Hattarataivas, popcornin tuoksu ja vuoristorata

Jee, ehdimme! Suunnittelin koko elokuun, että olisi kiva mennä käymään Linnanmäellä joku ilta. Meni vähän pitkälle, mutta pääsimme viimein eilen käymään tuolla. Lintsille voisi ihan hyvin mennä kesäiltaisin vain kävelemään tai jäätelölle - pelkkä fiilis piristää. Aika nopeasti kuitenkin muistuu mieleen, miten tuolla sinkoili pienenä laitteesta toiseen. Onnea oli ekstrakierros Pikajunassa, voitto pelisalissa, hattara tai juosta uudestaan samaan laitteeseen ilman, että piti jonottaa.

Klassikoita

Nytkin suuntasimme heti Vuoristorataan, koska edellisestä kerrasta on luvattoman kauan ja tuo laite on kuitenkin klassikko. Ja tulihan se tervantuoksu nenään jonossa odotellessa!

 Vuoristoradan kyydissä saa yleensä parhaat ja avarimmat näkymät :)

Meillä sattui tosi hyvä tuuri ilman suhteen, sillä eilen oli harvinaisen kaunis ja lämmin ilta. Katso vaikka tätä ihanaa lämmintä ja syksyistä valoa.

Kummitusjunaan en uskaltanut mennä, alkoihan sentään jo hämärtyä :)

Vesitornin katto on edelleenkin mahtava, siitä tulee vähän mieleen edelleen safari.

Kyllä Maailmanpyörästä - Rinkelistä on upeat näkymät Helsinkiin!

Harvemmin sitä näkee Töölönlahtea tästä kulmasta, enkä edes ajatellut, että se on tosiaan noin lähellä.

Rautatieasema linnunsilmin.

Huvipuistossa on kyllä ihan omaa tunnelmaa myös hämärässä, kun valot syttyvät ja ilmassa on popcornin tuoksua ja ympäriltä kuuluu iloisia ääniä. Sellaista turvallista jännitystä.

Sain minäkin sen hattaran, hauk.

Takki/J.Lindberg, collage/McQ by Alexander McQueen, farkut/Uniqlo, laukku/Prada, ranneke/Fendi, tuoksu/ D&G Anthology 11 La Force

Hauskaa, että Linnanmäki on viikonloppuisin auki melkein lokakuun loppuun saakka. On siis mahdollisuus nauttia vielä syysilloista näissä tunnelmissa.

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia taas, mikä tunnelma! Siitä on itelläkin liian kauan, kun on viimeksi käynyt Lintsillä..Ja hyvältä näyttää jo tämä Olivia-puoli, onnea vielä :-)

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Lintsi on kyllä ihan parhaimmillaan juuri näin kesän jo muututtua syksyksi. Meillä järkkäillään jo 4-vee synttäreitä ja minä olen saanut päähäni hattarakoneen. No ehkä täytyy pitäytyä vain niissä huvipuistojen hattaroissa.

Mikko – Private Blend

Joo, onneksi oli noin kaunis ilma! Käynti näin syksyllä on näköjään ihan must.

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Upeita ja tunnelmallisia kuvia! Itselläkin haaveissa suunnata sinne mahdollisimman pian.

Mikko – Private Blend

Joo en tullut ajatelleeksi, että tuon käynnin voi jättää sykyyn - siinä on ihan oma tunnelma. Tuntui melkein kuin olisi ollut Köpiksen Tivolissa. Hattarakone olisi varmasti kova juttu - ainakin sellainen kuin Merirosvot-juhlapalvelu vuokraa tuollaisia ja tekee lastenjuhlia. Myös Lanttuleikkurilla taisi olla tuo kone...

Mikko – Private Blend

Onneksi tuli kamera mukaan, oli kyllä kaunis ilta! Heh, lapsenmielisyys tarttuu - hyvä niin :)

Mankka (Ei varmistettu) http://mankka1717.blogspot.fi

Ihania nuo hämärtyvän illan kuvat, tänä kesänä on käyty jo 2 kertaa Lintsillä, mutta syksylllä olisi ihan oma tunnelma.

Mikko – Private Blend

Iltahupiranneke on voimassa kolme viimeistä tuntia ja maksaa 28 euroa. Oli kyllä kiva käydä nytkin, kun oli kuitenkin vielä aika lämmintä. Kyllä tuollaisina iltoina tuonne kelpaa mennä!

Mikko – Private Blend

Kiitos - piti ottaa vähän tivolitunnelmaa myös paitaan :) Ja takista on tullut lemppari, se on kivan rento mutta silti siisti. Olisin halunnut myös joku kesäpäivä tuonne, mutta hyvä että ehti edes nyt.

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Me ollaan oltu tänä kesänä luvattoman monta kertaa Linnanmäellä, johtuu näistä 11 ilmaislaitteesta. Ensi kesänä niitä tuskin on ja lapseni on vuoden päästä aivan varmasti omasta mielestään aivan liian vanha vauvojen laitteisiin.
Ihana kuva sinusta ja hattarasta.
Kummitusjunat ovat välillä liian pelottavia. Itse muistan elävästi pitäneeni silmiä kiinni ja kädet korvissa ja sen jälkeen tuli laitteeseen monen vuoden tauko.
Rapakon takana Universal Studiossa kummitustalo oli oikeesti tosi pelottava. Kävelimme hämärää käytävää pitkin, kun joku koputti mua olkapäälle. Pahaa aavistamatta käännyin ja muumio meinasi iskeä kirveellä. Minulla meni iso pala kurkkuun ja rakas mieheni vaan nauroi. Miehet...
Opetus : jos pelästyt helpolla, älä mene kummitusjunaan, tai -taloon.

Anonyymi (Ei varmistettu)

Onpa tunnelmallisia kuvia, todella kauniita. Söpö tuo hattarakuva! :-)

Mikko – Private Blend

Kannattaa ehdottomasti käydä - itselleni tuli yllätyksenä, että se on vieläkin viikonloppuisin auki!

Maija (Ei varmistettu)

Oi, onpa hienoja kuvia ja nuo iltakuvat todellakin tunnelmallisia. Eikös Linnanmäelle ole jokin "iltapäivätarjous" neljän jälkeen... Olen myös miettinyt, että pitäisikö sinne mennä uudelleen. Nyt kun sääkin on ollut näin tosi hyvä.

T. Maija

Mikko – Private Blend

Kiva, että sain tallennettua vielä näitä. Huvipuistoista saa kyllä napsittua hienoja kuvia! Kiva kuulla, pitää vähän muokkailla kuvakkeita ja banneria, kun ehtii. :)

Mikko – Private Blend

Mutta kiva, että Linnanmäki avasi osan laitteista vapaaseen käyttöön - ei siis ihme, että olette käyneet ahkerasti. Tosi kätevää ja kivaa puuhastelua.

Joo, pitihän se hattara ottaa - se plus Pradan valkoinen portfolio voisi olla muuten pahempi yhdistelmä kuin Kakkugallerian kakkubuffa...
Saija muuten kaipaili hattarakonetta lastenjuhliin...

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi/

Pidin tosi paljon sun asusta, upea paita, hieno takki jne =) Tosi tunnelmallisia ja kauniita kuvia. Itse on tullut aina käytyä huvipuistossa kesähelteellä, mutta syyspäivä ja pimenevä ilta toisi retkeen omaa hohtoaan.

lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Meillä ON hattarakone. Loisto-ostos, joka tuotiin tullimiesten iloksi aikoinaan Australiasta.
Käytetty alle 5 kertaa mutta oli niin must ostos siltä reissulta. Meillä on lastensynttärit alkuvuodesta, myös aikomus ottaa käyttöön silloin.
Todella mielellään lainaisin, mutta kone on jossain kellarissa ja täytyy sanoa en ole varma onko mulla muutamaan kuukauteen aikaa mennä komeroa penkomaan. Vähimmäisaika olis 5 h ja ei tule ihan äkkiä toteutumaan.
MUTTA tuskin olen ainoa joka koneen omistaa, sillä mm näitä on ollut Mikki-versioina sekä Lidlissä on ollut myytävänä. Jos laitat sivuillesi kyselyn, fb.hen ystävien silmien eteen, ihan varmasti jollain on. Sillä käyn itse aika ahkerasti kirppiksellä ja niitä en ole kertaakaan nähnyt. Naapuri-Lidlistä nämä menivät kaupaksi alta aikayksilön, eli kyllä niitä löytyy.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.