Maddyn pesä

Satuin ottamaan pari kuvaa Maddystä päiväunilla, joten näet missä pikkuinen viettää uniajan.

Ensimmäiset reilut viisi vuotta Maddy nukkui sängyssä, mutta muuton yhteydessä oli aika kokeilla ison tytön omaan petiin siirtymistä. Ja se onnistui ihan ensimmäisestä yöstä ja siitä saakka pikkuinen on nukkunut omassa pesässä vieressäni. Kuka olisi uskonut...

Pesän piti olla rento ja pehmeä ja sopivia onkin yllättävän vaikea löytää. Pidän yleensä Maddyn omien huopien lisäksi pesässä jotakin t-paitaani. Hassu tapa pentuajoista lähtien - omistajan naiivia uskoa, että toinen kaipaisi tuoksu-turvaa... Maddylle jää yleensä päiväksi myös radio päälle - koitan peittää ja sekoittaa sillä päivän ääniä :) Ja kanavana mieluiten Radio Nova tai Radio Aalto, pehmeitä tunnelmia pienelle kiitos!

Älä laske irtokarvoja... Olen luopunut jo toivosta sen puhdistamisesta. Pesän huovat saavat ihan oman pesun, koska muuten mustat t-paidat ovat käytännössä valkoisia...

Kyllä kelpaisi joskus käpertyä päiväksi nukkumaan tuonne!

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Voi mikä suloisuus <3 Kyllä tuossa pesässä kelpaa köllöttää!

Meillä koirulaiset nukkuvat myös makuuhuoneessa omilla tyynyillään lattialla, tai tyttösen kuljetuskoppakin on huoneessa ja hän tykkää nukkua siellä enimmäkseen - nauretaan aina että tyttönen on pinnasängyssä :)

Nyt myöhemmin olen vähän katunut sitä, ettei kumpikaan ole ikinä nukkunut meidän sängyssä, päätettiin se niin kun Lettunen tuli. Toki saavat olla aina sohvalla kainalossa ja missä tahansa muualla nukumme, mut meidän sänky on kielletty. Onhan se vaan hyvä asia koirille, mut itselle ei, heh.

Mikko – Private Blend

Pieni kerä :)

Mikko – Private Blend

Elli vaikuttaa myös ihanalta touhottajalta :) Totta, kun Maddy nukkui sängyssä sai sitä vähän varoa, vaikka oppi se kyllä pyörimään mukana ja kyllä sitä onneksi vaistot kummasti suojelevat.

Hauskaa - nukun yleensä sikeästi, mutta heti jos Maddy lähtee liikkeelle herään heti. Vaistot :)

Mikko – Private Blend

:) Ei ole vielä tullut toiveita, mutta voisin koota soittolistan.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Mikko – Private Blend

Vau - luksusta, että hänellä on vielä tuollainen muisto emosta. Olisi hauskaa viedä Maddy kylään emoa katsomaan ja seurata reaktioita.

Mahtava tilakaappari :) Maddykin aina makasi pitkin pituuttaan tassut suorina, mutta onneksi yleensä kyljessä kiinni.

Nora (Ei varmistettu) http://noracharlottte.blogspot.fi

Voi ei miten suloinen! Maddy <3

Mikko – Private Blend

Totta, kuivausrumpu olisi täydellinen ratkaisu!
Tämä oli kyllä upea ja kaunis päivä! Energistä alkavaa viikkoa :)

Mikko – Private Blend

Joo, ne paistavat aika kivasti vaatteista. Ja Maddyllä on vielä tuo kivat lyhyt karva joka tarttuu tiiviisti joka paikkaan ja pätkistä on vaikeaa saada otetta...
Mahtavat tilanvaltaajat tosiaan, aivan kuten Marialla edellisessä kommentissa!

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/

Voi mikä suloisuus - prinsessalle todellakin parasta;) Meillä on kissankarvoja joka paikka täynnä - ja paras keino saada ne pois huovista ja vaatteista on kuivausrumpu - ilman sitä en tulisi toimeen.
Upeaa sunnuntaipäivää!

Mikko – Private Blend

No kyllä - monesti kun olen lähdössä töihin ja käyn moikkaamassa, tekisi tosiaan mieli jäädä tuonne köllimmän :)

Iida (Ei varmistettu) http://atc24h.blogspot.com

Voi ihanaa Maddya! ♥ Hänellä näyttää olevan erittäin mukavat oltavat tuolla.
Koirani saa oleskella sängyssäni päivisin, mutta yöt nukutaan sitten omassa kopassa, niin me molemmat saamme nukkua ihan rauhassa ja minun ei tarvitse varoa häntä nukkuessani.

Maija (Ei varmistettu)

Ihanaa, suloista! Tuolla kelpaa olla unilla. Onko Maddy sanonut mitään, että välillä voisi jättää vaikka jonkin levyn soimaan:)

T. Maija

Maria - Petite Living (Ei varmistettu) http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

Voi mikä suloisuus! <3 Meiltäkin löytyy Trufflelle hyvin samantapainen oma pesä (ja kasvattajalta saatu viltti, jossa on vielä äidin tuoksut), mutta yleensä sänky kelpaa herralle paremmin ;) Truflesta onkin kuoriutunut mestari "space-hogger" ja välillä huomamme, että nukumme molemmat aivan sängyn laidoilla kun taas Truffle pötköttää viattomasti keskellä sänkyä vallaten noin 90% tilasta... Ehkä meidänkin pitäisi siis panostaa vähän enemmän tuohon omassa sängyssä nukkumiseen ;)

Maria / Petite Living

Riina / Olipa kerran Pariisi (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

Voi miten söpö! Ja samaistun valkoisen kissan omistajana tuohon karvaongelmaan täysin! ;)

Minun koiruuteni ei edes nukkunut kovin mielellään ihmisten kanssa yöunia. Hän kun häiriintyi kovasti siitä, jos ihmiset unissaan kääntyillessään vahingossa vähän tönäisivät. :P Nykyiset kissat sen sijaan eivät pienestä tönimisestä välitä, yleensä jos ne sänkyyn pääsevät, aamulla ihmiset heräävät pienestä sykkyrästä jostain sängyn laidalla ja kissat retkottavat tyytyväisinä pitkin pituuttaan poikittain sängyssä. :P Mm. tästä syystä makkarin ovi pysyy kissoille yleensä suljettuna. ;)

Marjukka / Fab Forty Something (Ei varmistettu) http://fabfortysomething.blogspot.fi/

Oi, hän on niin suloinen petissään. Tekisi melkein mieli mennä viereen...

Nonna (Ei varmistettu) http://pearlywhite2.blogspot.fi/

Voi Maddya <3. Niin suloinen ja pieni.

Kommentoi