Kalenterin 10. luukku

Korut ja kellot ovat aina mieluisia ja ajattomia lahjoja. Tänä vuonna Gucci on vahvistanut valikoimaa Suomessa, kun myös Stockmann sai oman pienen osaston tuotteille. Näitä on ollut saatavilla aiemmin toki Mikonkullasta ja kelloja saa myös muutamasta muusta Helsingin keskustan koruliikkeestä. Eikä pidä unohtaa myöskään merkin verkkokauppaa ja muita lahjatuotteita. Kätevästi joulua ajatellen, myös Gucci.com toimittaa ilmaiseksi Suomeen 21.12. tehdyt tilaukset.
Miehille
Kello

Rannekorussa on lasihelmiä ja bambua
Kalvosinnapit

Rento kaulakoru

Naisille
Guccin versio statement-korusta
Kello
Korvakorut, joissa on klassisen bambun muotoa
Rannekorua koristaa klassinen kuolain Kuvat/Gucci.com
Ja muistutuksena, vielä ehdit osallistua Jacobs-tuoksuarvontaan!

Kommentit

Moana (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/09014858283921051028

Tilasin siskolleni joululahjan Guccin nettikaupasta, oli superhyvää palvelua kun kyselin lisätietoja, toimitus nopea sekä tuote kauniisti pakattu.

Dahlia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15688592522592556586

Tyylikkäitä kelloja. Olen miehelle synttärilahjaksi (juhlat tammikuussa) yleensä jotain korun tapaista ostanut. Pistetään tämä siis korvan taakse, voihan sen ennen jouluakin tilata, joululahjat kun olen ostanut jo. Olen mieltynyt noihin kellojen ostamisiin (ja niihin kalvosinnappeihin, mutta niitä kohtaan sain sen kiellon :D ).

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Hauska kuulla, että tarvittaessa saa myös lisätietoja ja apua nopeasti. Itse en ole tuota nettikaupan puolta testannutkaan vielä. Soittelin joskus Tukholmaan ja tilasin sieltä mutkien kautta. Mutta silloinkin palvelu oli kiitettävää!

Anonymous (Ei varmistettu)

Nuo korvakorut on tosi kivat, en kuitenkaan taida uskaltaa tilata. Tilasin nimittäin taannoin NAP:sta Bottega Venetan korvarenkaat, olivat todella kauniit mutta painoivat niin paljon että venyttivät korvakehden tosi rumasti. Oli pakko palauttaa ne :(

t.Tiiu

Anonymous (Ei varmistettu)

Mä olen jo pitkään miettinyt noita Guccin bambukorvarenkaita, mutta juuri samasta syystä kuin Tiiu, en ole viitsinyt niitä tilata. Ne ovat vielä kooltaan aika isot, eli painoa voi tulla liikaa. Yhdet Tiffanyn hopeiset menivät samasta syystä palautukseen...

Gloria

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Molemmat noista kelloista kelpaisivat myös minulle... Koru on kyllä kiva ja ajaton lahja! Niin, totta sait tuon kiellon :) No onneksi löytyy vaihtoehtoja.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Nuo näyttävät myös aika raskailta ja halkaisijakin on melkein 5 cm... Näin Collagessa kauniit Bottegan korvakorut, jotka ainakin näyttivät kevyemmiltä - laitoin ne heti mieleen lahjahankintoja ajatellen.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Olisikohan Stockalla noita livenä... Ainakin tuon sarjan rannekorun olen nähnyt täälläkin. Toimittaako Tiffany muuten Suomeen?

Anonymous (Ei varmistettu)

Stockalla ei ainakaan Guccin tulon aikaan ollut noita, myöhemmin en ole köynyt katsomassa. Rannekorun näin minäkin.
Tiffany ei tietääkseni toimita Suomeen, ellei tilanne ole muuttunut - täytyypä tarkastaa! ;)

Gloria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.