Aika sanoa kiitos ja näkemiin.

Kaikella on aikansa. Ja olen tullut siihen tulokseen, että nyt on aika sanoa heippa ja kiitos blogin osalta.
Istun samassa kohdassa kotona kuin neljä ja puolivuotta sitten ja postasin tämän postauksen. Nyt on toki haikea fiilis, koska on blogi ollut niin tiivisti osa arkea ihan joka päivä.

"Seuraan harrastuksena muotia, nettikauppoja, ilmiöitä, uutuuksia, popkulttuuria, elokuvia... Kaikkea sitä, mistä riittää ammennettavaa sisällöksi. Miksi en siis nostaisi niitä ihania bongauksia, löytöjä ja huomioita, joita tulee koko ajan vastaan ja jakaisi niitä? Samalla opin blogi-maailmasta paljon uutta ja  saan varmastikin uusia kokemuksia.", kirjoitin tuolloin. Ja aika hyvin olen pitänyt linjan ja tuo on toteutunut. Muistan aluksi miettineeni, miten keksin postattavaa tarpeeksi usein - no aika hyvin sisältöä sitten alkoi tulemaan.

Postaustahtini on hiipunut tänä vuonna ja nyt kesällä oli jo aika kiitettävä tauko. Minusta tuntuu nyt, että minulla ei ole mitään uutta annettavaa. Toki uusia asusteaarrehaaveita, ravintoloita  ja matkoja tulee. Mutta tällä kaavalla en saa tuotua niihin juurikaan uutta näkökulmaa. Ja ehkä ihan kiva, ettei aina tarvitse olla kameran kanssa liikkeellä vaan voi nauttia hetkestä täysillä. Mitähän teen kaikella sillä ajalla?

Nyt on aika kertoa myös salaisuus, en ole bloggari.
Tai en siis ainakaan koe olevani - olen ihan tavis, enkä viihdy hirveästi esillä tai valokuvissa.

Tai minusta on hassua 'olla bloggari' - ennen omaa blogia luin ja ihailin muun muassa Tyylialkemisti-, Adalmina's Secret - ja Pupulandia-blogeja. Joiden mystiset kirjoittajat tuntuivat jotenkin niin kiehtovilta ja out of this world. Sittemmin he ovat tulleet hyvin tutuiksi :)

---

Aloitin tietenkin niillä päättömillä kuvilla, koska en ollut vielä ihan sisällä koko blogimaailmassa ja testailin vain. En siis halunnut suoraan lyödä kaikkea julkiseksi. Toki se on muuttunut, mutta olen edelleenkin aika niukka omien tietojen jakamisessa julkisesti. Blogi on viihdettä, enkä mielellään sekoita sitä töihin tai päinvastoin. 

Voin sanoa, että en ole koskaan tehnyt blogia tai postauksia puhtaasti rahasta. Minulla on kuitenkin päivätyö ja blogi on ollut minulle aina harrastus, jonka olen ottanut omasta vapaa-ajastani. Olen myös pitänyt tuosta riippumattomuudesta, minulla ei ole ollut koskaan ulkopuolisia paineita tehdä väkisin postauksia. Olen voinut jakaa juttuja, jotka olen itse kokenut, testannut tai mistä haluan kertoa muuten eteenpäin - joista minä innostun. Minusta onkin ollut aina hauskinta päästä jakamaan jotakin uutta tietoa, vaikka uudesta ravintolasta, avautuvasta liikkeestä tai muotimaailman uutisesta. En ole pitänyt bloggaamista työnä, vaikka toki se vie ja vaatii hurjasti aikaa ja vaivaa. 

Blogin sisältö ja blogiminä vastaavat aika yksi yhteen todellisuutta. En ole kokenut tarvetta liioitella, väritellä tai buustata blogiminää. Mutta toki on ollut mielenkiintoista luoda ja toimia Private Blendin takana brändäyksen ja osittain alter egon näkökulmasta. 

Olen toki saanut myös ikäviä kommentteja ja vauvapalsta-keskusteluja. Ne ovat olleet pääosin viihdyttäviä. En ole tainnut joutua poistamaan kuin ihan muutaman kommentin, joista olisi saanut jo syytteet pystyyn. Aika monta tarkoituksella ilkeää kommenttia olen jättänyt ja vastannut niihin hymyillen. Ainoastaan olen tuolloin aina miettinyt, että tuovatko ne liikaa ikävää fiilistä muille lukijoille. Itse en ota noita niin vakavasti. Kiva, jos olen voinut auttaa purkamaan jonkun pahaa oloa olemalla kohteena, mutta suosittelen toki ensisijaisesti muita keinoja. Mutta siis muistutuksena näille kommentoijille - en ole bloggari, vaan se toinen ihminen, joka istuu vieressäsi bussissa tai avaa sinulle oven. 

Olen kuitenkin miesbloggari eikä minulla valitettavasti ole lapsia, jotka sytyttävät yleensä pahimmat helvetinliekit. Tarttumapintaa ei siis ole niin helposti kuin naiskollegoilla. Blogi + lapsi ja jos siihen lisää elementiksi vielä omaa aikaa, mikä tahansa merkkiasia, matkustelun ... - niin auta armias.
Helvetissä on erityinen paikka naisille jotka eivät auta toisiaan. 

Ihan parasta bloggaamisessa on ollut vuorovaikutus. Alkuvuosina ennen Instagramia tai Snapchattia kommenttiboxeissa kävi hyvin aktiivinen ja kiva kuhina. Oli hauska saada muiden vinkkejä ja kommentteja. Ehkä aloittaessani bloggerissa aika moni muu aloitteli samaan aikaan ja blogit olivat vielä aika uusi juttu.

Se mitä en ikinä aloittaessani ajatellut saavani, on uudet ystävät. Mutta toki ihan loogista, että tätä kautta löytää samoista asioista pitäviä ihmisiä. Mutta, että sitä tulee tavattua ja pidettyä ihmisiin joihin on tutustunut alunperin kommenttiboxissa. Mahtavaa, wau! 

---

Olen pitänyt kirjoittamisesta ehkä yläasteajoista ja onhan sitä päässyt kevyesti käyttämään. En kuitenkaan ole kirjoittanut pidempiä, syvempiä tai analyyttisempiä juttuja postauksissa.
Olen ollut iloinen ja yllättynyt kiitoksista kuvista, sillä olen amatöörikuvaaja. Vaikka olen oppinut vuosien varrella paljon kameran säädöistä, menen edelleenkin aika pitkälti automaattiasetuksilla. En ala tilanteissa niitä juurikaan säätämään. Hyvä valo ja katsoo vähän rajausta, niin se kantaa. Nappaan kuvan yleensä muutamassa sekunnissa, kuva tai pari tilanteesta ja matka jatkuu. Olen halunnut ottaa kuvat mahdollisimman huomaamattomasti.

Tuotekuvissa, taustalta vain pois kaikki epämääräinen. Olen ottanut pääosin kaikki kosmetiikka tai asustekuvat ruokapöydän päällä ja taustalla on ollut vaikka joku ostoskassi. Diorin valkoinen mattakassi on esimerkiksi erinomainen. En ole koskaan käyttänyt kuviin myöskään varsinaisesti photoshoppia, minulla ei ole edes sitä. Olen vahvistanut yleensä terävyyttä, kevyesti värejä ja valoisuutta pelkästään Macin esikatselun asetuksilla.

Olen kiitollinen, että olen saanut kehittyä kirjoittamisessa ja kuvien ottamisessa. Ja tietenkin, toivottavasti, olen myös kasvanut ja viisastunut ihmisenäkin tässä vuosien aikana. Pitäisikin itse lueskella noita vaikka ensimmäisen vuoden postauksia ja verrata vähän ajatusmaailmaa nyt. Toivottavasti niistä löytyy juttuja, joille voin pyöritellä silmiä.

---

Rakastan toki edelleenkin muotia, asusteita, kaupunkilomia ja luksusliikkeiden tunnelma on edelleen ihana ja nautittava, mutta ehkä tuo maailma on vähän kadottanut viehätyksensä. Ei mitään uutta auringon alla.
Nyt ehkä matkat ja elämykset ovat ajaneet, viimein, rannekkeiden ja laukkujen ohi. Aika kauan siinä kesti.
En siis missään nimessä kadu hankintoja tai väheksy tuota. Niiden metsästys ja haaveilu oli hauskaa.

Minussa on vähän keräilijän vikaa. Koska ihannoin ja rakastan muotia, olen ehkä enemmänkin keräillyt paljoa tuosta maailmasta talteen.  Ilahdun edelleenkin joka kerta kun käytän vaikka tätä YSL:n (sen vanhan kunnon) laukkua tai tätä Hermès'n kelloa ja olen onnellinen, että hankin tuon aikoinaan.

Olin myös kerännyt jo vuosia noita juttuja ennen kuin aloitin bloggaamisen ja tuo keräily liittyi ehkä myös aikuistumiseen. Tai siihen, että opiskelujen jälkeen minulla oli mahdollisuus alkaa hankkimaan pala palalta noita minulle klassisia juttuja. No nyt olen keräillyt niitä melkein kymmenen vuotta.

En edelleenkään maksaisi t-paidasta montaa sataa euroa vain, koska se on vaikka Balmainin. Se haalistuu ja likaantuu kuitenkin yhtälailla kuin vaikka Unilqon vastaava. Olen aina sijoittanut mieluummin kestävämpiin juttuihin, kuten laukkuihin, asusteisiin, kenkiin, takkeihin ja vaikka erikoisempiin juttuihin vaatteissa.

Heh, muistan vieläkin miten taivaissa olin opiskeluaikojen alussa siitä, että pääsin laivalla (Silja, tietenkin) Tukholmaan. Muistan miten hypin riemusta (ja tuon muiston takia sydämessä läikähtää vieläkin aina kuin menen Olympiaterminaalin ohi tai ajattelen yhteen suuntaan menemistä laivalla.) hytissä toisen puoliskon kanssa, että me lähdetään kahdestaan ulkomaille!!! Tuolta reissulta ostin säästöillä ensimmäisen merkkilaukun, Vuittonin Keepallin (Damier-kuosilla, tietenkin) ja Guccin guccissima-logohirmu-vyön (sitä ei ole hetkeen näkynyt käytössä). 

Asusteaarrehankinnoista ei oikein siis edes löydy nykyään mitään uutta tai erilaista ja kyllähän noilla jo olevilla pärjää aika hyvin. Joskus jos bongaan vaikka jonkin ihan kivan rannekkeen, niin päädyn nykyään siihen, että noh-minulla on kolme aika saman tyyppistä ja tällä hinnalla saa jo Euroopan lennot.

---

Toki blogikin on tuonut paljon uutta ja vienyt erilaisiin ja hienoihin tilanteisiin, kiitos niistä!

Tyylipäivä. Iik. Se oli kyllä tulikoe. Ensimmäinen kerta, kun stailaan jonkun, olin valinnut vaatteet tapaamatta stailattavaa ja stressasin lähinnä oikeaan kokoa. Sitten se vielä kuvataan videolle, jonka edessä on ole hirveästi ollut tai viihdy ja stailattava puhuu tietenkin myös englantia. Mukava ja miellyttävä, kevyt aloitus. Että sen takia on ehkä vlogit ja videopostaukset sitten jäänyt. 

---

Valitse valo ja positiivisuus. Koitan itse ainakin löytää tilanteesta kuin tilanteesta positiivistä ja koittaa luottaa siihen, että kaikki järjestyy. Tietenkin pitää olla aktiivinen ja tehdä omalta osaltaan sillä hetkellä voitava, mutta siinäkin pitää olla armollinen. Tekeminen tai hiominen ei koskaan muuten lopu. En murehdi tai maalaile uhkakuvia etukäteen, katsotaan uutta suuntaa sitten jos tulee pulma eteen. 

Uskon, että kaikki menee niin kuin pitää. Sattumaa tai kohtaloa, mutta valitsen mieluummin sen, että elämän polut vievät oikeaan suuntaan ja sitä saa eteen aina sen mitä tarvitsee, niin hyvässä kuin 'pahassa'. Olen itse vähän turhan pieni ohjailemaan ja sanelemaan isommassa mittakaavassa noita käänteitä.

Olen kiitollinen, että lähipiirissä ei ole ollut lähivuosina isoja menetyksiä tai murskaavia sairastumisia. 
Olen kiitollinen toisesta puoliskosta, läheisistä, Maddystä, ystävistä ja työstä. Jokaikisestä niistä matkoista, joilta olen päässyt vielä turvallisesti takaisin kotiin. Kaikesta siitä, mistä olen saanut nauttia.

Ja nauti kaikesta nyt. Huomisesta ei koskaan tiedä. Minusta elämässä katuu enemmän asioita, joita ei ole tehnyt kuin niitä jotka on tehnyt.

---

Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta nyt ainakin on aika sanoa kiitos ja törmäillään muuten. 
Pidän kyllä ainakin toistaiseksi vielä postauksen näkyvissä, koska etsin itsekin niiden arkistosta välillä tietoa. Mutta en ehkä loputtomiin. Instagramia päivitän kyllä edelleenkin ja se nyt on ainakin vielä pbblog-nimellä. 

Kiitos toiselle puoliskolle, ystäville ja läheisille kestämisestä kuvaamisten kanssa. Kiitos eri vaiheissa olleille portaaleille ja kiitos etenkin Lilyn porukalle - hyvä boogie! Kiitos yhteistyökumppaneille, on ollut kunnia saada olla auttamassa teidän viestin viemisessä.

Ja kiitos ennenkaikkea sinulle, olet sitten ollut mukana matkassa alkupostauksista tai liittynyt mukaan myöhemmin. Aika upeaa, että olet antanut aikaasi minulle - toivottavasti olen osannut palvella ja tarjota sille vastinetta. Olen tyytyväinen, jos jotkin postaukset ovat tuoneet iloa, piristystä tai uusia vinkkejä.

Kaikkea parasta! 

Mikko

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com

Ei ! Ei käy !!! En ole antanut lupaa.
Höh
Voi Mikko. Olet antanut minulle hyvin, hyvin paljon.
Aina vastannut kun kysynyt, ilahduttanut sadoilla, tuhansilla valokuvilla ympäri maailmaa. Nähnyt livenäkin pyörtymättä, olen kuitenkin ikuinen fanisi.

Minulla tulee ikävä sinua. Kirjoituksiasi, matkakertomuksiasi, yhtä sinistä rannekorua ja satoja juttuja, jotka olet jakanut minun ja muiden lukijoitesi kanssa.

Yritän nyt sanoa tähän jotain fiksua, jotta tajuaisit ratkaisusi on väärä ja ensi vkolla palaan Nykin kuvien kera.

Mikko – Private Blend

No heippa, kuuluuhan sieltäkin jotain. Piti tehdä vähän isompi siirto, että sain sinut kommentoimaan ;) 
Kiitos itsellesi, että olet lukenut ja ollut mukana - hauskoja hetkiä! 
Tuntuipa muuten oudolta olla matkalla ottamatta kuvia. Tuli kyllä hetken sellainen olo, että apua - enhän minä muista, mitä olen nähnyt tai pääse elämään hetkiä kuvien kautta uudestaan. Pitää opetella tallentamaan niitä taas muuten. Ja juuri, kun löysin jotain ostettavaakin!

Kaikkea parasta ja toivottavasti nähdään ja kuullaan muuten :)

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) https://www.stellarstories.fi

Voi mitä uutisia, Mikko! Blogiasi tulee todella kova ikävä - täältä on aina ensimmäisenä kuullut tärkeät fashion-uutiset ja Helsingin viimeisimmät ravintolauutuudet. Varmasti kuitenkin oikea ja huolella harkittu päätös <3

Mikko – Private Blend

No mutta mahtavaa, että olen onnistunut jakamaan noita vinkkejä, jee! Törmäillään :)

-L (Ei varmistettu)

Voi ei! Tulee kyllä ikävä.
Ehkä joku päivä uskallan moikata Stockan huudeilla.

Kaikkea hyvää!

Mikko – Private Blend

No moikkaa ihmeessä! :)

kaista (Ei varmistettu)

Kauniisti kirjoitettu ja viisaasti elämällä opittu!

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Ja toki matka on vielä kesken.

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Voi että, kirjoititpa asiaa, meinasi ihan tulla tippa linssiin. Tosi harmi kun lopetat, miesbloggaajaskeneen jää tämän myötä iso aukko! No eiköhän me jossain törmätä!

Mikko – Private Blend

:) No joo se on totta, että meitä miesbloggareita ei ole liian montaa. Varmasti törmätään!

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninantunnetila.fi/

"Helvetissä on erityinen paikka naisille jotka eivät auta toisiaan." Love you Mikko! <3 Kaikkea hyvää myös sinulle. Toivottavasti nähdään pian!

Mikko – Private Blend

Heh, mutta pitäisi olla. ;) Varmasti nähdään, vaikka sitten lentokentällä ;)

NellaM (Ei varmistettu)

Kiitos Mikko! On ollut kiva lukea juttujasi ja erityisesti matkakertomuksiasi. Sinun kuvamäärilläsi tuntuu melken kuin olisi itse päässyt mukaan :)

Mikko – Private Blend

Kiitos, kiva kuulla! No joo, niissä on ollut kyllä kuvia :) 

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://www.ladyofthemess.fi

Kiitos hienosta blogista, Mikko - blogistaniaan jää suuri aukko lähtösi jälkeen; teitä miesbloggareita ei liikaa ole - ei etenkään lifestyle- ja tyylibloggareita.
Olen viihtynyt seurassasi ja vaikka itse harvoin merkkituotteita ostankaan, osaan niitä ihailla.
Ja matkapostauksesi ovat saaneet omat matkaunelmat ja -haaveet siivilleen.
Ymmärrän hyvin, miksi tähän lopettamispäätökseen päädyit - bloggaaminen vie niin paljon aikaa ja itse olenkin jo pitempään tunnustautunut Hitaaksi bloggaajaksi (olen siitä postannutkin ja linkki löytyy blogin sivupalkista) - ja todellakaan ei kamera joka paikassa kulje mukana.
Kiva, että jätät postauksesi kuitenkin tänne - ja niin: never say never;)
Ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää ja kaunista sinulle ja puoliskollesi <3

Mikko – Private Blend

Hienoa, kiitos :) 
Ihan totta, ja eihän sitä tarvitse tietenkään niin usein postata, mutta jotenkin itselle rytmi ja ote katoaa jos taukoja tulee liikaa. 
Joo, täältä löytyy kyllä!

Kiitos, samoin sinne :)

Pauliina123 (Ei varmistettu)

Mikko!
Kiitos kaikista upeista postauksistasi, jokainen on ollut mielenkiintoinen ja tyylikäs! Jätät kyllä suuren aukon jälkeesi, olisi upeaa jos päättäisit vielä joskus blogata <3
Kaikkea parasta sinulle <3

Mikko – Private Blend

Kiva kuulla, että postauksista on ollut iloa. Niin - eihän sitä koskaan tiedä, mutta nyt ainakin näin. Samoin sinulle myös :)

Marjukka / Fab Forty Something (Ei varmistettu) http://fabfortysomething.blogspot.fi/

Kääk, mä olin vähän järkyttynyt tästä uutisesta, vaikka jotenkin osasin hiipuneen postaustahdin myötä sitä odottaa. Kiitos ihanasta blogista, näistä ystävyyden vuosista (noh, kohtahan me taas nähdäänkin) ja aitoudesta, rehellisyydestä ja lämmöstä, jota olet blogisi myötä välittänyt. Sellainen ihminen sinä olet, ja sen on blogin myötä näkynyt. Voi ei, kyynel... ; )

Mikko – Private Blend

No joo, onhan tämä haikeaa ja outoa. Mutta pidemmän harkinnan tulos tosiaan. 
Kiitos itsellesi, on juuri ollut mahtava tutustua ja kulkea matkaa yhdessä. Onneksi näemme kuitenkin muutenkin! Ja kiitos paljon sanoistasi :) Hienoa, jos tuo on välittynyt pinnan läpi :)

Bagmiss (Ei varmistettu)

Kiitos Mikko näistä vuosista! Halataan, kun nähdään!! Harmi, ettei nähdä brunssilla. ❤️❤️❤️❤️

Mikko – Private Blend

Kuin myös, oi niitä aikoja kun aloitimme :) No joo, mutta nähdään toivottavasti muuten pian!

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Kiitos, Mikko, antoisasta ja tyylipuhtaasta sisällöstä ja samoin sinullekin kaikkea parasta!

Mikko – Private Blend

Kiitos paljon :) Ja kaikkea parasta myös sinne! Sinun blogi oli niitä ensimmäisiä, joita aloin seuraamaan aikoinaan.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ou nooou! Sun blogi on ollut niiin ihana. Mutta ymmärrän hyvin. Kuolaan jatkossa sun matkakuvia sitten instan kautta. Ja varmasti törmäillään jatkossakin kaikenmoisissa kissanristiäisissä! <3

Mikko – Private Blend

:) Ja kiitos, on ollut mahtavaa olla Lilyn porukan mukana! No joo, matkakuvia tulee varmasti jatkossakin. Törmäillään!

Mrs. J (Ei varmistettu)

Tätä blogia jään kaipaamaan paljon, mutta osasin jo aavistellakin jotain vähentyneen postaustahdib myötä. Aikansa kutakin, vai miten se nyt menikään. Ja jos joskus mieli muuttuu, niin ainahan sitä voi aloittaa uudelleen.

On ollut ilo lukea tekstejäsi, kiitos niistä. Toivottavasti instan kautta kuitenkin pystyn seuraamaan vielä kuulumisia?

Mikko – Private Blend

Kiitos :) No niinpä ja voihan sitä tosiaan jatkaa, jos joskus siltä tuntuu. Ja Instan päivittäminen jatkuu ehdottomasti!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Mikko kaikista tarinoista täällä ja etenkin siellä oikeassa elämässä. Siellä sitten jatketaan tästäeteenpäin :) 

Mikko – Private Blend

Kiitos Hertta, on ollut ilo tutustua ja ehdottomasti, tästä jatketaan!

Hanna Äm (Ei varmistettu)

Kiitos.
Kiitos paljon.

Kiitos, että olet antanut ajastasi meille niin paljon. Tulen monien muiden tavoin kaipaamaan blogiasi. Mutta voin vain kuvitella, kuinka paljon sinulta vapautuu aikaa muille asioille!

Kiitos. Kiitos näistä vuosista!
Kaikkea hyvää sinulle &amp; läheisillesi.
Toivottavasti "näemme" instan puolella :)
Kiitos ja näkemiin :'-)
(Saako halata? ;-)

Hanna M

Mikko – Private Blend

Oi, kiitos paljon :)
No niin, olen kyllä nämä vuodet tehnyt innolla ja palolla postauksia, niin eihän se silloin edes tunnu missään. On ollut mahtavaa jakaa näitä juttuja.

Samoin sinulle, kiitos ja saa toki :)

Laura P (Ei varmistettu)

Heippa Mikko, pitkästä aikaa!

Vaikka en olekaan täällä vähään aikaan kommentoinut, jokaisen postauksen olen lukenut! Kiitos siis niistä! Erityiskiitos viimeaikaisista matkajutuista.

Ihanasti kirjoitit nämä jäähyväiset! Samaistuin moneen ajatukseen :)

Kaikkea hyvää "oikeaan elämään"! Ja törmäillään jatkossakin varmasti kaupungilla!

Mikko – Private Blend

Kiitos Laura, ja toivon, että Tyylitietotoimisto tekee paluun!
:) No jonkinlainen kiteytys. 
Samoin, on ollut mahtavaa tutustua ja toivottavasti nähdään!

KatriSTIL (Ei varmistettu) http://stilbykatri.com

Voi ei!!! It's the end of an era.
Onneksi ystävyytemme kantaa blogimaailman yli ja tulemme näkemään ainakin yhtä tiiviisti vaikket enää bloggaile. Blogiskeneen jää kyllä suurensuuri aukko.
Kiitos Mikko ihanasta ja laadukkaasta blogista&lt;3&lt;3&lt;3

Mikko – Private Blend

Kiitos Katri :) Onneksi tosiaan pysymme yhteydessä edelleen - upeaa, ett blogi on mahdollistanut sen!

Tara (Ei varmistettu)

Kiitos Mikko blogistasi. Harmin paikka, että lopetat. Olen jo vuosia seurannut ja ilolla lukenut postauksiasi.
Oikein hyvää jatkoa ja kiva, että Instassa jatkat!

Mikko – Private Blend

No nyt näin. Kiitos sinulle, että olet seurannut! Samoin sinne ja joo Instassa nähdään!

...S... (Ei varmistettu)

Kiitos Mikko!

Mikko – Private Blend

Kiitos itsellesi :) Olet ollut tärkeä osa heti alkumetreiltä.

Toimitus
Toimitus

"Valitse valo ja positiivisuus." - tällä mennään

Kiitos Mikko kaikesta - tyylistä, vinkeistä, tarinoista ja kuvista. Me niin sinua jäämme kaipaamaan <3 Mutta luotamme siihen että törmätään, mitä useammin, sen parempi!

Mikko – Private Blend

Kiitos teille vielä kaikesta, on ollut mahtavaa olla mukana Lilyn porukassa! <3
Ehdottomasti törmätään :)

Victoria (Ei varmistettu)

Hi Mikko,

First time for me to write something here, note because I didn't want to before.

I'm African lady and just speekmuch french and Mina than other languages. I don't unsterdand most of thinks you've posted. But only God knows I love them so much!

Remember you have a fan you never meet but who loves you so much and admire secretly all your friends and most of them : Anna-katri my 5 ETOILES *****Aldamina Secret, Mona and Maija. You guys are my inspiration sinds december 2014.

Here am I in Africa so sad to read the translation I've from Google translator (I've always do this before knowing what you guys are talking about.)

I thought one day I'll have a chance to meet you all and that one day I'll invite you all in ZAINA LODGE in West Africa (GHANA) where finally I could tell you, you made me feel good, you bring me back home with you pictures and give me hope and faith to love more my Africa, the world.

You and friends are amazing, Mikko et je vous aime sincèrement de tout mon coeur...
I hope one day, I'll join you all in Finland! But before that day I'm dreaming of, have a beautiful amazing life dearest Mikko.

Victoria.

Mikko – Private Blend

Dear Victoria, thank you so much for your comment - what a lovely surprise! I'm sorry that the posts are only in Finnish, but I'm very happy that you've enjoyed them :) And I will definitely forward your greetings to the girls as well!
It would be great to visit West Africa - Cape area and Botswana already charmed me. Africa <3. 
I hope we'll meet some day :) All the best! 
 

julle111 (Ei varmistettu)

Hei,
Näin se aika vierähti. Jotenkin osasin jo aavistaa ja odottaa, että loppu alkaa lähestyä. Sen huomasi toki harvemmista postauksista, postauksen sisällöistä, ja jotenkin se innostus oli kadonnut, mutta eihän kaikki kestä loputtomiin.

Allekirjoitan usean asian mistä tässä kirjoitit. Olen sinun kanssa saman ikäinen, myös mies. Kymmenen vuotta olen myös kerännyt merkkituotteita, suurin osa vaatteita ja kenkiä, mutta pikkuhiljaa merkit alkavat menettämään sitä hohtoa. En uskalla laskea kuinka monta kymmentätuhatta euroa rahaa on mennyt, mutta en kadu. En vain tiedä vielä sitä "seuraavaa juttua". Toivotaan, että se olisi matkustelu, mutta toinen puoliskoni ei ole niin innokas..

Blogistasi olen saanut huiman määrän ideoita ja inspiraatiota. Vaikka alunperin mielenkiinto blogiisi tuli yhdistävästä asiasta; muodista, olen pitänyt hyvin paljon myös ruoka-aiheisista ja matkustukseen liittyvistä postauksista.

Syvä kiitos ja kumarrus näistä vuosista ja kaikkea hyvää Sinulle ja puolisollesi.

Mikko – Private Blend

Kiitos kommentistasi! Aivan, kyllähän se vähän näkyi ja oma pohdinta välittyi postauksiin jo pidemmän aikaa. 

Ja hauskaa kuulla, että ruudun takana on ollut myös mieslukijoita ;) Tiedät sitten tosiaan tunteen. Sama juttu, mutta en todellakaan kadu. Kiva, että inspiraatiota on löytynyt myös uusiin asioihin.

Suosittelen todella lämpimästi matkustamista. Se on ihanaa irtiottoa arjesta ja aina ulkomailla ollessa kävelen kyllä hymyillen. On mahtavaa nähdä ja kokea uusia paikkoja sekä kulttuureja. Ja kyllähän matkoihin voi yhdistää vaikka mitä, löytyy varmasti molemmille mieluisaa tekemistä. 

Samoin sinne, kiitos!

Oscari (Ei varmistettu)

Mikko, nyt täytyy elää ilman sinun upeita kuviasi tekemiltäsi matkoilta. Olivat ne Helsingistä tai ihan mistä tahansa, niin ovat upeita olleet. Voi vielä pistä pystyyn valokuvanäyttelyn maailmalta!
En ole ollut kovin kiinnostunut laukuista, räteistä, lumpuista tai hajuista, mutta nekin olet tehnyt tyylillä.

Mikko, vanhanan miehenä olen saanut matkustaa moninaisissa paikoissa, joissa en itse voi ikäni ja kuntoni tähden käydä. Tosin Etelä-Amerikka on osittain jäänyt väliin, mutta eihän sitä kaikkialle ehdi.
Kiitos hetkistä kanssasi, vaan en pahakseni panisi, jos vielä palajaisit koneen ääreen... Vaikka kertomaan jo koetusta.

Mikko – Private Blend

Kiitos - mahtavaa kuulla, että matkapostauksista on ollut iloa. Ja muutkin on tehty hyvin ;) 
Hienoa tietää, että lukijoita löytyisi jatkossakin. Niin onhan noita maanosia ja paikkoja vielä käymättä.

Minoa (Ei varmistettu)

Olen niin nauttinut ja saanut jopa aikuisen tyttärenikin lukemaan postauksiasi ! Keneltä minä nyt sitten saan ihania hotellivinkkejä ympäri maailman :). Varsinkin nuo upeat matkakertomukset ovat olleet blogimaailman eliittiä- ihan oikeasti. Ymmärrän kyllä, että kaikella on aikansa, mutta uskon puhuvani myös muiden lukijoidesi "suulla" sanoessani, että ikävä tulee- nyyh. Postauksiasi lukiessani olen saanut matkustaa mukanasi. Näitä matkapostauksia olenkin aina odottanut "kieli pitkällä".
Toivotan sinulla kaikkea hyvää ja jos joskus päätätkin jostain kumman syystä palata blogimaailmaan niin sitä päivää odotan innolla ja eihän blogissa tosiaan tarvitse itseään esitellä, ihanat kuvat/maisemat/matkakertomukset ovat juuri sitä mitä blogisi lukijoina odotamme. Löysinkin nettimaailmasta sopivan aforismin: ”Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. Se on sitä mitä aiot tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän.” — Mike Dooley

Mikko – Private Blend

Kiitos paljon, tosi kiva kuulla! Matkapostauksia on kyllä ollut kiva tehdä, vaikka välillä sitä on meinannut tulla epätoivo kuvamäärän kanssa. Ja niitä on kyllä aina päätyi aika runsaasti postauksiinkin, vaikka siinä oli yleensä vain 1/10 kuvista. No ainakin hotellivinkkejä löytyy varmasti jatkossa muuten TripAdvisorin puolelta, en kestä matkailijoiden ihmeellisiä kuvia huoneiden nurkista, niin lisään nykyään yleiskuvia suosikeistani: https://www.tripadvisor.fi/members/Mikko_29

Ja kiitos, hieno lainaus - pitää laittaa talteen! Kaikkea parasta sinulle :) 

Pages

Kommentoi