Lounas Teurastamolla

Suuntasimme yksi päivä lounaalle Teurastamolle, mainion Roslundin sijasta testasimme tällä kertaa B-Smokeryä. BBQ-ravintola savustaa lihansa pieteetillä tammella ja hedelmäpuulla. Listalta löytyy burgereita, pulled porkia, ribsejä... 

B-Smokeryn herkuista on kiva nauttia hyvällä ilmalla rennosti terassilla nauttien samalla Teurastamon tunnelmasta.

B-Smokeryn Pulled Pork -burgeri on vähintäänkin ruokaisa, plussaa reilusta määrästä salaattia. Otimme kylkeen vielä bataattiranskalaiset.

Oli pakko ottaa maistettavaksi myös pieni ribsi-annos, nam.

Toinen Teurastamon retken syy oli tietenkin Jädelino. En ollut nimittäin maistanut näitä suomalaisia artesaanijäätelöitä aiemmin. Toinen piste löytyy onneksi Hietalahden kauppahallista, eli keskustastakin saa näitä herkkuja! Vaikka Hietsun kirppiksellä piipahtaessa.

Suomalaiset sisarukset opettelivat jäätelönteon ja tarjoavat nyt aitoa gelatoa parhaista raaka-aineista, luomua ja mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita. Näissä jäätelöissä ei ole keinotekoisia lisä- tai väriaineita ja rasvaa sekä sokeria on huomattavasti vähemmän kuin tehdasjäätelössä. Makuja on aina maksimissaan kaksitoista erilaista ja päivittäin valmistettavat erät ovat pieniä, joten jäätelö on aina tuoretta. Suosittelen kokeilemaan, tosi hyvää! Esimerkiksi legendaarinen lakritsijäätelö on juuri sellainen 'oikea' kuten Pappagallo on opettanut ja maistoinpa marjasekoitustakin, jossa oli puolukkaa ja punaherukkaa.

Jädelinossa voi muuten järjestää myös syntymäpäiviä, jäätelömaistiaisia tai koota muuten kaveriporukan sinne omaan herkkuhetkeen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.