Chisu unplugged

Eilen oli täydellinen perjantai. Suuntasimme töiden jälkeen nimittäin Chisun unplugged-keikalle Vanhaan Porvooseen, #superluksusta.
Kävin kesällä yksi päivä Porvoossa ja huomasin Design Ihanian edessä julisteen Movies By The River -lyhytfilmifestivaalista, jossa luki Chisu unplugged... ? Kurvasin sisään myymälään ja kysyin vielä, että niin onko tuo siis Chisu-Chisun keikka? Tuolloin uudesta levystä tai comebackistä ei vielä ollut tietoa. 
Elokuinen ilta + Vanhan Porvoon sisäpiha + Chisu + hyvää ruokaa ja vähän viiniä - kyllä kiitos!

Pitääkin muuten kaivaa vielä kesäretken kuvat kauniista Porvoosta.

Löysin jo kesällä uuden suosikkiravintolan Porvoosta, Gabriel 1763. Tuolloin söin lounasta, mutta erikoisilla mauilla täytetty pizzalista jäi kummittelemaan mieleen. Tiesin, että tuonne niin mennään syömään ennen keikkaa. Vai mitä sanot: paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa, cashewpähkinöitä ja tuoretta pinaattia tai paahdettua possunkylkeä, vesimelonia, pistaasipähkinöitä, korianteria ja chiliä?
Otin pähkäilyn jälkeen pizzan jossa oli kanaa, briejuustoa, passionkreemiä, popcornia ja basilikaa. Vähintäänkin eksoottisia yhdistelmiä, mutta hyvää! Toki Natan suitsuttamaa SicaPelleä pitää testata ihan ajan kanssa. 

Tapahtumapaikkana toimi yksi Vanhan Porvoon sisäpihoista, aivan rannassa. Tuolta sai myös hyvää viiniä ja ruokaa - näistä vastasi Ravintola Zum Beispiel.


Ihan rannassa oltiin siis.

Miten sympaattista - sisäpihaan oli tuotu joitakin pöytiä, mikäs tuossa on istuessa ja nauttiessa!

Sisäpihan tunnelmaa, myös naapuritalon kissa oli varannut jo paikan.

Tämä oli ensimmäinen Chisun oma keikka tauon jälkeen. Edellinen oli käsittääkseni vuonna 2012 Kaapelitehtaalla - taisin olla sielläkin. Chisu veti olohuonekeikka-tyylisen setin, rennosti ja ilman sen ihmeempää settilistaa. Muutama klippi illan soundista löytyy Instagramin puolelta täältä ja täältä. Ehkä paras Chisun keikka, missä olen ollut. Mahtava miljöö, kesäilta ja intiimi tunnelma - aika uniikkia.

Tjeu, Chisulla on muuten Suomen musiikkibisneksen parhaat sääret ;)

Kiitos ihana Chisu! Kannattaa pitää silmällä loppuvuoden keikkoja, kun uusi albumi Polaris ilmestyy 2.lokakuuta.

Ennen kuin illan lyhytelokuvat alkoivat, esitettiin vielä juuri eilen julkaistu video Ihana-kappaleesta.

Oli aika hauskaa kävellä keikan jälkeen vielä hämärtyvän vanhankaupunkin läpi.

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

No huhhuh. Onnenpekka.

Mikko – Private Blend

Aika mahtava setti kyllä, onnenpekka tosiaan!

Kiti
Täydellinen vaatekaappi

Vau! Ei voisi parempia keikkaolosuhteita kuvitella. :) Chisu on kyllä yksi Suomen lahjakkaimmista muusikoista.

Mikko – Private Blend

Tästä on kyllä paha laittaa paremmaksi. Chisu on mahtava - upeaa, että hän tekee niin paljon itse, kun sanoittaa, säveltää ja tuottaa laulamisen lisäksi. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.