Fashion Stock Sales tulee taas!

Perinteinen Fashion Stock Sales -tapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna. Puhuimme juuri ystäväni kanssa, että koskahan kevään tapahtuma on, kun siitä ei ollut kuulunut mitään – vastaus tuli nopeammin kuin arvasinkaan. Kaverini osti tuolta viimeksi Miu Miun ballerinat ja minä olen bongannut sieltä Célinen sähkönsiniset tennari (jotka piristivät harmaata viikkoa juuri Insta-kuvassa) sekä Dustyn aarteita.

Paikkana Helsingissä perinteisesti Vanha Ylioppilastalo nyt perjantaina 9.5. klo 11–19 ja lauantaina 10.5. klo 10–18.

Mallikappaleita, uutuuksia ja löytöjä ovat myymässä muun maussa Nina's, FRENN, Lumi, Minna Parikka, Katri/n, Acolyth, Finsk, Dusty ja MONTA muuta. Viimeisimmät päivitykset näet tapahtuman Facebook-sivuilta. Kannattaa muuten varata käteistä mukaan.

Minulla on myös ilo järjestää pieni arvonta tapahtumaan liittyen. Yksi onnekas saa etumatkaa shoppailukimaraan ja pääsee perjantaina jo 10:30 hakemaan parhaat päältä, ennen ovien avautumista kaikille. Jos haluat hyödyntää tämän mahdollisuuden, vastaa tämän postauksen kommentti-boxiin, mille pisteelle ryntäisit ensimmäisenä? Lisää mukanaolijoita näet täältä. Vastausaikaa on keskiviikkoon 7.5. klo 23:59 saakka.

EDIT//Ennakkopaikan voitti Salla – onnea! Ja ilouutisena muille, löytöjä riittää varmasti koko viikonlopuksi :) Nähdään siis Vanhalla!

Kommentit

Anniina (Ei varmistettu) http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi/?m=1

Kyllä Ninasin pisteelle suuntaisin ensimmäisenä ja itse asiassa itselleni perjantai olisi ainut mahdollinen päivä suunnata tuonne aarteiden äärelle ;)

Anniina.j@luukku.com

Mari (Ei varmistettu)

Tätä on odotettu! Suuntaisin ensimmäisenä Lumin pisteelle.

Heidi (Ei varmistettu)

Minna Parikan ja Finskin kenkätarjonta olisi kiva päästä katsomaan.

FashionHunny (Ei varmistettu) http://www.fashionhunny.fi

Ninasiin!!!

Salla (Ei varmistettu)

Sydän skippasi just lyönnin.. Muistan lukeneeni tästä tapahtumasta vuosi takaperin blogistasi ja harmittelin kun se meni ohi. Iso kiitos siis informaatiosta! :) Samalla kokeilen ehdottomasti omaa arpaonneani (sellaista ei tosin ole heh), luulen, että etsin ensimmäisenä Nina'sin pisteen. Sen verran monet kerrat olen ihaillut Nina's liikkeen tarjontaa ja vielä useammin nettisivujen kautta koska en pääkaupunkiseudulla tällä hetkellä asu. Sormet ristissä!! Joka tapauksessa pitää lähteä paikan päälle, ennakkoon tai ei. Onneksi vapaat osuu oikeille päiville!

anna (Ei varmistettu)

Lähtisin keski-suomesta asti kohti ninasia!

Rouvaruotsi (Ei varmistettu)

Kyllä se olisi mullakin se Ninas, ja tiukkana kakkosena Katri/n. Tämä olisi myös ainoa tapa päästä osalliseksi apajista, koska penskoja en saa viikonloppuna hoitoon eikä olisi kamalan reilua pienille pojille viedä heitä tuohon tungokseen :D

Babs (Ei varmistettu)

No kyllä kiitos!!!
Kengät ehkä ensimmäisenä tsekkaan, Pölkit ja Parikat. Mutta talohan on täynnä houkutuksia!!!!

maia (Ei varmistettu)

OMG. Jollekin kenkäpisteelle, Nina'sin tai Parikan todennäköisimmin. Olisi pakko löytää juhlakorkkarit kesän rientoihin. Jos vielä tuolta pääsisi valitsemaan hieman edukkaamiin ja erikoisemmat, olisin ale-/löytöhaukan kenkätaivaassa.

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi

Eikä! Katrin luokse menisin heti :)

Yves Saint Laurent -elokuva | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/05/08/yves-saint-laurent-elokuva/

[…] Ennakkopaikan Fashion Stock Salesiin voitti Salla, onnea! Laitoin sinulle sähköpostia. Ja ilouutisena muille, löytöjä riittää […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.