Lempiruokaa

 

Reissun parhaita hetkiä mulle on olleet – yllätys yllätys – ne jotka liittyy ruokaan. Ja niin oli myös tämä, kun tehtiin ystäväperheen kanssa käsin gnoccheja, perunapastaa. Oon aina rakastanut näitä ja sen takia olikin ihanaa tajuta, että ei se ollutkaan niin vaikeeta! 

gnocchi1.jpggnocchi4.jpggnocchi2.jpggnocchi3.jpg

Tää postaus onkin lähinnä vain muistutus mulle itselleni miten niitä tehdään, kyllähän mä nyt muistan vielä, mutta pelkään että tilanne on eri kun sitten joskus palaan kotiin.

 

Pitää muistaa, että kiloa perunoita kohtaan tulee noin 300 g jauhoa. Ja perunoiden pitää olla enemmän keltaisia kuin valkoisia. Ja gnocchit on keitettäessä valmiita silloin kun ne nousevat pintaan. Nam nam!

Koti Ruoka ja juoma Matkat