Gentlemen's Tea

Näimme ystävien kanssa Salutorgetissa iltapäiväteen merkeissä. Päätin kuitenkin testata perinteisen Afternoon tean sijasta Gentlemen's Tea -vaihtoehtoa. Kurkkuleipien ja macarons-leivosten sijasta pikkusuolaisena tarjotaan muun muassa osteria, tiristettyjä silakoita, tartaria, läskisoosia ja perunamuusia. Samppanjalasin tilalle alkuun löytyy hyvä valikoima eri Gin & tonic -versioita. Testaamaan siis.

Salutorgetin sali on aina yhtä viihtyisä ja kutsuva.

Gentlemen's tea tarjoillaan asiaankuuluvasti lankulta.

Tämä valikoima vie kyllä pikkunälän.

Toki tarjolla on myös sitä perinteisempääkin vaihtoehtoa, mihin muut päätyivät.

Sanoisinko sokerina pohjalle - otin vielä ekstrana 'pikkumakean'. Listalta löytyy nimittäin friteerattu mars-patukka, kinuskikastikkeen ja vaniljajäätelön kera. Listalla informoitiin myös, että tässä annoksessa on 1200 kaloria. Kumma kun noita lukuja ei ole siinä perinteisellä listalla ;) Mutta tuosta tulee kyllä vähintäänkin miehinen olo.

Hauskaa vaihtelua, suosittelen testaamaan! Kokonaisuus oli oikein hyvä ja kaikki makupalat erinomaisia. Ja tämä on hyvä mahdollisuus saada mieskin houkuteltua iltapäiväteen äärelle.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Edelleenkin, nämä teet ovat kivoja juttuja. Ja edelleen, käyn liian harvoin. Kiitos muistutuksesta! Hehee, tuli heti tuosta pikkumakeasta mieleen, että siinähän on ainakin yhden päivän kaikki kalorit:D

T. Maija

Mikko – Private Blend

Nuo ovat kyllä mukavaa piristystä välillä. Kämpin vastaava on vielä testaamatta, sinne pitää kyllä mennä seuraavaksi! No joo, ainakin puolet saantisuosituksesta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.