Hermès hemmottelee miehiä

WWD uutisoi jo viime viikolla, että Hermès tulee satsaamaan miesten tuotteisiin entistä voimakkaammin. Samaa ilmiötä on ollut huomattavissa tänä vuonna myös muilla merkeillä - Hermès'n lisäksi myös Bottega Veneta ja Lanvin ovat avanneet omat uudet myymälät miehille Manhattanilla.
Tässä vielä kuvia Hermès'n äskettäin järjestämästä juhlasta, jossa tuhat vierasta katsasti vaatteita ja asusteita miehiseen teemaan sopien Pariisin pörssin tiloissa, Palais Borngniartissa.

Perinteisen muotinäytöksen lisäksi tapahtumassa oli taidokkaita tuotteita esillä taidenäyttelyn omaisesti, mutta näihin teoksiin sai koskea ja niitä kehotettiin kokeilemaan. Vähänhän tuossa tarvitsee rohkaisua, mutta mahtavaa, että miehiäkin muistetaan näin! Ilahduttavaa, että perus kravatti/vyö/kalvosinnappi valikoimaan saadaan vaihtelua.
Vaikka en tosin tiedä, kuinka moni ostaa merkin vaatteita - kun asusteissakin on tavoiteltavaa - mutta ajatus on kaunis ja ennen kaikkea solidaarinen :)
Kaikki kuvat/Vogue.fr

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Wau, tuolla voisi olla paikan päälläkin!;)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Älä muuta sano :)

Mrs KS (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/11742762063205442288

Hienoja uutisia! Nyt varsinkin pienen pojan äitinä olen saanut huomata, että valikoima miehille ihan pienestä pitäen on paljon suppeampi ja tylsempi kuin meille naisille. Ehkä tulevaisuudessa siis toisin :)

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com/

You had me at Hermès. ;-) Tavoitteeni on saada 40-vuotislahjaksi(vielä muutama vuosi onneksi aikaa säästää)Kelly-bag, kello jo on. Ja olen samaa mieltä Mrs KS:n kanssa, toivottavasti pojat saa tulevaisuudessa pukea muutenkin, kuin a)Helvetin Enkeleiksi liekkipaitoineen tai b) Wenzel Hagelstameiksi samettihousuineen.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuo on hyvä tavoite ja lahja - pitää ehkä itsekin alkaa laittamaan sivuun tuota/Birkiniä silmällä pitäen ;) Muutenkin sama, täällä Arceau-kello käytössä.

Toivotaan tosiaan, että lisää variaatioita tulee :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.