Mistä blogin nimi tuli?

Juttu meni niin, että olin mieheni kanssa maailmanympärimatkalla noin viisi vuotta sitten ja ollessamme Australian Melbournessa minuun iski kummallinen vatsakipu ja jouduin pariksi päiväksi vuoteenomaksi. Vaikka vietin kokonaisen päivän tarkkailussa sairaalassa, syytä niihin ihmeellisiin kouristuskipuihin ei löytynyt.

Koska olin kokonaisen päivän sairaalassa, mieheni – silloinen poikaystäväni – kierteli kaupunkia sen päivän ajan yksin ja kertoi minulle seuraavana päivänä, missä oli käynyt ja mitä nähnyt. Sinä päivänä oli kaupungilla ollut White Night -tapahtuma ja mieheni oli käynyt muun muassa muutamassa kivan näköisessä baarissa. Yhden näistä baareista nimi oli ”My Legendary Girlfriend”. Mieheni huikkasi paikasta minulle, kun ajoimme siitä autolla ohi. Kysyin mieheltäni ”Mikä sen nimi oli, My Previous Girlfriend, vai häh?”. Nauroimme ja sitten päätin, että jos joskus perustamme baarin, niin siitä ainakin tulee nimeltään ”My Previous Girlfriend”!

Blogin_nimi-4.jpg

blogin_nimi-9.jpg

Blogin_nimi-3.jpg

Blogin_nimi-2.jpgKuvat ovat maailmaympärimatkaltamme vuodelta 2013. Vielä emme ole perustaneet baaria, mutta ajattelin nyt kuitenkin hyödyntää nimeä blogissani: olenhan mieheni edellisin tyttöystävä. Näitä väärinkuultuja juttujahan riittää, jotkin niistä jäävät elämään…

sydamella3_2.jpgHenna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *