Iloisimpia asioita

Alun positiivisuudesta huolimatta kaikki ei ole täällä tosiaan sujunut hyvin, mutta iloisista asioista on jotenkin paljon mukavempi kirjoitella. Moni juttu on kuitenki ollu tosi kiva ja siksi kuvia niistä! Suunnitelmien todennäköisistä tarkentumisista lisää varmaankin parin päivän sisällä.

bolognassa1.jpegOlin Bolognan yöelämässä, voi kyllä! Löysin Couchsurfing-sivustolta kivan aperetivo-illanvieton ihan keskustassa ja menin viettämään perjantai-iltaa sinne. Välillä tunsin itteni hölmöksi kun suuri osa niistä eripuolilta maailmaa tulleista ihmisistä oli kerinnyt tekemään jo vaikka mitä hienoa ja mä olin just kouluni lopettanut au pair… ja jouduin vielä aina korjaamaan että ei, en valmistunut yliopistosta vaan ihan tosta lukiosta. Mutta oli tosi hauskaa! Tein sen mistä äiti oli varoittanut, eli kuljin niiden perässä eri puolille kaupunkia eri baareihin tietämättä yhtään miten tulla takaisin. Hahaa joka tapauksessa selvisin hengissä ja nautin olosta. Miksi en muuten Suomessa (Lahdessa…) oo saanu ikinä tollasia hienoja passionhedelmädrinkkejä?!

bolognassa3.JPGTänään olin laiska enkä jaksanut lähteä mihinkään niin opiskelin lähipuistossa puistossa italiaa. Koska opiskellessa tarvii AINA eväitä niin ostin sitten lähi kaupassa kaksi Fico di India -hedelmää (suomeksi viikunaopuntia Wikipedian mukaan) jotka oli outoja ja kovin oransseja sisällä. Päällipuolesta tarttui kymmeniä pieniä piikkejä mun käsiin, joita sitten nypin ikkunan vieressä pinseteillä kun pääsin sisälle asti.

(Nyt kun kirjotin tän niin rupesin miettimään että ketäköhän kiinnostaa lukea tästä ”nypin tikkuja pinseteillä”… No mut siis päivän tärkeimpiä tapahtumia oli mulle!!)

bolognassa4.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *