Alekausi - mellakka-aitoja ja teetä

Hellurei. Toivottavasti joulu on sujunut hyvin ja olet pystynyt vain nauttimaan! Itse se tuli vietettyä perinteisesti läheisten kesken rentoutuen - ihanaa! Jouluruokia on ainakin tullut syötyä oikein urakalla ja nyt alkaa olemaan kiintiö niistä täynnä.
Joulunpyhien jälkeen on mukava taas palata hieman ihmisten ilmoille ja parhaillaan käynnistyvät alet ainakin auttavat asiassa ja sähköistävät vähän ilmaa. Ainakin nettikaupoista Matches, Mulberry ja Cos ovat aloittaneet jo alet. Odotan mielenkiinnolla myös Porter-perheen sekä Lanvinin, Guccin, YSL:n nettikauppojen avausta. Aion myös ehdottomasti pistäytyä Cosilla, Zarassa - Stockmannin alen ehdinkin katsastamaan aattona samalla, kun hain kukkia :) EDIT//Ainakin NAP avasi nyt aamupäivällä alen.
Olemme monena vuotena lähteneet heti joulun jälkeen Lontoon aleihin, nyt emme sinne ehtineet... Harrodsin, Harvey Nicholsin, Selfridgesin, Old Bond Streetin ja Sloane Streetin valikoimat ja aleprosentit ovat vertaansa vailla. 
Tässä muistona kännykän uumenista löytynyt kuva yhdestä näistä reissuista. 

There is only one sale.
Harrodsin alen ensimmäisenä aamuna paikalle on varattu aina mellakka-aidat, live-esiintyjiä ja kuumaa teetä jonottajille. That's the way I like it! 
Ainiin ja niistä joululahjoista. Onnistuin antamaan ja saamaan kivoja ja hyödyllisiä lahjoja, muutamasta niistä nosto ehkä vielä myöhemmin. Mutta tässä esimakua oikeasti yllättävästä ex tempore joululahjahankinnasta itselleni - Dear Santa I Can Explain...

Kommentit

Lilou (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/02872223983701629472

Olen itse likimain jäänyt Saksin alessa jalkoihin -traumaattista :) Nykyisin shoppaankin siis alehommelit verkossa, NAP:ia aina odottelen, ja etukäteen kun miettii, mitä oikeasti tekisi mieli, siitäkin selviää järjissään :) Tänä vuonna oli kiva, kun alessa oli oikeasti niitä -50% tuotteitakin, joskut tuntuu, että mainittu prossa on vain nimellinen.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Lupaavaa, ehkä se aukeaa huomenna kaikille. Linkkiä saa laittaa tännekin ;)

Tiina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04403016826136799859

Ensiksi tosi paljon kiitoksia joulukalenteristasi! Joka luukun luin, mutta kommentoimatta jäi.

Tuo Mulberry aletieto olisi voinut jäädä lukematta ; ) Jospa tänäkin vuonna pysysin tiukkana. Saas nähdä kuinka käy.

Mukavia välipäivä toivottaen!

Anonymous (Ei varmistettu)

Guccikin on avannut private salen nettikaupassaan :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Eipä mitään, kiva jos niitä oli hauska lukea ja jos vinkeistä oli apua lahjojen hankinnassa :) Joo tämä aleaika on vaarallista!
Leppoisaa loppuviikkoa myös sinne!

Fabulous (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/palsta/fabulous-things

Oletko tilannut Guccin uutiskirjeen sähköpostiin? Mulle tuli ainakin se privet sale -kutsu sähköpostiin.Kannattaa tilata kesä-alea varten!Ei ollut paljoa mielenkiintoisia tuotteita alessa, ainoastaan yksi laukku jäi mietityttämään... Ale aukeaa ilmeisesti vasta uutena vuotena, kuten mr.porterin?

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo saan kyllä jonkun, mutta en ole tilannut tuolta hetkeen mitään, niin en ole kuumalla listalla. Tuo kutsu on siis jäänyt välistä, no pitää odotella ja ehkä korjata tilanne. Löytyikö Zarasta mitään :) ?

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Niin ja joo Mr. Porter aloittaa alen sunnuntaina. Tällä kertaa siellä ei ollut ennakkoalea...

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Eipä mitään, olin itsekin aamulla kärppänä tuolla. Löysin myös pari kivaa paitaa, saa nähdä millaiset ne ovat livenä.

Fabulous (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/palsta/fabulous-things

Kiva kun vinkkasit, että Mr. Porterin ale alkaa tänään. Sieltä tulikin tilattua Burberryn asusteita -50%, todella löytöjä! Yksi laukku olisi myös ollut kiva, mutta kaikkea ei voi saada... Zaran jätin tällä kertaa kumminkin väliin, panostin nyt enemmän laatuun kuin määrään :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.