Luottopuhdistusaine

Sain yhden suosikkipuhdistusaineeni lisäksi mielenkiintoisia testattavia tuotteita Shiseidolta.

Shiseido Men Cleansing Foam on mahtavan tehokas kasvojen puhdistaja, joka jättää narskuvan puhtaan ihon. Olen käyttänyt sitä monta vuotta ja varsinkin kesällä se on mainio. Sain samalla testattavaksi myös merkin Deep Cleansing Scrub -kuorinnan, jonka pohja on samanlainen - tehokkaasti puhdistava, mutta mukaan on lisätty myös kuorivia rakeita. Hyvä ja helppo kuorinta, jota joka mies voi käyttää vaikka monta kertaa viikossa.

Paketista löytyi myös Shiseido Men Total Revitalizer -kosteusvoide, jota en olekaan koskaan testannut. Olen käyttänyt tätä nyt muutaman viikon ja testaus jatkuu. Vaikuttaa lupaavalta. Tämäkin sopii täydellisesti kesään, koska koostumus on kivan kevyt - hieman geelimäinen, joten iholle ei 'mene tukkoon', mutta saa silti tehokkaan kosteutuksen. Voide myös kiinteyttää ihoa ja sen ainesosat tukevat ihon uudistumista.

Säännöllinen (aamuin illoin) puhdistus, kosteutus ja kuorinta sekä naamio silloin tällöin on paras resepti miesten ihonhoitoon. Rutiiniksi samalla kuin pesee hampaat. 

Tykkään myös tyylikkäistä ja pelkistetyistä pakkauksista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.