Alexander McQueenin pääkallohuivi 10 vuotta

 

Perjantaina julkaistiin Alexander McQueenin legendaarisen pääkallohuivin 10-vuotisjuhlan kunniaksi erikoismallisto. 30 erikoishuivin printin on suunnitellut perhosista ja ötököistä tuttu Damien Hirst. Selasin tuolloin mallit läpi, mutta niistä ei löytynyt mitään ehdotonta omaa suosikkia. Ja nyt kun kävin katsomassa, oli nettikaupan valikoima kutistunut aikalailla... Tässä kuitenkin poimintoja tuosta hieman erilaisesta mallistosta, joka löytyy merkin sivuilta ja myymälöistä. Vähän polttelisi pala tästä erästä... Löydätkö suosikkiasi? Mallistosta on 140 x 140 cm kokoisia silkki- ja kashmirhuiveja.


Kuvat/Alexandermcqueen.com

Tässä vielä yksi McQueenin myös hieman erilainen huivi, joka minulta löytyy.

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.com/

Huu, noi ötökkähuivit eivät ole yhtään mun makuuni :P Alkaa jo ajatus yhdestä pikkuöttiäisestä syyhyttämään. Pääkallohuivi sen sijaan on yksi lempparihuivini :) ja kivan näköinen on myös toi alin, mikä sullakin on.

Mikko – Private Blend

No joo nuo ötökät eivät ihan itseänikään sytyttäneet. Mutta perhoskuvioiset ovat hienoja ja onhan noissa kaikissa näyttävät printit!

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

10 v ! Ja vasta mä nämä muutama vuosi sitten löysin. Mitä meistä tavallisista ihmisistä tulisikaan ilman sinua ja blogeja.
Sun huivi on tosi kähee.

Mikko – Private Blend

No hei, tuo 10 vuotta kuulostaa kyllä aika hurjalta, edes minä en ajatellut, että merkki on ollut edes voimissaan niin kauaa...

Kommentoi