Designlöytö Clas Ohlsonilta

 

Design ja design, mutta värikäs löytö kuitenkin. Suuntasin parturini vinkistä Clas Ohlsonille etsimään siistejä North Light Colours jatkojohtoja. Ne perinteiset vähän nuhjuiset perusjatkojohdot, joita piilottelee lipastojen alle eivät ainakaan viimeistele sisustusta. Mustat muoviosat ja viimeistelty 'kankainen' johto ovat kyllä tyylikäs vaihtoehto. Hauskaa on myös nuo eri värit. Jos ei halua koko mustaa niin, miten olisi punainen, pinkki tai harmaa?
Näitä löytyy varmasti muiltakin, mutta en ole törmännyt aiemmin. Nyt jatkojohdonkin voi jättää esille!

Mukaan lähti siis tuo hillitty musta, ei tuo punainenkaan ole yhtään hassumpi - jouluksi?

Kommentit

Henna (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä ! On hyvinkin ajankohtainen hankinta tämä ! ollaan muuttopuuhissa ja just tänään ajattelin minne karmeat jatkojohdot voi piilottaa uudessa asunnossa !

Mikko – Private Blend

No hyvä, että tuli sopivasti! Tuo on kyllä siisti vaihtoehto.

Romantic Lady (Ei varmistettu) http://romanticandbeauty.blogspot.fi/

Kiitos todella tarpeellisesta postauksesta! Nyt menenkin tuonne Ohlsonille, se kun on työmatkan varrella huomenna. Juuri noita yököttäviä matokasoja tuossa katselin; kirjahyllyn takana lötköttävät - joitakin olen saanut piilotettua ja sumputettua ties minkä kerääjän sisään.

Mikko – Private Blend

Hyvä tietää ja hauska idea tuo värikkään johdon käyttäminen paperitähdessä!

Mikko – Private Blend

Ne valkoiset johdot on täälläkin käytössä ja piilotettavana :)
Toivottavasti noita löytyy vielä!

ruuukki (Ei varmistettu)

Nuo on kivan näköisiä. Samassa sarjassa on myös värikkäitä lampunjohtoja joissa on/off kosketin(kaikissa ainakaan halvoissa johdoissa sellaista ei ole). Kätevää kun ei tarvitse aina repiä johtoa irti seinästä. Ostin turkoosin ja laitoin ikkunaan paperitähden roikkumaan, Joulun jälkeen sitä voikin käyttää vaikka minkälaisten lamppujen johtona.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.