Balmain hair

 

Balmain -hiusten muotoilutuotteet rantautuivat jo hyvän aikaa sitten Suomeen, mutta en sillä hetkellä tarvinnut niistä mitään. Oikeastaan ainoa sarjasta minulle sopiva tuote on suolasuihke.Kun kävin viimeksi parturissa, testasin samalla tuota ja hankin sen vihdoin. Käytän yleensä mattavahaa, mutta on aika vaikea löytää täydellistä sellaista. Suolasuihke tuo samalla tavalla pitoa hiuksiin, eikä taatusti kiillä. Nyt olen ottanut tämän käyttöön ja ollut tyytyväinen. Tuotetta ei tarvitse laittaa kuin pari suihkausta ja pitoa tulee jo tarpeeksi, plussaa hyvästä tuoksusta ja tietenkin Balmain-fiiliksestä!

Kommentit

HELVI PAJUNEN (Ei varmistettu)

paljon hyviä juttuja

Mikko – Private Blend

Pito on kyllä taattu! Pitää vain varoa, että ei suihki liikaa, että saa muotoiltuakin vielä.

Veera (Ei varmistettu) http://stockholmbyme.blogspot.se

Mä ostin näitä samoja tuotteita viimeksi Helsingissä käydessäni ja itseasiassa muotovaahto on varmaan parhainta mitä ikinä olen käyttänyt ja medium-lakkakin aivan loistavaa. Ja tosiaan plussa hyvästä tuoksusta. Kyllä Pierre tietää mitä tekee :)

Mikko – Private Blend

Kannattaa ehdottomasti testata!

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.com

Jep, tuo on paras suolasuihke!

Marjukka (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/ostrich-feathers

Kiitos vinkistä, pitääkin päästä kokeilemaan tuota suolasuihketta.

Mikko – Private Blend

Tuo muotoilulinja on kyllä onnistunut!

Mikko – Private Blend

Joo, olen kuullut myös kehuja noista muistakin, mutta ei ole ollut tarvetta itse testailla - hyvä siis tietää, että niitäkin voi suositella! Ja tuoksu on tosiaan kiva!

Kommentoi