Blogitreffit Ateljé Finnessä

Tapasimme Katrin, Minnan ja Veeran kanssa illallisella Ateljé Finnessä. Uskalsin ehdottaa paikkaa 'ulkomaalaisille' vieraille, koska se ei ole pettänyt koskaan. Kävimme itseasiassa juuri kesän alussa kahdestaan syömässä siellä toisen puoliskon kanssa, mutta sain ainakin tällä kerralla testattua listalta ne vaihtoehdot, joita harkitsin myös viimeksi.

Tällä porukalla asukuvien ottaminen ei ole ongelma.

Oma asu: kauluspaita/Fendi, pellavahousut/Zara, loaferit/Gucci, ranneke ja kello/Hermès, vyö/Prada, Tuoksu/Chanel 18, Samujin Vene-clutch taustalla tuolilla.

Katri tottuneesti kameran takana ja Minna sai napattua hänestä onneksi myös kuvan. Katrin tyyliä ja postauksia on ollutkin ikävä, onneksi on Insta!

Aika siirtyä syömään

Ravintola on hauskan tunnelmallinen ja se toimii kyllä niin kesällä kuin talvellakin.


Vähän kuvia annoksista aina jutustelun väliin.

Alun kesäsalaatti näytti ihanalta, ekstrana kantarellejä. Myös kalaceviche oli erinomainen.


Otin itse maksaa, koska sitä ei tule laitettua koskaan itse. Pinta oli täydellisen rapea. Myös päivän kala oli nappisuoritus.

Jälkiruoan ahomansikat hurmasivat.

Ateljé Finne palveli jälleen kerran täydellisesti ja olipa hauska vaihtaa kuulumisia ja nähdä tätä porukkaa. Kiitos vielä hauskasta illasta!

Kommentit

utelias (Ei varmistettu)

Hei voisitko joskus kertoa blogissa mitä teet päivätyöksesi?

Mikko – Private Blend

Aah, no siis työskentelen markkinoinnin parissa :) Se on osoittautunut mukavan monipuoliseksi, voi tehdä töitä niin erilaista juttujen kanssa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.