Finsk Men

Kävin eilen Liikkeessä tutustumassa Julia Lundstenin Finks Men & Unisex kenkämallistoon. Olen aina ihaillut veistoksellisia Finsk-kenkiä, joten mahtavaa, että nyt tuotantoon on tullut myös miesten kenkiä! Olen myös fanittanut Lundstedia ja iloinnut hänen menestyksestään, ei ole Manolo turhaa hehkuttanut tekijää.

Finsk_Men_0.JPG

Vasemmalla unisex Oxford-kengät ja oikealla miesten omat loaferit. En malta odottaa, mitä kaikkea on vielä tulossa! Näissäkin tuotteissa on käytetty nahkaa joka on jäänyt yli tuotannosta ja tehostevärinä pilkottava kumi on saatu huonekalutuotannon ylijäämämateriaalista. Finsk-kengissä pyritään käyttämään aina mahdollisimman ekologisia materiaaleja.

P4140092.JPG

Liike löytyy Fredrikinkadulta, valikoimassa sekä naisten & miesten vaatteita muun muassa Fenniltä, Vainio.Seitsoselta, Nomen Nesciolta ja monelta muulta. 

Finsk_Men_.JPG

Näissä matalissa kengissäkin korossa on Lundstedille tyypillinen hiontayksityiskohta, joka näkyy oikealla. Sekä tietenkin puuta.

Finsk_Men_1.JPG

Finsk_Men.JPG

P4140129.JPG

Naisten mallistosta löytyy myös clutcheja ja pussukoita.

P4140124.JPG

P4140119.JPG

Rouheampi nahka sopii hyvin miesten malliin. Plussaa tosiaan myös tuosta kumista kengäpohjassa. Nahkapohjat ovat toki joo kaupan hyllyllä kauniin näköiset, mutta ei niillä tarvitse kävellä kuin kerran, niin näyttää jo vähän erilaiselta. Eivätkä Suomen sääolosuhteet helli sellaisia yhtään sen enempää. Tuntuu myös vähän hassulta käydä laittamassa uusiin kenkiin pojat, jotta niitä voi käyttää…  
Siksi nämä voisivat olla mainio vaihtoehto – kengät suorien housujen kanssa, joilla pärjää syksylläkin. 

P4140132.JPG

Tuotteita löytyy myös Stockmannilta sekä merkin verkkokaupasta, jota kautta ne pääosin valmistetaan sinulle käsityönä tilatessa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *