Lanvin-pohjat

Nettikauppojen alenloppurysäykset ovat vaarallisia. Herkkä mielentila, viimeiset kappaleet ja kovat aleprosentit voivat aiheuttaa tilauksia. En löytänytkään Matchesin alesta oikein mitään varteenotettavaa ennen kuin nyt. Selatessani uudestaan loppualetarjontaa tein pari mahtavaa löytöä Lanvinilta.

Matchesin omat paketit ilahduttavat aina. Pisteet tästä yksityiskohdasta!

Sivuja selatessani vaatteiden ja asusteiden seasta löytyi Alber Elbazin juhlakirja, jota olen himoinnut kerran jos toisenkin. Klik.

Kirja ulkoasukin vastaa yksi yhteen talon tyyliä.

Vastapainona kaava-ulkoasulle syrjät on kullattu ja niihin on kaiverrettu kirjan nimi.

Rakasta tutkia näitä muotitalojen teoksia, koska niistä löytyy aina paljon kiinnostavaa materiaalia kulisseista ja talon arjesta. Jos tästä ei pääset merkin tunnelmaan niin ei mistään.

Lanvinillä on hyvin teknisiä ratkaisuja vaatteissa ja asusteissa. Samasta alevalikoimasta löytyikin myös jotakin muuta tästä tyylistä.

Tuossa aiemmassa postuksessa mainitsinkin (taas) talon korut ja tämäkin rintakoru itseasissa oli siinä listauksessa. Kun siitä löytyi hopeinen versio mahtavasti −70%, näin tilaisuuteni tulleen. Yleensähän nämä korut ovat aika hyvin hinnoiteltuja...

Asusteaarre kirjaimellisesti. Teknisestä ja karskista materiaalista on tehty koriste/asuste. Tässä kiteytyy hyvin talon käsityö.

Metallin vastapainona vähän kimallusta.

Yleensä nämä korut ovat (luonnollisesti) hyvin naisellisia ja liian prameita, mutta tässä tapauksessa rouhea-look ja metalli mahdollistavat mielestäni tämän yhdistämisen myös miehille. Tässä mallikuvaa, miten ajattelin korvata taskuliinan ja tuoda vähän ilmettä pukuun.

Aika crazy, vai mitä? Eli mahtava!

Kommentit

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Todella upea ja näyttävä tuo koru! Mahtava löytö :)

Mikko – Private Blend

Tuossa on tosiaan hyvin yhdistetty herkkyyttä ja karskiutta. Ei ehkä ihan ensimmäisenä tule miehille mieleen hankkia tätä, mutta näin heti, että se toimii puvun kanssa.

Mikko – Private Blend

Hyviä kysymyksiä, kiitos!

Ihan tavallinen kauppa se on :) Eihän myyjä voi koskaan tietää, oletko ostamassa huivia vai matka-arkkua. Olisi minusta typerää aliarviodia asiakasta. Itse olen ainakin saanut aina hyvää palvelua.
Ja ulkomaillakin menen ihan pokkana merkkiliikkeisiin, vaikka en olisi ostamassa mitään. On ihanaa nauttia niiden ilmapiiristä ja nähdä lehtien sivuilta tuttuja tuotteita livenä. Suosittelen.

Joskushan liike voi olla niin täynnä, että joutuu odottamaan - koittavat pitää asiakasmäärän sellaisena, että kaikkia sisällä olevia ehditään palvelemaan.

Kannattaa katsoa hintoja LV:n Italian, Saksan tai Ranskan verkkokaupoista. Sieltä saat paremman kuvan hinnasta. Toki Helsingin myymälässä voi olla tuosta joidenkin eurojen eroja.

Hauskoja ostoshetkiä! :)

Mko (Ei varmistettu)

Hei siinäpä olisikin mainio postausidea, kannatetaan! :)
Oi ja voi SEX! Itselleni en ole sitä saanut haalittua, mutta kuvat toki olen nähnyt, ja no, kuten sanoit, osa pophistoriaa!

Romantic Lady (Ei varmistettu) http://romanticandbeauty.blogspot.fi/

Näyttää hyvältä ja kiinnostavalta. Korussa on riittävästi maskuliinisuutta, vaikka aihe onkin herkkä. Hyvä idea. Toivottavasti alkaa näkyä muidenkin herrojen kantamana korua, sopii myös miehelle.

Mikko – Private Blend

Hurja tosiaan! Ja joo pelkästään noiden laatikoiden takia kannattaa tilata Matchesiltä (ja Lanviniltä ;))

Mikko – Private Blend

Pitää ehdottomasti tehdä! Joo, törmästin tuohon jossakin musiikkiliikkeessä ja pakkohan se oli hankkia, kun kerran oli saatavilla.

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/

Tuo koru on kyllä niin upea - olen käynyt jo monta kertaa sitä Insta-kuvaasi ihailemassa;) - tuota pitää katsoa monta kertaa, jotta kaikki sen ihanuudet löytää. Mieletön!

Mikko – Private Blend

Se on kyllä upea ulkoasulta & sisällöltä.
No niinpä, nuo Lanvinin laatikot ovat niin hienoja! Olen monesti haaveillut merkin hatusta. Mieti nyt tuollainen pyöreä rasia! :)

Mikko – Private Blend

No höh. Nuo voivat kyllä mennä aika nopeasti. Itsekin huomasin tuon aika myöhään illalla ja se oli pakko laittaa heti tilaukseen.
Noh, toivottavasti se tulee uudestaan alelistalle vaikka NAP:issä tms.

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi

Ohoh, aika hurja koru :)
Laatikon kuosi on ihana!

Henna (Ei varmistettu)

Ihana laatikko kyllä ! Ja mielenkiintoinen kirja luettavaksi. Koru on makee !! Sopisiko myös kauluspaitaan " solmion " paikalle ? Ehkä liian iso siihen, en tiedä ?

Sara S (Ei varmistettu) http://sarasfi.blogspot.fi/

Oh tuo kirja vaikuttaa hienolta, upeat kuvat ! Koru on kerrassaan mieletön, hyvä ostos !!! Tykkään myös noista Lanvin laatikoista, jo pelkästään niiden vuoksi voisi tilata jotain ;)

Rentoa sunnuntaita !

Mikko – Private Blend

Joo, noihin kuviin kulissien takaa on ihanaa uppoutua.
Tuo voi olla siihen paikkaan vähän turhan iso ja se voi alkaa ahdistamaan. Ötökän hyökkäys :)

Mko (Ei varmistettu)

Voi ymmärrän loistavasti tuon kirjamieltymyksen, itselläni poptähtiin (lue; Madonna ja Kylie :D) liittyvä kiertue- yms-kirjallisuus on suurta rakkautta! Suosittelen tutustumaan Kylie Fashion-kirjaan, on kyllä visuaalista herkkua! :)

oi (Ei varmistettu)

Moi!
Tämä ei nyt oikein liity postauksesi aiheeseen, mutta minulla olis pari kysymystä joihin ehkä osaisit vastata. Eli, olen haaveillut Louis vuittonin laukun ostamisesta jo pitkään, ja nyt olen päättänyt toteuttaa haaveeni, mutta en ole koskaan käynyt kyseisessä liikkeessä. Onko siellä jotain "etikettiä" jonka mukaan pitää käyttäytyä? Olen kuullut kauhutarinoita että ei olla päästetty sisälle tai palvelu on ollut huonoa jos ei ole riittävän tyylikäs ja rikkaan näköinen. Eli onko se ihan tavallinen kauppa johon voi vain mennä katselemaan vai pitääkö noudattaa jotain erikoissääntöjä? Sitten toinen kysymys, eli olen saanut laukkujen hintakäsityksen vain USA:n verkkokaupasta olevista hinnoista, ja muuttanut ne euroihin. Onko laukkujen hinnat siis samat siellä kaupassa kuin sivuilla? Vai vaihteleeko se maan mukaan, eli Amerikassa on halvempaa ? Varmaan tyhmiä kysymyksiä sinulle, mutta arvostan jos sinulla on aikaa vastata niihin :)

Eirene (Ei varmistettu) http://www.procella.org/tea

Wau, mahtava! Pitää varoa näyttämästä tätä miehelle, niistä glitterikengistä oli jo niin kade (vaikka tuolta kenkähyllystä löytyy jo parit kimallekengät, muttei ihan sellaisia), että! :D

Mikko – Private Blend

Ja en saanut kuviin edes kunnolla oikeutta tuolle. Sinun pitää nähdä se joskus livenä.

Mikko – Private Blend

Ainakin näyttävä tosiaan :)

Mikko – Private Blend

No joo ja kerään aina kiertuevihkoja muistoksi konserteista. Pitäisikin ehkä tehdä niistä oma postaus...
Tuota Kylien Fashion-kirjaa olen katsonut monesti, sekin pitää kyllä hankkia! Ja yksi keräilyjuttu, mikä minulta löytyy on Madonnan SEX-kirja. En nyt ehkä tiedä sisällöstä, mutta se on kuitenkin osa pophistoriaa.

Mikko – Private Blend

Aijaa hauskaa :) Nyt on crazy-asusteiden aika - mahtavaa, että joku muukin on mukana jutussa!

Henna (Ei varmistettu)

Hah, totta , :D

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Hienoja ostoksia olet tehnyt. Olisin kliksutellut saman Lanvinin kirjan ostoskoriin, mutta aamulla en ehtinyt ja iltapäivällä ne olivat jo loppu. Harmi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.