Guccin meikit

Gucci on lanseerannut oman kosmetiikkasarjan tuoksuperheen jatkeeksi. Nyt siis talolta löytyy ihonhoitotuotteita, kynsilakkoja, huulipunia, ripsivärejä – koko paletti.

Gucci Cosmetics -sarjan takana on talon luova johtaja Frida Giannini sekä meikkitaitelija Pat McGrath. Sarjan mainoskasvona on Charlotte Casiraghi.

Luomivärit, aurinkopuuterit ja sudit

Värisuora tyylikkäitä kynsilakkoja

Ja tietenkin myös huulipunia

Pitää itse muistaa seerumi ja kosteusvoide.

 Kuvat/Guccibeauty.com

Hyviä uutuuksia lahjakauteen, pitää hankkia ehdottomasti näitä lahjavarastoon!

PS. Muotimaailman uutisena: Huhun mukaan John Galliano laskeutuisi Maison Martin Margielalle vastaamaan etenkin haute couture -mallistosta.

[embed][/embed]

Kommentit

Veera / Stockholm by me (Ei varmistettu) http://ellit.fi/stockholmbyme

Joo, tää oli kiva uutinen, täytyy heti syyslomalla käydä kurkkaamassa putiikissa miltä meikit näyttää livenä. Itse en vaan hirveästi tykännyt ton mainosvideon meikeistä, tuli ihan vähän sellainen "takaisin ysärille" olo… Mutta purkit ja purnukat näyttää hyviltä!

Mikko – Private Blend

On kyllä hienot pullot, kivoja lahjoja ja arjen ilahduttajia!

Nonna (Ei varmistettu) http://PearlyWhite

Ihanan tyylikkäitä!

Mikko – Private Blend

Ihan totta :) hienot yksityiskohdat ja kivat pakkaukset!

Mikko – Private Blend

Käy ja kerro miltä näyttää, omaan kohtaamiseen voi mennä hetki. Niin, mutta tosiaan pakkaukset ovat hienot ja luulisi, että laatuun on ainakin satsattu. Ehkä keväällä kevyemmin värein sitten?

Emmi L. (Ei varmistettu)

Noi puuterit ja muut on niin kauniita ettei niiden pintaa millään malttaisi vaan rikkoa :) Ihania pakkauksia kieltämättä kaikissa!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

jasminbritney (Ei varmistettu)

Moi! Voisitko kertoa mistä näitä Guccin uusia meikkejä voi ostaa? Heidän oma nettikauppa ei toimita meikkejä Suomeen ja ainakaan Itiksen Stockmannilla niitä ei ollut. Haluaisin kovasti ostaa Guccin aurinkopuuterin.

Mikko – Private Blend

Moikka, Ai olisin luullut, että nettikauppa palvelisi myös noissa... Suomesta ei saa valitettavasti mistään, mutta merkin omista liikkeistä ja ehkä isoista tavarataloista Harrods tms. Toivottavasti saat tuon käsiisi! 

Kommentoi