Brunssilla pitkästä aikaa

En ole pitkään aikaan käynyt brunssilla, mutta nyt sovimme tapaamisen kavereiden kanssa ja päätimme testata samalla Primulan/Old Skifferin brunssia.

Brunssi kustantaa 23 euroa, ja siihen kuuluu alkupalat sekä jälkiruoat noutopöydästä. Lisäksi listalta voi valita yhden lämpimän ruoan.

Olen aiemmin käväissyt sisällä paikassa, mutta vielä en ole ollut tuolla syömässä. Tila on laitettu kivasti ja tunnelmallisesti. Tässä pari kuvaa heti aamulta, kun paikka ei ollut vielä täyttynyt.

Alkupalapöydästä löytyy erilaisia salaatteja ja kasviksia.

Jälkiruokapöytä näytti myös lupaavan monipuoliselta.

Valitsimme kaikki Eggs Benedictin lohella lämpimäksi vaihtoehdoksi.

Nojoo, Eggs Benedict oli oikein hyvä. Mutta alkuruokapöytä oli aika tavallinen, hyvin perusaineksia - vähän liiankin - eikä jälkiruokapöydän antimet myöskään säväyttäneet. Ironista oli muun maussa se, että alkupalapöydästä ei löytynyt leipää. Toki Primulan leivinuunit ovat jo jäähtyneet, mutta silti.
Kiva tila, mutta ei nyt ihan hintansa arvoinen brunssi, pitää testata ruokalistan puolta joskus. Ja Old Skifferin kulma on kiva paikka lasillisille.

Kommentit

Ombre By Sara
Ombre

Ma tykkaan hirveesti kayda brunsilla. Lontoossa asuessani kaytiin varmaan pari kertaa kuussa brunssilla ja muutama lempipaikka muodostui heti. Helsingista en ole oikein osannut loytaa sellaisia kohtuu hintaisia kivaa brunssi paikkaa - just jotain mista sais erinomaista Eggs Benedictia ja kunnolla tehtyja Latteja tai Cappuchinoja - itse entisena baristana oon niin nirso noiden maitokahvien suhteen :D

Mikko – Private Blend

Brunssit ovat kyllä ihania, nyt on tullut taukoa. Jotenkin varsinkin syksyllä ne ovat ihania. 
Lontoossa varmasti löytyy valinnanvaraa mukavasti. Helsingissä suosikkini ovat Kluuvikadun Fazer, Kallion Sandro, South Park ja The Cockissa on myös mahtavat aamiaiset. Kauppahallin Storyn Eggs Benedictiä on myös kehuttu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.