Kokemisen arvoinen keikka

Keikkasuositus. Yle Teema näytti tällä viikolla Beyoncén ja Jay Z:n On the Run -kiertueen taltioinnin, joka löytyy Areenasta ja tulee myös huomenna klo 14:25 uusintana. Olisin kyllä niin halunnut olla todistamassa tuota keikkaa Pariisissa, mutta heräsin siihen vähän liian myöhään...
Onneksi hienoja keikkamuistoja on ehtinyt kertymään, onko sinulla jäänyt mieleen joku erityinen keikka? 


PS. Kannattaa myös pitää silmällä Beyoncén asuja, mukana muun muassa Versacen, Alexander Wangin ja Givenchyn luomuksia, kuten tässä klipissä ja kuvassa näkyvä lippuasu.

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Olen ollut alusta asti Simply Red fani ja se fiilis kun pääsin ekan kerran heidän keikalle, oli ihan mahtava. Asun suht lähellä Hartwall-Areenaa ja olen ollut keikoilla, jonne en nyt välttämättä olisi halunnut mutta kun artisti tulee tohon naapuriin, olen mennyt.
Keikka, jossa tuntee kaikki biisit alusta loppuun ja menin kaikissa keikoissa ihan omaan hurmostilaan, on mahtavaa.
Muutaman kerran olen ollut keikalla ihan eturivillä, mm Genesiksessä, Robbien, Kylien keikalla ja pakko sanoa kun näet toisen hikipisaratkin, eläytyminen on paljon helpompaa.
Joskus olen mennyt ihan suu mytyssä keikalle ja äkkiä tajunnut jos haluan saada jotain irti, pitää omalle olotilalle tehdä jotain. Ei muuta kun tanssijalka vipattamaan, kädet ylös heilumaan ja fiilis nousee sekunneissa.

Mikko – Private Blend

Kyllä keikat ovat mahtavia, harvoin niitä joutuu katumaan.
Eturivissä on kyllä varmasti mahtavaa olla! Itse en jaksa koskaan taistella sinne asti.. Ja niin Kylie ei varmaan hikoile ;) 

 

LTL-Anna
Loving These Looks

Tämä täytyy kyllä katsastaa! Ikimuistoisin keikka on varmaankin kun ajettiin poikaystävän kanssa aavikon läpi Las Vegasiin Red Hot Chili Peppersin keikalla, tämä oli uutena vuotena 2012-2013, bändi on meidän molempien suosikki ja tunnelman oli loistava.

Mikko – Private Blend

Joo, pitää itsekin katso oikein kunnolla läpi - hyvää tekemistä silittämisen ohessa :)
Tuo kuulostaa kyllä aika mahtavalta kokemukselta, Jenkki road trip sopii vielä jotenkin niin täydellisesti bändiin, kunnon Californiacation. 

Oscari (Ei varmistettu)

Toki on muistoissani ikimuistoinen konsertti, jos sitä nyt sellaiseksi voi kutsua. Brysselin Forest National -hallissa oli vuonna 1973 Rolling Stones räyhäryhmän tapahtuma. Kaverit halusivat minutkin mukaan. Tosin taisin olla läsnä vain ensimmäiset 10 minuuttia. Sitten lähdin kiireesti pois. Moinen räminä ja melu eivät ole minua varten. Onneksi ei moista ole tarvinnut toistamiseen kokea.

Mikko – Private Blend

Kuulostaa autenttiselta.
No olisin kyllä voinut mielelläni itse todistaa Rollarit livenä, vaikka en muuten ole niin heidän musiikin fani.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.