Chanel 24h

 

Olen saanut uuden käsitteen luksukselle. Sain nimittäin testattavakseni Chanel Les Temps Essentiels -kosmetiikkasarjan. Luksusta isolla L:llä.

Sarjaan kuuluu kolme tuotetta, päiväksi Le Jour De Chanel, yöksi La Nuit De Chanel ja viikonlopuksi tehovoide Le Weekend De Chanel. Näitä kaikkia on siis tarkoitus laittaa ennen seerumia tai päivä-/yövoidetta.

Le Jour De Chanel lupaa aktivoida ja supistaa ihohuokosia, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Tuote on geelimäinen ja kevyt, joten se tosiaan sopii hyvin päivävoiteen alle. Mukana on muuten Grassen jasmiiniuutetta. Minua ei yhtään haittaa käväistä Côte d'Azur -maisemissa arkiaamuisin.

Le Nuit De Chanel taas lupaa rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa – ladata pattereita myös yöllä. Hyaluronihappo takaa kosteutuksen. Voide on täyteläisempää, mutta imeytyy ihoon välittömästi jättäen ihana mattapinnan. Tuoksu on myös huumaava, sanonkin tätä leikkisästi unimaidoksi.

Hauska lisätuote on Le Weekend De Chanel, jota on tarkoitus käyttää tehokuurina viikonloppuaamuisin ja -iltaisin. Se lupaa uudistaa ja rentouttaa ihoa. Kyllä ihokin ansaitsee viikonlopun! Mukana glykolihappoa joka poistaa samalla myös epäpuhtauksia.

Olen käyttänyt tuotteita viikon ja ihan koukussa. Minua ei yhtään haittaa ottaa Chanelia iholle ja osaksi arkea.

Tuotteet on myös pakattu Chanelin tyyliin pelkistetysti ja tyylikkäästi. Nämä on pakko jättää esille kylpyhuoneessa!

Kommentit

Elle-Marie (Ei varmistettu) http://elle-marieslife.blogspot.fi

Olipa mielenkiintoista lukea kokemuksia näistä tuotteista! Olen näitä vähän sillä silmällä katsellut Chanelin ständillä muutaman kerran. Kerralla en raaskisi ihan kaikkia ostaa, mutta varmasti jo yksi toisi aikamoista luksusta. Tuohon La Nuit De Chanel olen erityisesti ihastunut!

Mikko – Private Blend

Hei Lisbet - toivottavasti sinne kuuluu hyvää!

Niin no käy se niinkin :) Noissa on kyllä vähän eri koostumukset, vaikutukset/ainesosat.
Päivä, aktivoi ja kirkastaa/yö rauhoittaa ja kiinteyttä /viikonloppu puhdistaa/uudistaa.

Mutta ehkä tätä pyhää kolminaisuutta on ajateltu käytettävän lähinnä tehokuurina.

Aurinkoista talvea :)

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Oi, nuo kävisi tännekin kokeiluun. Ihanaa arjen luksusta.

Mikko – Private Blend

Haaveilin näistä myös pitkään ja on ilo testata näitä viimein! Tosi hyviä tuotteita ja tuo La Nuit on myös suosikkini - se on tosi hyvä tuoksuinen ja jättää tosiaan ihana mattapinnan. Le Weekend on myös hauska konsepti!

Mikko – Private Blend

Tiedän tunteen. Nuo ovat niin houkuttelevia kaikin puolin!
Mahtava idea – voin 'uhrautua' mukaan ja tiedän kyllä muutaman, jota voi kysyä myös ;)

Sara S (Ei varmistettu) http://sarasfi.blogspot.fi/

Kauniit pullot ja varmasti laadukas sisältö. Itse olen käyttänyt Chanelilta meikkejä; huulipunia, puuteria jne. Loisto tuotteita kaikki :)

Kivaa alkanutta viikkoa Mikko !

Mikko – Private Blend

Sitä nimenomaan!

Mikko – Private Blend

Näissäkin on sisältö kohdallaan. Ja pisteet toki upeista pulloista! Hyvää viikkoa myös sinne :)

Pipsa (Ei varmistettu) http://www.puuvillankukkiajapaivakirjoja.blogspot.fi

Oih! Tekisipä mieli...
Tajusin muuten, että Chanel tarvitsee ehdottomasti talvitestausryhmän tänne Helsinkiin koskien asusteiden ja erityisesti laukkujen kestävyyttä... Tiedätkö ketään..;) :D

lisbet e. (Ei varmistettu) http://www.lisbet-e.com

Tunnustan hypistelleeni näitä pulloja ristiriitaisin ajatuksin. Joo, ei haittaisi minuakaan pistää Chanelia naamaan aamulla, illalla ja viikonloppuna. Toisaalta tuntuu, että nyt on keksitty tapa myydä kuluttajalle kolme pulloa yhden sijasta. Olisi mielenkiintoista saada tietää, miten voiteet tarkalleen eroavat toisistaan. Kolmannekseen olen huvittuneena kuvitellut, miten tuotetta pitäisi käyttää, jos viikko sisältää varhaisia aamuvuoroja sekä ilta- ja viikonlopputöitä:D Mutta tyylikäs kolmikko, sitä ei voi kieltää!

Kommentoi