Uudet seudut taas kerran

torstaina1.JPG

Padappadaa, aika lailla kiertolaisen elämää tämä. Työskentelyt Toscanassa loppui viikon jälkeen, kuten sovittu. Itseasissa viihdyin siellä agriturismolla ihan yllättävän hyvin, vaikka tein tosi pitkää päivää ja olin joka päivä töiden jälkeen niin väsynyt että kaaduin yhdeksältä sänkyyn ja nukuin kevyesti yli kymmenen tuntia joka yö. Jotenkin vaan nautin siitä lämmöstä, tuoreista hedelmistä joita sain poimia syötäväksi, mukavista ihmisistä ja vaihtelevasta työstä. Lauantai-iltana siellä oli jopa häät (!), johon menin tottakai kuokkimaan tuntematta hääparia lainkaan haha. Hirveesti ruokaa ja pääsin tanssimaankin, voi kyllä tykkäsin!

 

torstaina2.jpg

torstaina3.JPG

Sunnuntaina sitten taas junaan. 5 ja puolen tunnin matka oli ihan tuskaa, kaksi vaihtoa ison matkalaukun kanssa, kauhea ukonilma, kaikki junat myöhässä, ei ruokaa, ei lukemista, ei seuraa jnejne. Mutta saavuin sitten illalla myöhään tänne Camerinoon, jossa olis tarkotus viettää seuraavat 4 viikkoa.

torstaina4.jpg

Maanantaina alkoi kielikoulu, haluaisin oppia puhumaan vähän enemmän tätä kieltä ja tässä tilanteessa pieni opiskelu tuntuu oikeestaan ihan kivalle jutulle. Mulla on brasilialaiset kämppikset, jotka on olleet mulle tosi mukavia, vaikka ovatkin tyyliin 8 vuotta mua vanhempia. Huomenna tulee vielä yksi argentiinalainen, jonka olis tarkotus nukkua mun huoneessa, huiii jännittää. Täällä koulussa on muuten hirveesti kaikkia opiskelijoita Etelä-Amerikasta, yhtä sveitsiläisryhmää lukuunottamatta oon lähes ainoita eurooppalaisia ja tuntuu että oon kauheen eksoottinen kaikille 😀torstaina6.jpgCamerino on kaunis ja keskiaikainen pikkupikkukaupunki, mutta jostain syystä tänne on perustettu yliopisto, niin elämää on enemmän kuin keskimäärin tälläisissä kylissä. Toivon kauheesti, että elämä lähtis sujumaan täällä; en ollenkaan pistäis pahakseni jos ei tarvitsis nyt pakata matkalaukkua 4 viikkoon!torstaina5.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *