Lush Crush

Sain erän Lushin tuotteita kokeiltavaksi ja kävin samalla pitkästä aikaa myymälässä. Ensimmäisen liikkeen sijaitessa Citykäytävässä kävin siellä aika usein, mutta sitten Asematunneliin muuton jälkeen tuli tauko. Oli siis korkea aika palauttaa mieleen liikkeen kätevä sijainti Forumia vastapäätä ja opetella askeleet kulkemaan myös sitä kautta. Ja toki paikan löytää kaupungista kuin kaupungista tuoksun perusteella.

Valikoima on kasvanut hurjasti, klassikoita unohtamatta.

Lushin tuorenaamiot ovat olleet aina suosikkejani. Hyvät raaka-aineet ja monipuolinen valikoima ovat lyömätön yhdistelmä. Pidän siitä, että naamiot on valmistettu aina lähellä ostohetkeä ja ne on tarkoitus käyttää intensiivisesti, eikä jättää kaappiin laimenemaan.

Sain testattavaksi partavaahtoa ja erityisen pesuaineen, jolla saa hoidettua ja puhdistettua ihoa sängen tai parran alta. Olen aina vähän miettinyt, miten iho mahtaa jaksaa sängen alla... No tällä ananasta sisältävällä pesulla saa paremmin ihon ja sängen puhtaiksi.

Lushin suihkusaippua ja shampoo olivat minulle aivan uusia tuttavuuksia.

Hauskaa, että tuotteen valmistaja nostetaan esille etiketissä.

Brazened Honey on yksi suosikkinaamioistani, sillä se kuorii tehokkaasti ja puhdistaa samalla ihoa. Onko sinulla suosikkia Lushilta?

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Kyllä !
Muistan kun ensimmäistä kertaa törmäsin Lushiin Lontoossa ja kysyin myyjältä miten täällä voi olla töissä, kun lyhyt käynti aiheutti jonkin asteista päänsärkyä. Tuoksuun kuulemma tottuu hyvin nopeasti.

Tukholmassa bongasin liikkeen nopeasti Lontoon jälkeen rautatieasemalta ja sieltä tuli tuotua niitä tuoksupommeja.
Ongelma oli vaan, kun itsellä ei ammetta ollut ja jos pallo oli pidempään kaapissa, ei tuoksua enää ollut.

Ostin lahjaksi näitä vähän aika sitten ja kiinnitin myös huomiota näihin henkilökohtaisiin tarroihin. Hauskoja !

Mikko – Private Blend

Tuoksu on tosiaan tunnistettava ja liike löytyy helposti sen kautta :) Kivoja yksityiskohtia nuo tekijät ja konsepti on muutenkin hauska.

TanjaH
Yksi päivä elämästä

Meillä on myös käytetty Lushin tuotteita jo pari-kolme vuotta ja mies on myös löytänyt omat suosikkinsa. Harmi vaan, ettei Turussa ole liikettä. Yleensä tulee hoidettua ostokset verkkokaupan kautta, mutta silloin ei tule niin helposti testattua uusia tuotteita. Onneksi heiltä kuitenkin tulee mukaan lähes asina jokin uusi testeri. Ja aina, kun eksytään Helsinkiin tulee käytyä liikkeessä. Uusi liikekin siinä Forumia vastapäätä on käyty katsastamassa. Yhdellä lomamatkalla Budapestissakin tuli ensimmäisenä lomapäivänä etsittyä Lushin liike, kun kasvovoide unohtui kotiin :D

Tyytyväisiä ollaan meilläkin heidän tuotteisiinsa. Tuoksut on aivan ihania, jotkut melkein syötävän ihania. Suosittelen minäkin näitä!

Mikko – Private Blend

Kuulostaa hyvältä ja hauskaa, että tuotteita löytyy kaikille. Valikoima on tosiaan monipuolinen ja runsas. Pakkaukset ovat myös sellaisia, että mieskin uskaltaa tarttua niihin, ilman että 'menettää uskottavuuttaan' :)

Anne-Marii (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Äh, harmi kun Lahdessa ei ole enää Lushin liikettä! Tän postauksen myötä tuli hinku päästä hypistelemään niitä ihania purkkeja. :D No, onneksi on nettikauppa olemassa.

En ymmärrä miten Private Blend on päässyt putoamaan lukulistalta pois näinkin pitkäksi aikaa, kuitenki oli aikanaan ihan lemppareita! Jossain vaiheessa iski laiskuus blogien lukemisessa ja monta hyvää jäi pois kokonaan, nyt niitä sitten tulee aina silloin tällöin mieleen "hei se oli muuten tosi hyvä, pakko tsekata". :D

Mikko – Private Blend

Onneksi on tuo nettikauppa! Ja kannattaa poiketa liikkeessä, kun käy Helsingissä. No mutta, kiva että löysit takaisin ja hieno jos postauksista on iloa! 

Pyjama
Pyjamapäiviä

Pikaisella laskemisella olen käyttänyt I love juicy -shampoota noin kymmenen vuotta. Aluksi oli tietenkin hankalaa, kun shampoot piti ostaa Lontoosta systerin luona käydessä (mutta sehän on niin riittoisaa, että vaikka pesen hiukset joka päivä, niin se isoin pullo riittää n. kahdeksan kuukautta), joten tämä nykyinen matka Keski-Suomesta Helsinkiin ei ole mitään. :D

Oikeastaan muista tuotteista kuin tosta shampoosta ei ole tullut vakkareita, vaan joka kerta tulee ostettua jotain uutta testattavaksi.

Mikko – Private Blend

No tuota voi sanoa jo vakiotuotteeksi! Ja hyvä syy käydä Lontoossa säännöllisesti :) Tuotteita riittää kyllä niin paljon ja uutuuksia tulee kymmenittäin lisää, joten ei ihme että testattavana löytyy aina.

Ew (Ei varmistettu)

Ehdoton lempparini saippuoista Miranda ja tuorenaamioista se, jossa on mustikkaa, oliko se nyt se Catastrophe Cosmetic..? Lanttuleikkuri tuossa sanoi, että päätä särki liikkeessä käynnin jälkeen. Itselläni Lush on ainut kosmetiikkakauppa, jossa voin huoletta olla (ihan liian) kauan ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Ongelma on ennemminkin se, etten malta olla seuraamatta tuoksuja liikkeeseen sisälle (varsinkin asematunnelista viekoitteleva tuulahdus yltää helposti raitiovaunupysäkille..) enkä sitten pääse sieltä ulos ostamatta kaikkea kivaa ja uutta. Jakelen varastoistani tutuille ja sukulaisille, etteivät jää kaikki ihanuudet vallan käyttämättä. =D

Kylpypommit muuten pilkon palasiksi ja teen jalkakylpyjä, kun ei ole ammetta..

Hammastahnatabletit myös loistava keksintö.. Onneksi ei tarvitse valita sitä parasta tuotetta. =)

Bonuksena liikkeissä aina iloinen ja todella ystävällinen/ammattitaitoinen palvelu! Testattu myös Tallinna ja Lontoo.

Pyjama
Pyjamapäiviä

Tuosta tuoksusta. Minusta Lush-kaupat tuoksuvat hyvältä, vaikkakin voimakkaalta. Ei päänsärkyä tms. Sen sijaan hajuvesiosastot vaikka Sokoksilla tai Stockalla ovat liian huumaavia, en hengaile, jos ei ole pakko.

Mikko – Private Blend

Niin, toki nuo Edenit voivat olla välillä vähän liian tuoksuvia :)

Mikko – Private Blend

Ei tuo tuoksu minusta liian voimakas ole enää liikkeessä, mutta johdattaa kyllä tehokkaasti sinne - aivan kuten sanoit. 
Ja hauskaa, että tuolla on noin erilaisia ja hauskoja tuotteita, hyvä että ei tarvitse valita sitä suosikkia. Olen myös ihan samaa mieltä hyvästä ja iloisesta palvelusta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.