Hyviä aamiaispaikkoja

 Sunnuntaina on kiva käydä aamiaisella tai brunssilla. Hyväksi havaittuja aamiaispaikkoja ovat mm. CrustumFannyEkbergKrulla sekä Cafe Lasipalatsi.
 Salissa on tunnelmaaTänään juhlistimme kummitätini syntymäpäivää ja tapasimme Kämp Brasseriessa. Brunssi oli hyvä, mutta ei ehkä ihan täysin hintansa väärtti. Puitteethan ovat kivat ja alkuruoka- & jälkiruokapöytä olivat parasta antia, kuten yleensä.
AlkupalapöytäTärkein - jälkiruokaPannukakut kermavaahdon ja vaahterasiirappin keraMatkalla napsin kuvan tällä viikolla avatusta Furlan liikkeestä.Kiva saadaan taas yksi uusi kansainvälinen merkki lisää tänne meillekin! Mikähän olisi seuraava tulokas, Gucci? Italialainen Furla on perustettu 1927 ja se on keskittynyt laukkuihin, kenkiin ja asusteisiin. Bolognasta käsin johdettu merkki on yksi niistä harvoista italialaisista brändeistä, jotka ovat edelleen perheomistuksessa. Tästä hyvä lahjavinkki kummitädin seuraavia synttäreitä varten.  Furlan liike Kämpissä

Kommentit

Petriina (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14096274721024898793

Olin juuri Roomassa ja kävin komesti Furlan liikkeessä. Yhdelläkään kerralla en tullut tyhjin käsin ulos ;)

Kämpin liikkeessä en olekaan käynyt, ehkä viikonloppuna siihenkin tarjoutuu tilaisuus !

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kuulostaa hyvältä! Heillä on kyllä klassisia ja yksinkertaisia malleja, joten ei mikään ihme! Kiva, että liike löytyy nyt Suomestakin.

Kommentoi