Lontoon hankintoja osa 2

Kokosin aiemmassa postauksessa Bicester Villagen löytöjä ja tässä tulisi niputus varsinaisista ostoksista Lontoon putiikeista. Tämä on nyt ehkä vähän sillisalaatti, mutta kuvastaa toisaalta hyvin niitä asioita, joita matkoilta etsin ja hankin.
Mount Street on yksi suosikkikaduistani Lontoossa. Sieltä löytyy Lanvin, Balenciaga, pian myös Célinen oma myymälä ja kävin Louboutinillakin katsomassa Chris Spike iPad-koteloa... Vakiopaikka on myös Marc by Marc Jacobsin myymälä, josta löytyy aina hauskaa pikkusälää. Nyt alakertaan oli avattu Bookmarc-puoli, jossa on toimistotarvikkeita ja mm. hienoja kutsu- & kiitos-kortteja.Vastaava myymälä taitaa löytyä mm. Pariisista ja New Yorkista. Mukaan lähti muistikirja, värikyniä sekä höpsö I Love You -palapeli.

Palapeli koottuna
Kaupunkilomilla käyn yleensä myös perusmyymälöissä kuten H&M:llä, Zarassa ja COS:illa, koska niistä löytyy aina vähän erilaisia malleja kuin mitä Helsinkiin otetaan. Piipahdan mielelläni myös mm. Massimo Dutin, Zara Homen ja Uniqlon liikkeissä, joita ei vielä meille ole rantautunut. Viimeisestä päivittyi vaatekaappiin perus t-paitoja ja sekä muutamat farkut. Harmi, että myymälässä oli jo niin paljon kevätvaatteita, enkä saanut tällä kertaa hankittua neuleita...Uniqlon perusvaatteet ovat hyvälaatuisia ja pilkkahintaisia - kannattaa tutustua, jos et vielä ole testannut!

Kosmetiikkaa tai tuoksuja löytyy toki myös aina tarvelistaltani. Päivitän yleensä joitakin juttuja jo kaupungista ja loput sitten kentältä. Pääsin viimein testaamaan esimerkiksi Tom Fordin uusinta Noir-tuoksua, joka ei ollutkaan niin mausteinen kuin mainoksissa oltiin lupailtu. Sen sijaan Shu Uemuraan voi aina luottaa, joten mukaan tuli päivävoide. Myös merkin uudet puhdistusöljyt houkuttivat.

Shoppailukaupunkien runsasta valikoimaa pitää aina hyödyntää ja etsiä matkojen välillä löytyneitä himotuksia livenä. Minulla olikin mielessä aiemmin poimiani asusteaarteita Guccilta... 

Niinpä kävin katsomassa ja sovittamassa yhtä rannekorua. Se oli vielä hienompi livenä, joten hankin sen jo toiveikkaana kesä mielessä. Hopeanauhassa on siis kauniin sinisiä puolijalokiviä (mm. lasuurikiveä) ja Guccille ominaisesti bambua. Tällainen helminauha on aika hauskaa vaihtelua nahkaisille tai metallisille malleille ja huokuu tosiaan kesää. 
Myös tuo sininen väri 'lumosi' - eikö kivistä sanota, että pitää valita sen värinen, jonka 'energia' tuntuu omalta? Googlasin huvikseen määritelmiä ja kappas - siniset kivet ovat jousimiehen horoskooppikiviä (just...), ei vienyt intuitio taaskaan harhaan ;)


Tässä yritys saada kuvaa korusta kädessä. Miten oman käden kuvaaminen voikin olla niin vaikeaa... :)
Nyt alkaa matkalaukku siis olla purettuna ostoksista - säästin vielä yhden herkun loppuviikolle. Tältä reissulta en ostanutkaan yhtään laukkua, tavallaan...
Mitä sinä yleensä hankit tai päivität mukaan reissuilta? 

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Hienoja hankintoja ja jep, Uniqlolla on todella paljon hyviä perusvaatteita, itse olen ostanut Nykistä. Ja kaunis koru, sopii kesään viimeistään =)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo, nämä olivat hauskoja päivityksiä! Hyvää viikonloppua!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuota korua en tosiaan malttanut jättää :)
Niin, eihän sitä aina tarvitse ostaa, vaikkakin minua vähän vaivaa tosiaan tuo, jos en pääsekään piiiiitkään aikaan reissuun... :)

Dahlia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15688592522592556586

Onpas kiva rannekoru. Täällä ihastuttiin siihen heti.

Itse ostan reissuilta yleensä vaatteita, löydän paremmin etenkin Briteistä ja Irlannista kuin Suomesta sellaisia vaatteita joita haluan. Vakiona Irlannista lähtee mukaan viskiä pullo tai kaksi sekä kosmetiikkaa kuivashamppoon ja muiden hiusjuttujen muodossa.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos :) Niin, itselläni tulee aina vähän sellainen kun-ei-sitä-tiedä-koska-taas-pääsee -fiilis, niin tulee aina vähän haalittua kaikkea :) Joo, samoin - mutta nyt katsoin kosmetiikkavarastoa (josta löytyy lempituotteita sitä varten, kun se kaapissa oleva joskus loppuu) ja tulin siihen tulokseen, että en oikeasti voi ostaa juurikaan täydennystä sinne...
Ihanaa viikonloppua!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kuulostaa mahtavalta :) Kiitos, käy katsastamassa tuo Bookmarcin valikoima!
Ihanaa Lontoon matkaa!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo, tuo sininen kyllä lumosi :)
Itselläni myös nuo asusteet tuppaavat olemaan matkojen ykkösjuttu.
Toivottavasti häntäluu voi jo paremmin!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo - niin totta, tuosta puuttuu kirjakaupat! Kävin toki taas mm. Waterstones-kaupassa.
Varmasti kirppareilta ja markkinoilta löytyy vaikka mitä aarteita - valikoima on niissäkin varmasti aivan eri luokkaa!

akissfromthepast (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/09408281162149434009

voihan nenä miten kivoja juttuja!
mukavaa päivää sinne!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Arvasin - suurkaupunkien vintage-tarjonta on kyllä varmasti huima!

Anonymous (Ei varmistettu)

Oooh, I'm a sucker for nice stationery! Hauska aina katsoa kivat paperiosastot kauniine vihkoinern ja kynineen. :)
Ja Uniqlo saisi edes avata nettikaupan Suomeen!

Gloria

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Näistä ostoksista muistuu kyllä kivasti mieleen tehdyt matkat!
Kuulostaa tutulta :)

Anonymous (Ei varmistettu)

MJ:n palapeli on ihana :)

-H

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos, tuo tuntui kyllä heti omalta :)
Dubai pitäisi kyllä ehdottomasti kokea!
Kivaa viikonloppua ja hei, tervetuloa 100. Google-tilin jäsen - kiitos! :)

LadyBlue (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16321694574424345216

Ai olin sadas? Hei jee!! Kivaa viikonloppua!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kyllä! Ihanaa viikonloppua myös sinne!

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Tosi rumalta näyttää toi käsikoru sun kädessä.
Näyttäis PALJON paremmalta mulla, siis mega-paljon !

Laitanko sulle osoitteeni ?

Ihana toi palapeli, suloinen. Voit laittaa sen, jos haluat, samaan kuoreen.

ps aina kannattaa yrittää, jos vaikka tärppäis

Mä viime vuosina olen seonnut reissuissa, lähes kokonaan. Koska tällä hetkellä elämäni on tosi hektistä, vapaata omaa aikaa, esim että lähtisin kaupungille pyörimään ei käytännössä ole juurikaan mahdollista. Lomalla kun yhtäkkiä on aikaa ja olemme kaupoissa, tulee ihan Liisa Ihmemaassa -fiilis. Oltiin n vuosi sitten Emiraateissa ja ostin ihan hölmöjä juttuja 60 kg. Oltiin etukäteen ostettu paluuseen oikeus 1 matkalaukkuun, BT.llä pitää maksaa matkalaukuista ja niitä voi ostaa jälkikäteen samalla hinnalla. Pari pv perillä ostettiin toiseen matkalaukkuun oikeus ja vuorokautta ennen paluuta vielä kolmanteen. Mitään ei pitänyt ostaa.

Laukkujen sisältö oli niin sekalainen. Tauluja, verhoja, niitä verhojen tupsuja ( joo,älä kysy, en ymmärrä itseäni ja niitä ostettiin vielä monta.... huh huh ) keksiä ( jotahan ei Suomesta saa ), paljon kosmetiikkaa, uimapukuja, yleensäkin erilaisia vaatteita, todella kivat pipot kaikille ( maa jossa ei ole ikinä kylmä myydään kauniita pipoja ), mausteita ( lause halpaa kuin saippua ei kerro koko edes osaa asiasta ) koruja ja tosi kiva korulipas. Ja taatusti 100 asiaa jäi mainitsematta.

Tosi hyvin nykypäivänä saa selville mikä on maan erikoisuun ja niitä yleensä ostetaan. Poikalapsen äitinä olen huomannut sen että Suomessa on panostettu prinsessa-vaatteisiin, esim Emiraateissa homma on aivan toinen. Sieltähän niitä suloisia settejä tulee tuotua.

Amerikassa kun käyn olen aina ostanut paljon, tosi paljon kosmetiikkaa ja vaatteita. Muistan yhdenkin kerran kun ostin 15 mekkoa. Tänä päivänä, kun nettikauppa kukoistaa ei kannata matkalaukkuja täyttää shampoolla, kun sen saa monta kertaa jopa ilman postimaksuja kotiin kannettuna vain muutaman euron kalliimmalla hinnalla. Tai jopa halvemmalla.

Esim Köpiksestä kun lähdettiin juhannuksena ostin lamppuun varjostimen ja todella suloisen eväslaatikon ja kumpikin ovat edelleen alkuperäisissä laatikoissaan, kun ei ole tullut käyttöä.

Less is more. Paitsi Emiraateissa, jossa on oikeuskin sekoa.

Norppa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16805695377413130852

Kivoja ostoksia nääkin! :)

Mä hamstraan yleensä kosmetiikkaa sen kaikissa muodoissa. Aasiasta päin mun ei tule ostettua oikeastaan mitään, lännestä taas ostelen lisäksi vaatteita ja asusteitakin. Reissuja tulee sen verran usein, että sinänsä ei tarvitse hankkia varastoon mitään, hankin sitä mukaa kun tarpeita tulee. Kosmetiikka on ainoa, joka aiheuttaa lievän sekoamisen. :D

Nonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00955527068744036424

Ihan täydellinen toi koru!! Ihana. Kivoja hankintoja olit tehnyt. Riippuu vähän fiiliksestä, mitä reissusta tulee hankittua. Onpa niitä sellaisiakin reissuja, etten ole ostanut oikeastaan mitään. Okei, aika harvoin kylläkin :)

Kelli (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00872770373494172430

Vaude mitä hankintoja! Toi rannekoru on kyl todella ihana, tulee mieleen ne sellaiset korut mitä hankkii aina matkoilta taiteen täyteen ja sitten ne on pakko aina säilyttää kun niihin liittyy niin paljon muistoja :P itse ostan vähän kaikkea mitä nyt satun löytämään. Saattaa olla et ennen matkaa katson joitain nettisivuja läpi jos löydän jotain mitä on ihan pakko löytää. Niin ja tietty kosmetiikkaa on aina pakko ostaa tax freestä :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Tuo Marcin valikoima on kyllä oikein hauska, kannattaa katsastaa se. Yksityiskohtia :)
No saisi kyllä! Kivaa viikonloppua!

LadyBlue (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16321694574424345216

Ihania ostoksia ja tuo käsikoru sopii sulle tosi hyvin! Mullekin tarttuu yleensä matkoilta mukaan kosmetiikkaa, vaatteita, kenkiä ja jos hyvin käy niin joku ihana laukku. Korujakin ostan, mutta yleensä ne ovat kultaisia tai hopeisia, ei niinkään ns. pukukoruja. Dubai on paras paikka koruostoksille ja siellä jos missä minä sekoan ;)

http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Anonymous (Ei varmistettu)

Ostokseni riipuvat todella paljon kohteesta. Aasiassa vakioita ovat Uniqlo ja Muji, joka on kiva lifestylekauppa. Singaporessa on hyvä Tory Burchin myymälä, josta on lähtenyt mukaan eräskin pari kenkiä. Lontoon reissuun on enää viikko ja listalla on: Burberry trenssi, penhaligonin tuotteita, Cadburyn cream eggsejä, lehtiä, kirjoja, Harrodsin jasmiiniteetä... Muistikirjat ovat ihania! Niin kuin tuo uusi rannekorusikin! Mrs MK

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Kävitkö Nina'sissa katsomassa uutta Céline-erää?

BagMiss (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05635119984296139680

Yllätys, yllätys - minä kahlaan aina läpi paikalliset vintage-liikkeet, jos niitä siis löytyy... ;) Muuten pyrin ostamaan jotain, mitä saa vain siitä paikasta - jotain paikallista spesialiteettia. :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo, se Nykin myymälä on mahtava ja Uniqlolta löytyy kyllä hyviä perusvaatteita!

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com/

Mahtavat värit rannekorussa!

Hmm, yritän matkoilla käydä liikkeissä, joita meillä ei ole/nettikauppa ei toimita Suomeen. Jostain syystä huiveja on tullut hamstrattua kaikkein eniten, lähes jokaiseen kalliimpaan huiviini liittyy matka.

caelia (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13079804813537120757

Kivoja ostoksia olet tehnyt!

Minä käyn yleensä liikkeissä, joita ei löydy Suomesta. Vaateliikkeiden lisäksi myös sisustusliikkeissä, ja tämmöisenä lukutoukkana heikkouteni on kirjakaupat. Jos on aikaa, mielelläni pyörähdän myös markkinoilla/kirppiksellä etsimässä aarteita.

Voiko rannekkeita olla liikaa? | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/03/10/voiko-rannekkeita-olla-liikaa/

[…] Kesäisempää Guccia, eräiden suosikki. […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.