Cheek-show

Yllättäen monen viikonloppuun taisi kuulua Cheekin Kuka muu muka -kiertueen päätöskeikka Helsingin Olympiastadionilla. Koitin saada itse lippuja toisen keikan tullessa myyntiin, mutta eihän siitä tullut mitään. Liput jäivät kyselemättä, kunnes havahduin tämän viikon Helsingin Sanomien jutun luettuani tarkistamaan lipputilanteen uudestaan. Ja onnistuin saamaan vielä liput kentälle, JippiKayJei! Toki nettihuutokaupat olisivat varmasti olleet pullollaan niitä, mutta ei kiitos. Vaikka Cheekin musiikki ei ihan ensimmäisenä soikaan omalla soittolistalla, olivat Stadion-keikat sen verran historiallinen juttu ja oletettavasti niin huolella rakennettu show, että sitä kannatti ehdottomasti olla todistamassa.

Kentällelähtijöitä oli muitakin, etkoilimme hieman ennen keikkaa.

Saavuimme paikalle sopivasti noin vartti ennen keikan alkua ja saimme meille juuri sopivat paikat.

Harvoin näkee Stadikaa näin täynnä.

Illan menu oli jo katettu pöytään hauskasti ja hyvin jaoteltuna: Entrèe, Juhlia ja ystäviä, Valoa ja  varjoja, Intohimoa ja asennetta sekä Postres.

Bändi kipusi jotakuinkin tasan klo 21 lavalle, eikä illan showta tai tähteä tarvinnut odotella.

Show räjähti heti käytiin ja Cheek otti Stadionin jo toistamiseen haltuunsa suvereenisti. Ensimmäisessä osiossa kuultiin muun muassa Sokka irti, Jos mä oisin sä, Fiiliksissä sekä uusi Flexaa. Ja vierailevia tähtiä nähtiin heti alusta alkaen Diandrasta - Redramaan.

Ja heh-heh, tässä osuudessa Cheekin valkoisen asun viimeisteli tietenkin nämä Versacen lenkkarit. Hyvä Jare! Tätä vähän kommentti-boxissa veikkailtiinkin. Lavarakennelma, näyttöjen ja valojen käyttö oli kansainvälistä tasoa, parempaakin kuin monilla ulkomaisilla tähdillä.

Valoa ja varjoja esitteli Jossu, Syypää sun hymyyn, Parempi mies -kappaleet...

Bändi ja taustalaulajat skaalasivat biisit jättikonsertin mittaan. Lavalta kuultiin myös torvia, selloja, viuluja.. Täysi repertuaari siis. Odotin tietenkin Katri Helenan vierailua lavalla, jei – hyvä Vain elämää! Ja mahtava viittaus grafiikassa klassiseen 20 suosikkia -levyyn ja iskelmäaikoihin. Myös Samuli Edelmann ja Jonne Aaron vierailivat tässä osiossa. Intohimoa ja asennetta kiihdyttivät tunnelmaa entisestään JippiKayJein, Tinakenkätytön ja Mitä tänne jään biitein. Lauantaina tässä osiossa alkoi myös sataa aika reippaasti, mutta tunnelma säilyi silti aika hyvin. Onneksi oli mukana kertakäyttösadetakki ja jalassa Lanvinin tennarit (paksu pohja), en kastunut mainittavasti vaikka olinkin loppuun asti kentällä. JippiKayJei alkoi show'hun täydellisesti sopivasti rumpalien ja cheerleader-ryhmän marssiessa lavalle. Pisteet myös Jussi 69, joka hakkasi rumpuja lavarakenteen katonharjalla sateen piiskatessa ja salamoidenkin lyödessä taivaalla.

Encoressa soi Kuka muu muka, Kyyneleet Sami Saaren ja kuoron voimin sekä Timantit on ikuisia.

Hatunnosto Cheekille kunnianhimoisesta setistä, show vyöryi saumattomasti. Konsertissa valokeilan saivat myös taustavaikuttajat ja tosiaankin vierailevat artistit. Näiden kautta kattauksesta tuli myös monipuolinen ja siitä riitti viihdettä kaikenikäisille. Nyt vain Cheek ansaitulle lomalle nauttimaan ja sulattelemaan rauhassa tätä kaikkea. Mieti minkälainen fiilis on ollut päästä toteuttamaan 'mahdoton' ja olla noina iltoina lavalla.  

Kommentit

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.fi/

Oli niin huikean hieno keikka, ettei todellakaan hävennyt kansainvälisille kollegoille ollenkaan. Ja mikä määrä fiittaajia - ei ihan joka artisti saa tuollaista possea mukaan, mikä sekin kertoo Cheekistä paljon (sekä itse tyypistä että hänen statuksetaan Suomen musiikkiskenessä). Jippikayjei!

Mikko – Private Blend

Aivan, hatunnosto hänelle - kunnioitettavaa! Ja mahtava tapahtuma Suomen kentällä.

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Loistavia keikkakuvia, tuolla oli varmasti mahtava meno! Cheek ei omiinkaan suosikkeihin kuulu, mutta näin jälkikäteen ehkä aavistuksen verran jäi harmittamaan kun ei tullut ostettua lippuja, ihan jo pelkästään tuon show:n historiallisuuden takia. :D

Mikko – Private Blend

Kiitos - muistin, että laatikossa oli pokkarikamera, joka voittaa kännykkäkuvat. Kyllä näin!
Ja totta, hyvät kledjut :) Vaikka oli Rasmuskin uranuurtaja, monipuolisesti kaikkea.
Selvä, kunhan muistat kertoa, että 'ämmii' ei ole kivasti sanottu :)

Mikko – Private Blend

Oli kyllä hieno keikka! Joo ja mahtava määrä vierailevia tähtiä värittämässä showta!

Mikko – Private Blend

Tosi mahtavaa, että Cheek pääsi toteuttamaan tuon, sai vielä toisen konsertin ja veti vielä noin mahtavat illat. Jee!

Mikko – Private Blend

Oli kyllä! :)

Mikko – Private Blend

Niin, ajattelin myös, että on tuo mahtavaa nähdä. Olen myös saanut kuvan, että Cheek vetää keikat kyllä ihan omalle tasolle, ja se oli ihan totta.

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Hyvä Cheek! En ole musiikillisesti hänen suurin faninsa, mutta on hienoa että joku uskoo unelmiinsa ja kykyihinsä. Ja toteuttaa niitä unelmiaan. Upea juttu suomalaiselle musiikille ja konserttikulttuurille!

(Ei varmistettu)

Upeita kuvia konsertista!! Mieletön juttu tämä stadion-keikka!! Ei oikein osaa, kuin hokea mieletöntä upeaa mahtavaa.

Se on Mikko nääs vähän parempaa Seppälää, tossut siis linjassa:) Hyvä Jare! JHT on kaikin puolin hyvä esimerkki ja -kuva. Kyllä nämä takkutukka Laurit on nähty.

Meillä Cheek kuuluu soittolistalle ja "pikkulukijasi" diggaa kovasti;)

T. Maija

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi

Cheek ei kuulu myöskään minun suosikeihini, mutta hän saa minulta suuren suuren hatun noston. On ihailtavaa, että joku toteuttaa kunnianhimoisesti haaveitaan. Ihanaa, että keikat olivat niin suuria menestyksiä. Mieletöntä, että joku tekee jotain välittämättä siitä, ettei sellaista ole aiemmin tehty.

Nonna (Ei varmistettu)

Varmasti oli hieno elämys. Upeita kuvia olit ottanut!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.