Klassikon päivitys

Cliniquen klassikosta, Dramatically Different Moisturizing Lotionista on tullut päivitetty versio. Voide on minulla päivittäin käytössä ns. perusrasvana, joten kiva saada tämä testiin, kun vanha pullo joskus loppuu.
Paranneltu koostumus lupaa siis entistä paremman ja kestävämmän kosteutuksen. Uuden version tunnistaa nimen perässä olevasta +-merkistä.

Kuvat/clinique.com

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Mulla on perinteinen versio vaikka kuinka mones ja nyt olen oikeesti jo lähes kyllästynyt koko aineeseen. 125 ml purkki ja pumppupullo tarkoittaa että se riittää ja riittää. Toisaalta, tuote on hyvä. Ehkä kun siirryn toiseen, palaankin takaisin Cliniquehen.

lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

tämä menee Riitan kommentin takia ehkä-osastolle.
voiteissa on sama juttu kun hajuvesissa. 30 ml on paras koko. Silloin tavallaan tykkää joka ikisestä painalluksesta eikä tule kyllästymistä missään vaiheessa. Aloitin purkin käyttämisen uudelleen kesän jälkeen ja se vaan kestää ja kestää, joka periaatteessa on hyvä juttu, mutta välillä on hyvä saada "uutta verta" käsittelyyn. Mutta olen päättänyt, ensiksi tämä loppuun ja sitten vasta seuraava tuubi käsittelyyn.

Mikko – Private Blend

Hyvä tietää, tuo 'vanhakin' on nimittäin ollut tosi hyvä.

Mikko – Private Blend

Joo - on totta, että nuo ovat riittoisia purkkeja :) Mutta tosiaan hyvät tuotteet, joten mikä siinä.

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

On muuten todella hyvä päivitys, mulla on testeri kohta lopuillaan ja meinaan ehdottomasti ostaa täysikokoisen tilalle. Tekee ihosta nätin ja pehmeän.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.