Just Push Play - musiikin ilo

Tilasin taas tauon jälkeen vähän päivityksiä soittolistalle. Kyllä, uskon edelleen CD-levyihin. Haluan, että minulta löytyy tiettyjen levyt myös CD:nä eikä vain koneelta ja iPodilta. Tilaan yleensä levyt ja DVD:t Play.com-sivulta, josta ne saa edullisesti ja kätevästi. Tällä kertaa ostoskoriin päätyivät Pinkin, Robbie Williamsin, No Doubtin ja Alanis Morissetten uutuudet sekä Kylien hitit orkesteriversiona svengaten. Pitää vielä laittaa ainakin Alicia Keysin uusin tilaukseen...
Ennen kuuntelin musiikkia myös kaupungilla liikkuessa, mutta koska se on ehkä vähän eristävää, niin nyt tankkaan energiaa musiikista enää julkisissa sekä projekteja tai kotitöitä puuhatessa. Music is the soundtrack of our lives; kaikkiin tilanteisiin ja tunnelmiin löytyy sopivaa kuunneltavaa.

Kommentit

Betty (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/10825971874176177482

Hih mahtavaa, että joku muukin tykkää cd-levyistä. Mies on nimittäin samalla kannalla ja haluaa, että ns. oikea musiikki löytyy myös levyversiona.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Jee, en ole yksin :) On se minusta kiva, että lempimusiikki löytyy myös CD:ltä. Ja kansivihkoakin on kiva selailla, kun alkaa kuuntelemaan levyä ja fiilistellä kokonaisuutta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.