Brunssi Salutorgetissa

Kuten eilisen luukun kohdalla ohimennen mainitsin, kävimme testaamassa Salutorgetin brunssin. Olen aiemmin käynyt tuolla vain kahvilla, joten oli viimein kiva päästä testaamaan myös ruokapuolta. Brunssi on toteutettu samalla konseptilla kuin vaikkapa Töölönrannassa, eli alkupalat ja jälkiruoka on katettu noutopöytään ja lämmin ruoka tarjoillaan pöytiin.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-12-09+kohteessa+21.25.36.png
Alkupalapöytä oli oikein runsas ja hyvä. Tarjolla oli graavattua lohta, sherrysilliä, metsäsienisalaattia, lampaanpaistia… Tällä kertaa pääruoaksi sai valita joko paahdettua lohta tai savustettua häränulkofileettä. Jälkiruoaksi oli mm. suklaapannacottaa & chilimanteleita, porkkanakakkua ja juustoja. Pääruoka ei ollut mitenkään erikoinen, mutta noutopöytien anti ja miljöö paikkasivat tuon.

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2012-12-09+kohteessa+21.26.03.png
Ravintolasalin sivun rennommassa osassa tarjoillaan maanantaista – lauantaihin iltapäiväteetä klo 14-18 välillä. Tuo kuulostaa myös lupaavalta hemmotteluhetkeltä, jota olisi hauska päästä testaamaan.
Valikoimassa on teelaatuja eri maanosista sekä pieniä suolaisia ja makeita.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-12-09+kohteessa+21.31.13.png
Kuvat/Salutorget.fi

suhteet ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.