Jolie – luonnonkosmetiikan karkkikauppa

 

Olen mennyt monta kertaa Jolien ohi, mutta vasta jonkin aikaa sitten suuntasin oikein vartavasten tutustumaan tähän pieneen kosmetiikkaliikkeeseen. Se pitääkin sisällä laajan valikoiman erilaisia luonnonkosmetiikka tuotteita ja monta minulle uutta merkkiä. Kannattaa muutenkin käydä kurkistamassa Jolien-nettikonsepti, josta löytyy paljon uutisia ja vinkkejä.

Täältä löytyy Mia Höytön kotimainen sarja, josta muun muassa Tyylialkemisti juuri kirjoitti.

Ruotsalainen Estelle & Thild

Varsinkin pariisilaisen Patyka-merkin tuotteisiin minua kiinnostaa tutustua paremmin.

Herkullinen Atélier des Délices

Mádara on jo lähes klassikko luonnonkosmetiikkamerkki.

Eikä miehiäkään ole unohdettu! 66°30-sarjasta löytyy tyylikkään hillityistä purkeista puhdistus, voiteet, seerumi, silmänympärysvoide... Plussaa myös kätevistä matkakokoisista tuotteista. Ostinkin heti testiin sarjan seerumin, joka lupaa antaa kevyen päivetyksen, joka ei tee yhtään pahaa tähän jo pimenneeseen joulukuuhun.

Oletko testannut jotakin näistä sarjoista tai onko sinulla muita suosikkeja?

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Madaraa olen antanut tänä vuonna joululahjaksi.
Olen jo vuosikausia antanut purkkeja joululahjaksi, yleensä ne ollut ulkomailta, mutta tänä vuonna nämä ovat messuilta.
Kun ostaa luonnonkosmetiikkaa lahjaksi, tietää ettei voi pieleen mennä.

Maija (Ei varmistettu)

Madara on ihan huippusarja! Joliessa on itsekin pitänyt käydä, viime Helsingin reissulla ei onnistunut, mutta lauantaina toivottavasti! Kure Bazarin luomukynsilakat on houkutelleet jo piiitkän aikaa... ei sillä että yhtään uutta kynsilakkaa tarvitsisin, mutta kiva kokeilla uusia merkkejä ja sävyjä :)

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Kosmetiikkafriikki ilmoittautuu... Olen kokeillut melkein kaikkia sarjoja, mutta tämän hetkiset suosikit löytyy Patykalta, 66°30-sarjasta, sekä Atélier des Délices:sta. Suosittelen kaikille 66°30-sarjan Purity Cycle -kuorintaa! Ilman sitä ei voi elää.

Mikko – Private Blend

Tiedän tunteen ;) Nuo kaksi sarjaa kiinnostavat myös minua paljon - hmm. liittyyköhän se tuohon sarjan ulkoasuun jotenkin... :) Kun nuo eivät näytä ihan perinteiseltä luonnonkosmetiikalta... Pitää ehdottomasti testata tuota kuorintaa!

Mikko – Private Blend

Olen kuullut Madarasta paljon kehuja. On kyllä kiva kauppa! Hauskaa päivää täällä huomenna :)

Mikko – Private Blend

Hyvä lahjavinkki! Moni ilahtuu ja harvoilta ehkä löytyy tuollaista ennestään. Ja lisäksi saa annettua testiin tuota kuitenkin monille vielä outoa luonnonkosmetiikkaa...

Kommentoi