Facebook-joulukalenteri?

Eilisen aikana ainakin Stockmann oli laittanut jo joulukoristeet koko keskustan tavarataloon, joten nyt alkaa se joulukausi. En nyt ehkä ihan vielä halua aloittaa täysillä joulun tunnelmointia, ettei tule sitten ähkyä ennen joulukuuta. Mutta pohdin asiaa joulukalenterin verran. Viime vuonna toteutin joulukalenterin täällä blogin puolella. Kokosin siihen joululahjaideoita ja -toiveita sekä joulunajan tunnelmia. Nyt minulla olisi mahdollisuus toteuttaa vastaava kalenteri Facebook-sivujen puolella yhteistyössä Mediashaken kanssa.

Heillä on nimittäin kätevä sovellus, jonka kautta tällainen olisi toteutettavissa. Luukkujen taakse saa tuotevinkkejä, jouluvideoita, reseptejä, kilpailuja tai etuja. Jokaisen luukun taakse saisi vietyä helposti siis saman tyyliset vinkit kuin viimeksi.

Pohja on perinteisen joulukalenterin muotoinen ja luukun voi käydä aina katsomassa koneelta tai nyt myös kännykällä uuden mobiilioptimoinnin myötä. Kysymys, olisiko tällainen sisältö hauska lisä blogipostausten rinnalle? Ja minkä tyyppisiä juttuja toivoisit luukusta löytyvän? Minusta tämä kuulostaa hauskalta ja ihanan kätevältä!

Tarkemmat tiedot tällaisesta kalenterista löytyy muuten täältä.

Facebook-joulukalenteri näyttää tältä. Päivän luukku on vaivatonta käydä kurkkaamassa myös kännykästä.

Kuvat/Mediashake.fi

Kommentit

Mikko – Private Blend

Hyvä lahja! :)
No joo, ehkä kannattaa sitten katsoa jotakin hieman erilaista mallia.

No Luisaviaroma, Matches, Mr. Porter ovat aika hyviä. Ja toki myös merkkien omat nettikaupat, Balenciaga, Gucci... Kerro sitten mitä löytyy! :)

Mari (Ei varmistettu)

Kuulostaa jännältä, vähän ekstraa. Sinä näet selvästi vaivaa kaiken tämän eteen, sen ehdottomasti huomaa, yksi lempiblogeistani!

Mikko – Private Blend

Joo, tuo vaikuttaa hauskalta jutulta! Ja kiitos, kiva kuulla :)

Aleksi H (Ei varmistettu)

Joulusta puheenollen... Aion ostaa itselleni joululahjaksi uuden laukun, budjetiksi olen varannut noin 1300 euroa. Olen täysin rakastunut Saint Laurent Parisin mustaan Classic Museum Briefcaseen, mutta mulla on jo Pradan musta Saffiano Briefcase ja kyseiset laukut ovat lähes identtisiä, jopa saman kokoisia, eikä ehkä ole kovin järkevää ostaa toista samanlaista laukkua... Osaatko suositella mitään hyvää nettisivua, missä olisi mahdollisimman laaja luksuslaukkuvalikoima? Ärsyttävää kun haluaisin uuden laukun, mutta en löydä mitään kivaa!

santra (Ei varmistettu)

Kuulostaa tosi kivalta! Viimevuotinen kalenteri oli mieleeni, joten mun puolesta vaikka samalla tyylillä tänäkin vuonna, pieniä vinkkejä ja tunnelmointia siis.

lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

joulukalentereita ei koskaan voi olla liikaa. Mä en kuulemma tarvi, olen liian vanha moiseen. Ei pidä paikkansa, joulukalentereissa ei ole yläikärajaa. Mutta nautin sitten sun kalenterista, jos en kerran omaa saa. Sillä tiedän jos ostan itselleni oman + pari muuta muille perheenjäsenille, mun oma viedään ja sanotaan vielä perään olenpa itsekäs, kun lapsen kalenteria haluan.

miehet...

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

nauraa...

yks froteeranneke löytyi sunnuntaina saunasta. Siinä oli spiderman logo.

arvaa kenelle lähetin ajatuksia ?

Mikko – Private Blend

No sitten pitää toteuttaa tuo, niin sinäkin pääset nauttimaan :) Ties vaikka jostain luukusta löytyisi vaikka joku ranneke.

Mikko – Private Blend

Kiva kuulla, tuota oli kyllä hauska koota! Ja tuo sovellus vaikuttaa kyllä tosi kätevältä ja kivan viimeistellyltä.

Joulukalenteri on auki (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/12/01/joulukalenteri-auki/

[…] joulukuuta! Kerroinkin jo aiemmin tulevasta joulukalenterista ja nyt kun on hypätty jo joulukuun puolelle, niin on ensimmäisen luukun vuoro! Viime vuonna […]

Kommentoi