Fendi Selleria Peekaboo

Portofinon maisemien jälkeen sokerina pohjalla Italian tuliaisista: Fendi Selleria Peekaboo. Olen aina pitänyt Peekaboo-mallista ja kun tämän syksy/talvi 2014 muotinäytöksessä esiteltiin miesten versio laukusta, Peekaboy, tiesin, että tuo on pakko saada, kuten aiemmin kirjoitinkin. Taisimme olla ensimmäistä päivää Firenzessä, kun kävin Fendillä kysymässä, olisiko syksyn laukkuja tullut jo – ja olihan niitä. Kiitos Firenzen juuri olleen muotitapahtuma Pitti Uomon, kaupungista löytyi jo muutamia kappaleita syksyn helmistä. Takahuoneesta kiikutettiin iso laatikko, jonka sisältä paljastui täydellisen värinen versio Peekaboosta. Mallailin ja tutkin sitä tovin ja koitin löytää siitä jotakin vikoja, ei löytynyt. Halusin kuitenkin sulatella hankintaa hetken joten varasin tuon loppupäiväksi ja lähdimme lounaalle (Obikàan). Noh, lounaan jälkeen suuntasimme takaisin liikkeeseen hakemaan laukun. Jouduin kuitenkin neuvottelemaan ehdoista hankinnalle toisen puoliskon kanssa: En saa ostaa yhtään laukkua tai asustetta (ranneke) koko loppuvuoden aikana. Aika kohtuullinen ehto, kun näiden ostosten jälkeen nyt ei ole edes paljoa, millä ostella ja pärjään hyvin vähintään tämän neljä kuukautta edellisillä. Edit//Unohdin kokonaan mainita, että Peekaboota saa nyt myös Suomesta! Naisten versioita on tullut muutama kappale Luxbagiin, josta niitä voi käydä kyselemässä. 

Peekaboo suljettuna

Värinä harmaa, joka vastaa Hermès'n étoupe-sävyä ja linjana hienostunut Selleria tutuin tikkauksin.

Miesten malli on melko samanlainen kuin naisten, koko on vain isompi ja joitakin kaavamuutoksia tässä on. Läppä on esimerkiksi kiinni hakasella, eikä lukolla kuten naisten laukku. Sisältä pilkottaa tumman sininen nahka ja vetoketjutasku. Laukun luonteeseen kuuluu pitää toinen tasku auki – olen saanut ehkä neljä kommenttia ohikulkijoilta, että hei sinulla on laukku auki. Ymmärrän tietenkin huomaavaisuuden, mutta tuossa taskussa ei kannatakaan pitää esim. lompakkoa.

Miesten malliin kuuluu aina pakollisena olkahihna, joka jää tässäkin vähemmälle käytölle.

Vuori on mokkaa ja tässä näkyy paremmin sisuksen väri.

Selleria-laukut ovat numeroituja.

Laukussa on kaksi lokeroa, tuo etulokero ja sen takana vetoketjullinen lokero.

Yksityiskohtia ja selleria-tikkauksia

 Nahka on vasikkaa

Laukku pääsi käyttöön heti Italian päässä, joten tästä näkyy samalla paremmin tuota mittasuhdetta.

Mukana tuli oma hoitosetti selleria-nahalle

Sitten vielä vähän ostoelämyksestä, joka viimeisteli hankinnan. Tämän takia rakastan asioida merkkien omissa liikkeissä, joiden (toki huolellisen laskelmoidusti rakennettu) ilmapiirikin on elämys.

Saimme vähän virvokkeita myymälän yläkerrassa laukkua miettiessä. Pöydällä yksi Bagbug, kun kyselin olisiko Karlito-mallia tullut jo. Made To Order -kappaleen vieressä näkyy pienempiä versioista samasta laukusta, kun halusin verrata eri kokoja keskenään.

Palvelu myymälässä oli moitteetonta.

Pisteenä iin päälle – noin viikko kotiinpaluun jälkeen tuli postia Italiasta, myyjä oli vielä kirjoittanut käsin kortin 'kiitokseksi'. Toki hän sai hyvät provikat myydessään tuon, mutta tätä vaivaa en osannut edes odottaa. Mallikkaasti hoidettu siis: FF – Fendi forever.

Fendin kortissa kuvituksena Karlin luonnos.

Laukku on päässyt ahkeraan käyttöön ja se sopii täydellisesti sekä töihin että vapaalle. Tämä on kyllä helmi kokoelmassa!

Kommentit

Susanna (Ei varmistettu)

Vau, vau ja vau! Ihana väri enkä muuten tiennytkään, että tästä laukusta on miesten versio.
Mua on jäännyt kaihertamaan mieltä, kun Portofino postauksessa mainitsit, että paikallisesta Hermes liikkeestä löytyi upea valikoima cdc rannekkeita...kerro ihmeessä mitä harvinaisuuksia. Rannekkeen metsästyksestä on alkanut tulla jo pienoinen pakkomielle;)

Mikko – Private Blend

Tiesin, että tämä on paha rasti, kun näin värin. Mustana ei olisi tässä mallissa toiminut ehkä niin hyvin. Jätettään se väri sitten HAC:ille ;)
Kiitos tuesta :) Pitää kävellä laput silmillä loppuvuosi.

Mikko – Private Blend

Joo, vähän se antoi odottaa, että sai ensin varsinaiset matkakuvat liveksi :) Kiitos, hyvä Fendi!

Mikko – Private Blend

No se tuli tosiaan vasta nyt - jee!
Aah, L-kokoa ei ollut silloin, eikä kultaista... Mutta taisi olla punainen, vihreä ja violetti. Laita viestiä tai soita sinne!

Mikko – Private Blend

Tosi hyvä väri, tykkään myös! Beige ei ihan istu itselle, joten harmaa on hyvä vaaleampi vaihtoehto.
Ja ehdottomasti pisteet palvelusta!

Anu (Ei varmistettu)

Ihana ihana! Tosi kivan erikoinen laukku, tulee varmasti käyttöä paljon!

Mikko – Private Blend

Ooh, hyvä lahja. Firenze on kyllä niin ihana, nauti! Ja muista Céline, The Mall, Gucci Museo ja ja ja...

Mikko – Private Blend

Jäi kyllä hyvä maku, syytäkin oli ;)
Vaarallinen kooste... Löytyy itse asiassa tästä postauksesta ja laukut-kategorian alta/seasta. Pitäisikin (ei ehkä) lisätä tuohon koosteeseen noita uusia.

Mikko – Private Blend

Voisi kyllä päivittää tuon pohjan.

S (Ei varmistettu)

Todella upea ja erityisen hyvä väri!
Mä nyt sitten varmuuden vuoksi tässä seuraan myös, ettei tule kiellettyjä hankintoja loppuvuoden aikana... ;)

Mikko – Private Blend

Tässä mallissa on kyllä kaikki kohdallaan. Joo tuo kortti tuli ihan puskista!

Mikko – Private Blend

Mahtava malli!

Mikko – Private Blend

Hui, miten kallis se on! En välittäisi maksaa noin paljoa sesonkilaukusta... Noh, tämä oli onneksi edullisempi :)
Hinnat löytyvät parhaiten verkkokaupoista, esim. US shop online. (Fendin kohdalla valitse maaksi Italia, niin tuotteissa näkyy hinnat.)

Miia (Ei varmistettu) http://www.helchic.blogspot.fi

Upea laukku kaikin puolin. Siis wau!
Sain synttärilahjaksi lennot Firenzeen, joten taidanpa lokakuussa poiketa Fendillä. Palvelulle peukku.

Mikko – Private Blend

Pitäisi kyllä olla. Hyvä linja ;)
Vaikka aiheutan aina hämmennystä, kun vien sovittamani vaatteet takaisin tai alan viikata niitä. Tai asetella laukkuja takisin hyllyyn...

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi

Tätä postausta jo oditettiinkin, upea! Onnea ihanasta laukusta :).

Kelli (Ei varmistettu) http://www.morethanlettersbykelli.blogspot.fi

Siis vau mitä asiakaspalvelua!! Siis kuinka huisia olisi saada tuollainen kiitoskortti, jos on jotain arvokasta ostanut. Laukku on kyllä makea, sopii sulle rosi hyvin :) olisi hauska nähdä sun koko laukkukokoelma joskus samassa postauksessa (pahoittelut jos olet sellaisen jo tehnyt ja on mennyt multa sivu suun) :)

Mikko – Private Blend

Mahtavaa, että miehillekin paranee vaihtoehdot koko ajan.
Totta. On ihan paikallaan ;)

Mikko – Private Blend

Nuo tikkaukset ovat kyllä kiva yksityikohta, vaikka linjan nahka onkin aika pehmeää. Noh, itseasiassa löytyy. Mutta tuo toinenhan on aivan erilainen ;) Vähän turhankin iso arkikäyttöön.
Fendiltä on ollut tosi vaikeaa löytää kivoja miesten laukkuja, kun ne ovat aina olleet vain sitä kanvaasia, josta en niin välitä.
Mutta pitäisi sen silti kestää!
Aah, kiitos :) Sopii laukun kanssa hyvin.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Toi laukku on niin täydellisen värinen! Oon ihan ton värin pauloissa tällä hetkellä :) Ja aivan ihanaa palvelua kyllä!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Sijoitus tosiaan!

Mikko – Private Blend

Pahoittelut :) Se on kyllä hieno laukku! Kannattaa katsoa väri ja koko valikoimaa Fendin sivuilta. Siitä on tullut myös sellainen söpö miniversio, jos et kaipaa isompaa laukkua. Ja Bag bug mukaan!
No voithan sinä vain käydä katsomassa, ei se ole vaarallista ;) Siellä oli muun muassa yksi mokkainen harmaa pantteri sisuksella - voisit tykätä ja näytti myös aika Frau Ullanlinnalta... tällainen. Luxbagistä oli myös joitain Bag bugeja.

Mikko – Private Blend

Eikö ole aika sinun näköinen laukku tuo leo? :)
Aika kiva tarina, elämys. Ja tuo laukku on niin hieno! Aah, kiitos :)

Hm (Ei varmistettu) http://kahviajajazzia.blogspot.fi/

Tosi upea laukku, hyvä että miestenkin laukuista löytyy valikoimaa ! Aika monta laukkua oletkin tänä vuonna ostanut joten muutaman kuukauden vieroitus varmaan tekee ihan hyvää ;))

(Ei varmistettu)

Voi teitä ihanat, pus pus:)!! Ja leo leo. Tämä on kyllä bensaa liekkeihin, kun seuraava matkakin on jo varattuna.

Hieno postaus laukun hankinnasta ja jälkimainingeista. Todella kiva, että sait vielä tervehdyksen matkan/ostoksen jälkeen. Laukku on ihan Mikon näköinen. Olet ollut tyylikkäänö shoppailemassa, kuten aina.

T. Maija

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi/

Hieno laukku ja kuten moni muukin on edellä maininnut, niin väri on täydellinen ja tikkaukset on makeat. Loistavaa palvelua Fendiltä, ja tosi kiva yllätys tuo kiitoskortti, itse ainakin arvostan tuommoisen tosi korkealle. Nyt en muista oliko sulla Fendin nahkaisia laukkuja entuudestaan? Muutamaa olen itse vakavasti harkinnut vuosien mittaan, mutta oma kokemukseni Fendin kangas/canvas-laukusta oli pettymys, niin en ole sitten tohtinut ostaa. Omassa Fendissäni vetoketju ei ollut niin laadukas, kuin sen hintaluokan laukussa olisi kuulunut olla. Kyllä tuon laukun takia kannattaa olla asusteostolakossa loppuvuosi, nythän mennään kohta syyskuussa :)Tosi hieno asu sulla noissa kuvissa myös!

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

VAU! Aivan upea laukku, ajattoman värinen ja mallikin vaikuttaa kätevältä :) Ja tuollainen asiakaspalvelu kuulostaa kyllä elämykseltä!

The Lucky Traveller Merja (Ei varmistettu) http://www.luckytraveller.blogspot.com

Upea laukku, upea väri ja upea palvelu! Se laukkukokoelmapostaus olisi kyllä toiveena minullakin!

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Niin kaunis, tyylikäs ja hienostunut laukku, mahtava ostos!!!

Tuulikki (Ei varmistettu)

Todella ihana laukku!

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Uskomattoman upea! En tiennytkään että Selleriat on numeroitu, pitää tarkistaa oma laukku:).
Oon töysin samaa meiltä - noissa ns paremmissa liikkeissä ostotapahtumasta on tehty miellyttävä kokemus, ei tarvitse jonottaa, voi vaan istua mukavasti sohvalla ja juoda virkokkeita myyjän hoitaessa kaiken muun.

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Upea laukku ja mikä mahtava palvelu. Ymmärrän täysin omien liikkeiden suosimisen. Teen mahdollisuuksieni mukaan samaa.

Suvi (Ei varmistettu) http://keikarinna.blogspot.com/

Uskomattoman ihana! Tuo väri, muoto, nahka, ompeleet, kaikki. Tätä sinun blogiasi joutuu aina lukemaan naama kateudesta vihreänä. :D

julle (Ei varmistettu)

Hei
Onko mitenkään mahdollista udella hintaa? :) Olisin itse kiinnostunut, mutta en oikein löydä hintaa tuolle tavalliselle miesten versiolle. Olen löytänyt hinnan netistä vain monster -versiolle, jossa siis laukun sisäpuolella silmät ja tällä hintaa noin 4800e.

Mikko – Private Blend

Vähän erilainen, mutta silti melkein jo klassikko.

Mikko – Private Blend

Hyvä Fendi :)
Löytyy aika pitkälti täältä – omalla vastuulla :)

Mikko – Private Blend

Niissä on ehdottomasti puolensa, vaikka aina se ei ole mahdollista... Aleaikaan voi sitten vähän vapauttaa tätä periaatetta :)

Mikko – Private Blend

Tuossa on kyllä kaikki kohdallaan. Noh, kaikkien ei kannata olla 'hulluja' :)

Hm (Ei varmistettu) http://kahviajajazzia.blogspot.fi/

Hei , tee vain päivitetty postsaus kaikista laukuistasi ! :)

Mussu (Ei varmistettu)

Mulla on tosi kova Peekaboo kuume, Roomassa tuli kuolattua enemmänkin, kun Fendillä oli tosi upeat Peekaboo somistukset ikkunoissa. Ja tää postaus oli vähän kuin bensaa liekkeihin...
Sitten pitäis tietenkin vielä saada sellainen karvaturri bagcharm roikkumaan.
Ja voihan Luxbag, kuinkakohan vaarallista se olis jos sitä ihan vähän vaan kävis kysymyssä värivalikoimaa??!!?

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Ei yhtään ranneketta koko tänä vuonna, hmm. Lupaus mitä et pysty pitämään ?
Onnea uuden laukun johdosta.

Mikko – Private Blend

Tuleeko tylsää blogin puolella? No nyt ollaan jo melkein syyskuussa - ehkä selviän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.