Etelä-Afrikka ja Kapkaupunki

Tässä vähän tulevasta matkasta. Suuntaamme nimittäin marraskuussa Etelä-Afrikkaan samalla porukalla, jolla olimme myös Madridissa. Mahtavaa nähdä taas uusi maa! Kaksi ystävistämme ovat asuneet Kapkaupungissa jo melkein vuoden, joten meillä on jo valmiit oppaatkin viemässä eri paikkoihin. Vinkit ovat silti hyvin tervetulleita! Pitää itsekin vielä listata juttuja ja nähtävyyksiä. Olemme suunnitelleet, että olemme osan ajan Kapkaupungissa ja käymme samalla myös Stellenboschsissa, joka on yksi Afrikan viiniteollisuuden keskuksista. Tässä jo vähän poimittuna fiilistelykuvia. Tuosta tulee varmasti ikimuistoinen matka, Hakuna matata!

Kapkaupunki sijaitsee vuoriston ja rannan syleilyssä.

Vierailemme viinitiloilla, jossa voisi viettää pari yötäkin.

Hyväntoivonniemessä voisi myös käydä, vaikka se ei nyt olekaan virallisesti se eteläisin paikka Afrikassa.

Haluaisin ehdottomasti nähdä näitä kavereita!

Vierailu myös safarilla on listalla, pitäisihän sitä nähdä Big Five: elefantti, leijona, buffalo, leopardi ja sarvikuono. Harmi, että tuolla alueella ei ole autenttisia luonnonpuistoja.

Kuvat/southafrica.net

Vielä aiheeseen sopiva video :) Muistatko tämän?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FkaM8cdY0g8[/embed] Näitä vähän isompia matkoja joutuu suunnittelemaan ja varailemaan jo hyvissä ajoin. Niinpä meillä on jo kevään matkakin aika pitkälti koottuna, mutta siitä lisää ihan omana postauksena jossain mutkassa. Vähän vinkkiä löytyy kyllä täältä :) Mutta nyt fiilistelemään Etelä-Afrikkaa!

Kommentit

Anna-Maria / Secret Wardrobe (Ei varmistettu) http://secretwardrobe.bellablogit.fi/

Oi, kuulostaa upealta!! Kapkaupunkiin pääsystä olen itse haaveillut aktiivisesti jo muutaman vuoden, joten en voi muuta kuin huokailla loistavan kohdevalintanne äärellä ja jäädä odottelemaan reissukuvia :)

Kirsi (Ei varmistettu)

Olen käynyt Etelä-Afrikassa kolme kertaa ja en voi muuta kuin kehua. Ehkä yksi kauneimmista, jollei kaunein maa jossa olen käynyt. Paljon nähtävää, ihanaa ruokaa ja mukavia ihmisiä. En tiedä, kuinka kauan olette siellä, mutta kannattaisi tehdä pieni road trip..pitkin garden routea.. :). En voi sanoa ,kuin nauti, nauti ja nauti. Seuraava matkani sinne suunnitteilla ensi vuoden puolella.

Tuija (Ei varmistettu) http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi

Ooh, sattuipa sopivasti. Olemme varanneet lennot Kap Kaupunkiin ensi helmikuuhun, varattuna on jo safari, viinitilakierroksia sekä muutama pöytävaraus ;)
Jään myös innolla seuraamaan omia suosituksiasi paikan päältä!

Mikko – Private Blend

Ai löytyi paikka jossa ette ole vielä käyneet!? :) Odotan tuota myös innolla, pitää virittää kamerat kyllä kuntoon tuonne!

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mun yks unelma on päästä näkemään pingviinejä luonnossa ja siksi haluaisin päästä Etelä-Afrikkaan :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Ai vitsi, Etelä-Afrikka kuulostaa (ja näyttää) älyttömän mielenkiintoiselta kohteelta! Ja nuo viinitilat... *huokaa*

Mikko – Private Blend

No kyllä, can't wait! En ole koskaan käynyt viinitilavierailulla, joten korkea aika!

Mikko – Private Blend

En ole edes osannut haaveilla tuosta! Aika mahtavaa, miten tuolla voi kokea luonnon noin upeasti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.