Ihana Chisu

Spotifyihin tuli tänään Chisun uusi sinkku Ihana. Ihanaa. Kappale löytyy täältä. Uutta albumia myös odotellessa ja myös keikkoja. 

Instagram/chisuofficial

Aurikoista perjantaita!

PS. Olen kuullut huhuja, että Pätkis-jäätelöä on nähty jo ainakin Citymarketissa ja K-Market Pietarissa. Emme ole kuitenkaan kohdanneet vielä... Tarkkaile siis myös kappojen pakastealtaita.

Kommentit

Kalenterikarju (Ei varmistettu) http://www.rosvot.fi/kalenterikarju

Siis aivan ihana single! Nyt yön yli pähkäiltyäni olen ehtinyt prosessoida ja kyllä – diggailen. Kirjoittelinkin pientä analyysia omaan blogiini: http://bit.ly/1gNzcjC

Mikko – Private Blend

Jee, mahtavaa, että saadaan Chisulta taas uutta musiikkia! Kappale on kyllä hauska, odotan myös mielenkiinnolla sitä 'entistä syvempää' maailmaa, miten Chisu itse sanoi. Ei tosin edellisistäkään tuotannoista ole puuttunut sitä puolta. Ja hei hyvä postaus sinulla!

 

Oranssinen

Aaaah...melkein piti kaivaa kaapista keltaiset trumpettilahkeiset satiinihousut ja tolppakorot, pyöräyttää diskopallo liikkeeseen ja hypätä olkkarin matolle tanssimaan.
Biitti on kuin 70-luvun lopun diskohumpista, silti jotenkin Chisusti moderni ;)

Hyvänmielen biisi tai siis...

IHANA!

Mikko – Private Blend

Anna mennä vain, mahtavaa! Ja Chisuhan on sitten ihan tämän syksyn tyylimaailmassa kiinni, tietenkin. Hauska biisi kyllä, Chisu on paras! Vauhdikasta viikonloppua :)

CarlaA (Ei varmistettu)

töölöntorin K-kaupasta löytyy sekä Pätkis- että Omar- jäätelöä! Suosittelen, että suuntaatte siis sinne! :) hyvää kesäviikonloppua teille!

Mikko – Private Blend

Kiitos vinkistä :) Siitä sitten samalla vaikka sushit Tokyo 55:sta mukaan. Samoin sinne, kiitos - herkullista viikonloppua :)

aaju (Ei varmistettu)

Avasin sun sivut siinä toivossa, että Chisun keikalla olit jo ollut. Petyin.

Mikko – Private Blend

No voi, vielä ei olla valitettavasti päästy nauttimaan Chisun uuden rundin keikoista.. Mutta ensi viikolla sitten onneksi! Sitten tulee varmasti tunnelmia :) Ja kokemukseta voin kyllä sanoa, että ne on aina ihan mahtavia. Täältä näköjään löytyi - osuvalla otsikoinnilla - lyhyesti edellisestä: http://www.lily.fi/blogit/private-blend/kiitos-ihana-chisu

netta2 (Ei varmistettu)

Pätkis-jäätelö oli ainakin itselleni kaiken hehkutuksen ja odotuksen jälkeen suuri pettymys - ihan kuin mitä tahansa minttu-suklaajäätelöä, eikä Pätkis maistu mitenkään. Toivottavasti teille se maistuu paremmin :)

Mikko – Private Blend

Pitää kyllä päästä testaamaan! Pitäisikö sitä sitten maustaa vähän lisää Pätkiksillä ;) 

Kauppias (Ei varmistettu)

Moikka Mikko!
Minulla on sisäpiirin tietoa Pätkis-jätskistä! Suuren kysynnän ja suosion vuoksi Fazer ei ole pystynyt toimittamaan K- ryhmän kaupoille uutuusjäätelöitään. Suurimmista Citymarketeissa voi löytyä isojen sisäänosto-volyymien ansiosta tai pieniltä paikkakunnilta, joissa uutuudet omaksutaan hitaammin. Pätkis- ja Omarjädet lanseerataan vain K-ryhmän kaupoissa.
T. Kauppias
ps. Omar ln parempi ;)

Mikko – Private Blend

Kauppias hoitaa homman! Kiitos tiedosta :) sitten on turha etsiä muista ketjuista, ainakaan näin aluksi. Eli taksilla Cittariin. No mutta, jos alkaa tuomaan markkinoille jotain noin mahtavaa, niin kovan kysynnän ei pitäisi tulla yllätyksenä. Ehkä me vielä kohtaamme Pätkis-pikarin kanssa :) Sitten vain seuraavaksi perhepakkausta noista - näyttävät olevan sellaisia yhden hengen kerta-annoksia ;)

jennajohannasi
Pirtti

Oi ihanaaa, en ollutkaan vielä tietoinen tästä, jeii! On kyllä livenäkin niin ihana että huh!

Mikko – Private Blend

Ei muuta kuin nauttimaan! Joo, odotan innolla, koska tulee keikkalistat, ja se koko albumi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.