Kasperi-laukut

Samalla kun kävin Liikkeessä ihailemassa Finsk Men -kenkiä, piipahdin myös Fredrikinkadulle naapuriin auenneeseen Kasperi pop up -myymälään. Olen ehkä nähnyt laukkuja erilaisissa designmyyjäisissä, mutta en ole tutustunut niihin tarkemmin. Kiinnitin huomion kauniisiin väreihin ja rouheisiin malleihin. Jos siis etsin miesten laukkua, tässä on hyvä vinkki! Ja toki mallit toimivat myös naisilla, jos etsit isompaa laukkua. Nahasta/fiiliksestä tulee vähän Mulberry mieleen, eli jos pidät heidän klassikkomalleistaan, niin katso nämä!

Kasperi pop up -myymälä löytyy kesäkuulle asti Fredrikinkatu 24. Liike on auki arkisiin klo 12-18 ja lauantaisin klo 11-15. Ja verkkokauppa on toki aina auki.

Valikoimasta löytyy jo vaikka mitä malleja, eri kokoisia olkalaukkuja, reppuja ja kameralaukkuja. Laukuissa on käytetty nahkaa pohjoismaista, pääosin Suomesta ja Ruotsista. Nahka parkitaan ja laukut valmistetaan Suomessa, sastamalaisella verstaalla. Wau! 

Vasemmalla kameralaukku ja tässä myös pienempiä malleja.


Nämä pienemmät mallit toimivat hyvin myös naisilla. Kaunis ja yksinkertainen, konstailematonta muotoilua.

Minulle ei ihan ensimmäisenä tullut edes mieleen, että mallisto on alunperin suunniteltu pyöräilijöille. Kasperi onkin tehnyt jo pitkään yhteistyötä Pelagon kanssa ja niinhän se on, että suunnittelussa on otettu huomioon, että laukku tulee hyvin mukana pyöräillessä - joko selässä tai pyörään kiinnitettynä. Kasperin laukkujen suunnittelussa on muutenkin ajateltu hyvin pitkälle käytännöllisyyttä ja niissä on monta hyvää yksityiskohtaa, joita en ole ennen laukuissa nähnyt.

Plussaa luonnollisesta kunnon nahasta, joka on tarkoitetuskin patinoitua. Laukun kiinnityshaat ovat myös erikoisvalmisteiset.

Laukuissa on runsaasti lokeroita.

Tässä vielä mallikuvia, joista näkee vielä paremmin, miltä laukun näyttävät käytössä. Lisää kuvia löytyy Kasperi.net-sivuilta. 

Mallistokuvat/Kasperi.net

Kommentit

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://www.ladyofthemess.fi

Ihastelin noita Kasperin laukkuja vähän aikaa sitten turkulaisessa Pop-Up -liikkeessä. Hienoa työtä!

Mikko – Private Blend

Merkki on hauska tuttavuus, hyvät materiaalit ja hienoa työtä tosiaan!

Kommentoi