Donna Karanin elämäkerta

Uusin kirjahankintani on Donna Karanin My Journey -elämäkerta. Jotenkin minulle tuli fiilis, että tuossa on kirja joka pitää lukea. Pidän paljon Donna Karan -linjan leikkauksista ja laskoksista, mutta merkki tai Donnan tarina ei ole muuten niin tuttu. Karan on brändännyt itsensä hienosti New York -merkiksi ja minua kiehtoo myös, mitä pinnan alta löytyy. Karanista välittyy hyvät energiat - hänen maailmankatsomus taitaa olla hieman erilainen kuin vaikka Lagerfeldillä :)

“In this candid and revealing memoir, fashion designer Karan recalls her less-than-perfect youth, her relationship with mentor Anne Klein, her glory years as a mega-successful fashion designer, and her grief over losing the love of her life to cancer. . . . Karan is generous with honesty and insight. The book’s energy is infectious, and Karan’s instinctive talent on the page and off is fascinating.”—Publishers Weekly

En malta odottaa, että pääsen taas lukemaan tätä.

Kommentit

anneanne (Ei varmistettu)

Kuulostaa todella mielenkiintoiselta, pitää laittaa lukulistalle! :) Itselläni on tällä hetkellä kesken Tamara Mellonin elämänkerta "In my shoes", todella mielenkiintoinen kirja sekin!

Mikko – Private Blend

Suosittelen! Ja oi, tuo on myös hyvä vinkki!

Kommentoi