Helmikuun laukkumuisto – Fendi

 

Tammikuu näköjään meni ilman laukkumuistoa, joten tässä heti helmikuun alkuun se. Tälle Fendin laukulle tuli käyttöä viikonloppuna, kun olin huippuseurassa Turussa. Minilomasta lisää myöhemmin, kun olen saanut purettua ja koottua kuvat. Tunnelmia tuli aika tiheään kyllä Facebookin ja Instagamin puolelle.

Fendillä on ollut aika huonosti laukkumalleja miehille ja viimeisiin mallistojen kohdalla tähän on tullut mielestäni taas takapakkia. Nytkään liikkeissä ei löydy juuri mitään miehille, edes vaatepuolella. Kun yhdellä Lontoon reissulla näin tämän kivan erilaisen ja klassisen viikonloppulaukun, oli se pakko hankkia.

Laukku on sininen ja nahkaan on painettu pienellä FF-kuviota. En ole nähnyt kovin paljon tällaista, joten innostuin tietenkin heti. Yleensähän Fendi käyttää ruskeaa logokuosia, joka saattaa olla vielä laminoitu kiiltäväksi. Näistä malleista en ole löytänyt oikein suosikkeja.

Laukku on päädystä vähän kolmion mallinen. Näin levälle pohjalle mahtuu hyvin tavaraa, mutta kapeneva yläosa tekee laukusta siromman ja vaivattomamman.

Tässä lähikuvia pinnasta.

Näillä laukuilla mentiin siis tuolla reissulla. Samalla tästä näkyy vähän tuota kokoa. Givenchystä löytyy enemmän kuvia täältä.

Kommentit

hanna (Ei varmistettu) http://www.foggyparadise.blogspot.com

Tuommoinen iso laukku olisi kyllä kätevä reissuja varten :)

Mikko – Private Blend

Niin, ja kerrankin selviää tuollaisella viikonloppukassilla - kun reissuihin sitä ottaa aina matkalaukut muuten.

Henna (Ei varmistettu)

Miten ne laukut onkin niin ihania... ! Tämä myös !!
Mä löysin Vuittonilta tänään unelmalaukun........ Pallas ja väri musta... Haluun...

Mikko – Private Blend

Hienoja laukkuja löytyy kyllä vähän liikaakin. Kuulostaa hyvältä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.