Hunajaa kasvoille

Edellinen yövoide loppui juuri sopivasti samaan aikaan ilmojen kylmenemisen kanssa, joten  sain otettua nyt käyttöön Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -yövoiteen. Eight Hour Cream on klassikko ja se on ollut käytössä jo vuosia, tässä huulirasvaversio. Muistan, että kävin joskus kysymässä olisiko tästä kulttivoiteesta kehiteltyä kosteusvoidetta, mutta silloin sellaista ei ollut markkinoilla... Klassikkoa löytyy eri muodoissa, on tuubia, rasiaa, huulirasvapuikkoa, hajutonta versiota ja myös erilaisia purkkeja. Tämän pahvirasian kuvitus osuu ja uppoaa. Kävin joskus New Yorkin matkan yhteydessä testaamassa tuon punaovisen hoitolankin.

Kun löysin Nightime Miracle Moisturizeriin, piti se tietenkin ostaa testattavaksi. Olen joskus käyttänyt merkin Visible Difference -päivävoidetta, mutta se ei ollut minulle ihan paras. Tuntui, että se ei oikein imeytynyt ja jätti iholle ns. kalvon.

Pidän voiteen koostumuksesta – se on aavistuksen tahmea, muistuttaen varsinaista voidetta jopa hunajaa, mutta notkistuu kyllä hyvin iholla. Kannattaa hieroa ja lämmittää sitä vähän sormien välissä ennen kasvoille levittämistä. Tämä auttaa kyllä säilyttämään ihon kosteuden kylmyydestä ja raa'asta tuulesta huolimatta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.