Madridin koordinaatit

 

Madridin matka lähestyy ja koska en ole koskaan käynyt tuolla, piti minun vähän kartoittaa kaupunkia. Aiemmin selvisikin aika nopeasti, että Salamanca on aika hyvä kauppojen keskittymä ja sillä neliöllä nämä kaikki melkein sijaitsevatkin. Excel voi olla vähän turha, mutta ainakin löytyy tarkat osoitteet. Minulla on aika hyvä valokuvamuisti, joten tämä Google Mapsilla seikkailu auttaa jo muistamaan sijainnit.

Iloisia yllätyksiä olivat Manolo Blahnikin liike sekä uusi liiketuttavuus Ekseption, jolla on näköjään myös nettikauppa. Merkkeinä sieltä löytyy mm. Givenchy, Céline, Proenza Shouler, Lanvin, 3.1 Phillip Lim - sano Pashli ilman tulleja.. ;) Pitääkin muistaa tuo, jos metsästää jotakin tiettyä juttu ja tietenkin aleaikaan! Tuolla näytti kyllä olevan monta sivullista aletuotteita nytkin...!

Ja pitäähän sitä ehdottomasti käydä Loewen päämyymälässä ja myös espanjalaisissa vaateliikkeissä, joita täällä ei ole: Massimo Dutti, Pull&Bear, Adolfo Domingues, Hakei... Jäikö joku hyvä vinkki pois? Otan myös mielelläni vastaan vinkkejä nähtävyyksistä ja ruokapaikoista

Ihanaa, että on tuollainen pieni breikki tulossa. Olenkin haikaillut monissa eri blogeissa näkyneiden Pariisi-, Lontoo- ja New York -postausten myötä kaupunkilomalle. New York -kaipuu melkein sattuu :) Nyt siis tiedossa reissu hyvässä seurassa uuteen mielenkiintoiseen paikkaan. Hyvää ruokaa, ehkä vähän viiniä ja nautiskelua.

Kommentit

Nora (Ei varmistettu) http://noracharlottte.blogspot.fi

Oi, olisipa ihanaa päästä matkalle! Innolla odottelen fiilistelykuvia reissustanne!
Ja ei mitenkään tähän aiheeseen liittyen, mutta onko sinulla luottosuutaria Helsingissä? En viitsisi viedä enää yksiäkään kenkiä millekään tumpelolle, joten kiitollisena otan vinkkiä vastaan! :)

Nora (Ei varmistettu) http://noracharlottte.blogspot.fi

Kinaporia itsekin olin miettinyt ja sinne vein tänään kengät. Ja sain takaisinkin jo! Voin suositella, tosi hyvää jälkeä tuli! :)

Mikko – Private Blend

No hyvä tietää, että tuo on noin toimiva paikka - mahtavaa!

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Madrid kuulostaa ihanalta. Meilläkin on monta vuotta ollut listalla, mutta koskaan ei vielä olla sinne asti päästy.

Mikko – Private Blend

Pienikin reissu piristää aina kummasti, varsinkin kun nyt täällä tuli aika syksyinen ilma. Toivottavasti saat järjestymään vaikka jonkin pienen pyrähdyksen.
Jaa-a, hyvä kysymys - siitä onkin hetki, kun olen viimeksi vienyt suutarille mitään. Ainakin Kinaporin ja Viiskulman suutareita on suositeltu. Ja joskus olen vienyt ihan keskustan Stockan suutarille.

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi/

Oi, joku muukin kaipailee kovasti New Yorkiin! Tänään viimeksi lätäköiden yli loikkiessani ajattelin, että tämäkin touhu olisi paljon kivempaa Nykissä. Kaipaan sinne lähes joka päivä! Bongasin myös meidän firman työpaikkasivuilta avoimen paikan New Yorkista.... ei yhtään helpottanut tätä kaupunkikaipuutani.

Mikko – Private Blend

Kerrankin mekin menemme johonkin uuteen kaupunkiin. Mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea sieltä löytyy.

Mikko – Private Blend

Nykissä olisi kyllä hauska asuakin vaikka hetken. Pitkän päälle se voisi olla aika raskasta ja tulisi varmasti ikävä tänne... Mutta ihanaa siellä on käydä!

Syysloma Madridissa (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/10/16/syysloma-madridissa/

[…] kiertämässä vähän kauppoja. Suosikkini löytyivätkin aika kivasti Salamancan alueelta, kuten aiemmin listailin. Chanel, Prada, Manolo Bahnik, Bottega Veneta, […]

Kommentoi