HEINÄKUUSSA

Heinäkuussa reissattiin moottoripyörällä ihmettelemään Ranuan eläinpuistoa, ja reissukokemuksesta kirjoiteltu runsain kuvin täällä!

Muutoin ei matkailua harrastettu, vaan kesä on aika pitkälti kulunut mökkeillessä. Hauskinta oli pähkäily siitä, että pitäsikkö ostaa palju? – ja niin se ostettiinkin!

ELOKUUSSA

Elokuussa minuun iski jonkinlainen kirjoittajan blokki, eikä tekstiä oikein tahtonut syntyä. Muutenkin kuukausi näyttäytyi jotenkin hitaana ja utuisena. Kuitenkin sain kirjoitettua edes ihan tavallisista asioista

ja innostuin leikittelemään ajatuksilla vaihtoehtoisista todellisuuksista!

40940591_1168120553334937_1387635561753214976_n.jpg

SYYSKUUSSA olen löytänyt kirjoitusinnostukseni uudestaan, vaikka juuri nyt olenkin aivan duhadedänä. Olen innoissani opintojen etenemisestä avoimessa yliopistossa ja siitä, että olen määrätietoisesti kulkenut kohti kevään 2019 maisterihakuihin ja tutkinto-opiskelijaksi. Mahdollisuuksia ja uusia alkuja tarjoilee siis elämä!

Tule mukaan seuraamaan miltä Pöpelikön syksy ja tuleva talvi näyttää osoitteeseen popelikossa.com! Seuraaminen on helppoa: voit tilata uusimmat postaukset tulemaan suoraan omaan sähköpostiisi, klikata seuraajaksi blogin omilla Facebook-sivuilla tai seurata esimerkiksi Instagramin kautta! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *