Il Birrificio - uusi olohuone Fredalla

Perinteisen Kynsilaukka-ravintolan toiminnan loppuminen oli ikävää, mutta onneksi tila ei jäänyt tyhjilleen vaan uutta ravintolaa alettiin valmistelemaan heti tilalle. Huomasin vähän aikaa sitten, että jotain on tulossa ja nyt siihen jo tupsahti Il Birrificio -ravintola.

Fredan ja Uudenmaankadun kulma ei onneksi ehtinyt olemaan kauaa hiljainen.

Il Birrificio on siis rento bistro, josta saa lounaan lisäksi tuhtia suolapalaa iltaan asti. Pitää siis testata vielä paikan hampurilaista, pastaa tai makkaraa. Paikka on myös panimo, joten oluenystävien kannattaa käydä tutustumassa raikkaaseen tarjontaan. Olutpaikka, jonne on kiva tulla - sanoisin. Pitääkin kirjoittaa samalla itselle tähän muistiin, tumma porter ja vaalea vehnäolut. En pidä perinteisten oluiden mausta, joten näitä kannattaa kuulemma testata silloin.

Käymisastiat kertovat jo sisääntullessa, että täällä tapahtuu.

Uusi olohuone Fredalla

Myös hyvään kahviin on panostettu.

Lounaslistalta löytyi risottoa, salaattia, pastaa ja lohta. Oikein maukas ja hyvä lounas - tuosta on myös hauska katsoa Fredan vilinää syödessä.

Bulevardi/Viiskulma-akselilla tapahtuu kyllä nyt kivan paljon ja on mahtavaa, että tuolle alueelle tulee elämää. Tämäkin on oikein hauska uusi rento olohuone, jolle on käyttöä ja tilausta.

Kommentit

ingis8

Oi, täytyy muistaa ensi Suomenreissulla! :)

Mikko – Private Blend

Tänne on tullut paljon uusia kivoja paikkoja! 

ann_e (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä. Paikka tuli ihan uutena tietona.

Mikko – Private Blend

Toki, kannattaa tutustua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.