Kesän avaus Turussa

Eilen oli retkipäivä, jota olin odottanut koko työntäyteisen viikon. Hyppäsimme nimittäin junaan, suuntana kesäinen Turku. Ihanaa! Sää oli onneksi aivan mahtava, joten oli hauskaa istua junassa ja katsoa kesäistä Suomea.Perillä oli kiva pyöriä pitkästä aikaa Turun kaupoissa ja maisemissa. Edellisen kesän tunnelmia löytyykin täältä.
Lounaspaikaksi oli 'yllättäen' valittu Tintå, jonka menuta kukaan meistä ei ollut vielä testannut aiemmin. Terassi oli aivan täynnä ihmisiä, joten hyvä, että olimme varanneet pöydän jo etukäteen. Samoin sisätilat täyttyivät nopeasti siinä kello yhden jälkeen.

Kaikki valitsivat härkänfilevartaan, joka oli superhyvä. Murean lihaksi lisäksi annokseen kuuluivat ihanat maalaisranskalaiset ja ruokaisa feta-oliivi-salaattikin. Koko annos oli siis aivan erinomainen, ei ihme että sitä on kehuttu niin paljon!

Myös annoksen salaatti oli viimeistelty.
Tintån kakkuvitriini näytti myös houkuttelevalta.

Iltapäiväkahvit ja jälkkärikakkupala nautittiin perinteisesti Café Artissa, joka tosin pääsi yllättämään sulkemalla ovensa jo neljän aikoihin. Hassua, sillä luulisi että juuri lämpiminä viikonloppuina asiakkaita riittäisi pidemmälle iltaankin. Ehdimme kuitenkin hyvin nauttimaan herkuista.Olimme sopineet treffit Artiin kahden aurinkoisen turkulaisen kanssa ja niin ehdimme tavata Monan ja Cocon tuossa iltapäivän päätteeksi. Miten täydellinen lopetus mahtavalle päivälle! Kiitos vain - oli ihanaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia! 

Hauska behind the scenes -kuva. Bloggarit työssä ;)
Istahdimme vielä Fontanaan lasilliselle jutustelemaan kesäsuunnitelmista ennen kuin suuntasimme takaisin junalle. Olipa ihana päivä - juuri tätä kaipasin! Pieni retki kotimaassakin piristää kummasti, suosittelen! Ja pitää ehdottomasti käydä kesän aikana vielä uudestaan - tähdäten vaikka alennusmyynteihin ja parhaaseen mansikkakauteen. Onko sinulla suunnitteilla kotimaanretkiä tai vinkkejä hyvistä kesäkohteista?

Uusi muste -blogin kaimani vinkkasi uudesta Turku Treasure Mapista, j
ohon on merkitty mahtavia menovinkkejä. Kävin heti hakemassa omani, joten muutama vinkki on vielä tulossa!


---
At summer time, a visit to Turku is definitely a must. Such a beautiful summer city.I waited it the whole week 
Uusimmat kuulumiset saat näitä kautta:


 

Kommentit

Suvi (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05388898690308110918

Kivoja kuvia. Turku on kyllä kiva kesäkaupunki.

BagMiss (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05635119984296139680

Entinen kotikaupunkini! :D Turku on kiva paikka, olen muuten menossa sinne huomenna... :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Oho, Fontanassa eilen mäkin olin, harmi kun teitä ei siinä terassilla näkynyt, tosin oltiin joskus kahen aikoihin jo niin olittekin varmaan jossain muualla.. Hauskaa että oli mukava päivä, sääkin oli tosi hyvä. Turku ja jokiranta erityisesti kesällä on parhaimmillaan, olipa kiva nähdä noin hienoja kuvia :) Tykkään erityisesti tuosta kohdasta Läntisellä rantakadulla Tintån luota Artekille saakka, kaunista. Mukavaa että tykkäsit Turusta, useimmiten jostain syystä saa kuulla että tästä kaupungista ei pidetä. :D T. Turkulainen lukijasi

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Aijaa hauskaa, hyvä aloitus viikolle! Kivaa matkaa!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuonne on kyllä ihanaa päästä käymään!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/06089719099019310341

Näyttääpäs kotikaupunki kivalta. :) Ihme ettei törmätty, pyörittiin myös lauantaina keskustassa. Jaksan myös aina valittaa noista Cafe Artin aukioloajoista. Lauantaisin tosiaan suljetaan aikaisin, mutta mikä järjettömintä, sunnuntaisin koko paikka on kiinni.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No siitä sietää olla ylpeä - ihana kaupunki!
Joo, nuo 'rajoitetut' aukiolot tulivat vähän yllätyksenä, en edes ajatellut, että asiaa pitäisi tarkistaa...
No hyvä tietää jatkossa, että menee tuonne aiemmin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.