Kevään voimakkaimmat printit

On vaarallista käydä katsomassa kevään mallistoja ja uusia juttuja putiikeissa, koska silloin toivelista saattaa täyttyä nopeasti. No se on riski, jonka haluan kuitenkin ottaa.
Huomasin jo aiemmin Mr. Porterin sivuilla Alexander McQueenin kauniit printtivaatteet. Kun näin nuon vielä livenä merkin omassa myymälässä, rekillä Selfridgesillä sekä Harvey Nicholsin ikkunassa, niin vähemmästäkin ne tulevat uniin ;)

Tämä Dragonfly-kuvio on vain NIIN hieno, että en ehkä kestä!

Tässä printti huivissa..
..ja tässä kauluspaidassa.
Kuvio keltaisena on aika rohkea, mutta selviäisin siitä kyllä! Paidan hinta - 645 euroa - vain vei rohkeuden. Sama printti löytyy myös hillitympänä mustana versiona, kuten tässä bomber-takissa.
Kuvat/Alexandermcqueen.com
Huokauksia aiheuttavat myös Givenchyn kevään Madonna-printit. Ainakin Louisaviaromasta löytyi vielä hetki sitten kuviota huivissa sekä clutchissa.
Tämä huivi olisi mahtava.
Moderni ikoni

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Hienoja! Tuo McQueen voisi olla itselleni hieman liikaa, mutta Givenchy huivina olisi mahtava:-)

BagMiss (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05635119984296139680

McQueenin dragonfly-huivi on mahtava!! Itseäni jostain syystä hieman ärsyttää Givenchyn printit (rotweiler, Madonna), vaikeampi on selittää miksi. Ne ovat vähän kuin muinaiset Benettonin mainokset, yrittävät herättää ihmisissä reaktioita kuvallaan. Kuva siis pyrkii hieman provosoimaan, mutta ei onnistu, koska on kliseinen. Hahaa, tätä selitystä ei varmaan ymmärrä kukaan!! ;)

Annika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04884851531981177573

Oijoi!! Mäkään en välitä noista Givencyn printeistä, jotenkin nisitä tulee vähän halpa vibe? Mutta tuon miesten AMQ:n kauluspaidan keltaisena vetäisisin päälleeni HETI!!! Vähänkö se olis ihana jopa vähän reilussa koossa ja vyöllä... Enää puuttuu sit vaan ne 654 eskoa...

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuossa McQueenissä on kyllä väriä :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Se on kyllä kaunis - pieni taideteos :) Joo, nuo ärisevät koirat laukuissa menivät minultakin vähän ohi, mutta tuo ikoni uppoaa vähän paremmin. Kivaa loppuviikkoa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.